Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Alya.
Want to Grow Your
Social Media, Free?
mood raya bila nak turn on ni weh
Retweeted by Alya.
Sanggup kau kebelakangkan tudung kau sampai nampak anak rambut sebab nak tunjuk kononnya kau jendul? Kepla bapak r perangai.
Retweeted by Alya.
for sure, i suck at everything
Retweeted by Alya.
"@d4is3s: life is so unfair i swear sigh"
currently @ stadium melawati shah alam
"@dnlzk_: bodoh punya maxis line gg"
"@_ahmadfkri: nak yang perfect je pun tak boleh juga 😒"
always happen
shit gettin worse day by day
common denominator //
"@SincerelyTumblr: parents notice your fake friends before you do"
"@umaruruno: Tak mati pun tak ada kesayangan. 💁🏻💨"
"@blankedsoul: there's a world within me that i cannot explain."
letih dah buat baik dengan orang 👌 sekor sekor perangai mcm cipan
Retweeted by Alya.
Lanziou lah line maxis neh
Retweeted by Alya.
sekarang dah 2015 tak main lah bf kejut kan sahur , alarm kan ade kunci lah sendiri 💁
Retweeted by Alya.
fav buttons are scary af. how could i stalk with that shit around?? lmao
Retweeted by Alya.
Curly Fries 😍�wY
Retweeted by Alya.
Cookie Dough Cupcakes 😍👅6Yw
Retweeted by Alya.
Ice Cream Cookie Sandwiches ❤️🍦�SE
Retweeted by Alya.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue