Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
N.A
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
😞 doubleMeaning
Gud nite Take care sweetDream πŸ’‹
Meluat aku dengan lelaki suka cakap megah nie bile ade perempuan lepak ramaiRAMAI buatBUAT gah pulerr kome nie Feeling– πŸ˜’ annoying Jum menjamu selera dulu
tercela kecewa
Biasa manusia dengki mendengki nie. Itu biasa kerana ia manusia
Malas nak buka mulut perkara remeh. Kerana kita semakin dewasa dan akan tua.
Dalam bergaduh. Ada baiknya. Dalam bergaduh ada gembiranya. Inilah kerja group.
Aku harap hati esok tergendala. Kbhai
Kesian kat depa yang buat kerja last minit tuh. Sabar ye awakAWAK sume.
Miss first kiss
Bila dah balik rumah sendiri. Berat rasa nak balik hostel. πŸ˜‚
Dia dah bertemu kawan baik. Kau bila lagi?
Aku tak mau lah tweet pasal politik ni, aku keliru, biar je la aku baca dan aku hadam sorang2,tak tahu baru tanya,
Retweeted by N.A
Aku tak kan pernah lupa ape kau lakukan. s h i t
Asyik mimpi buruk.dan buruk.dan buruk.buruk dan.buruk. hm..
βœŒπŸ’‰πŸ“πŸ’Š πŸ”¬β˜Ί kenangan dan selamanya. yang tak tag sorry. Kbhai πŸ˜‚
Lainmacam gegar bangunan nie. Bdegup jantung kau! πŸ˜‚
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Alhamdulillah
Retweeted by N.A
Taknak ape2. Kecuali duduk dalam bas. Bas bergerak. Dan sampai tiba.
Stalker kawan kat laman sosial adalah perkara biasa.
Depa ni tak pikiq kesusahan rakyat ka?? Pui!
halangHALANG sakit kepala nie baik aku overdose je πŸ˜–
2-Step Cleanse Girls Use 2 Trim Belly Fat + Shape Butt in 2 Weeks βœ… MUST SEE βœ… 🌟➑️girlideas.comJ pic.twitter.com/W3VW1Sv5pKK
Retweeted by N.A
Aku nak tengok juga. Time aku susah ni ade tak orang tolong aku.
Pesen lelaki mengutuk perempuan ni dia lupa yang bersalinkan dia tu mak dia juga.
Pesen perempuan mengutuk lelaki ni dia lupa yang membuntingkan mak dia tu lelaki juga.
Retweeted by N.A
Esok puasa.
😒
Silent* tak bermakna membenci cuma ingin diam. Cakap apa yang perlu. Diam. Diam untuk diri sendiri. Bukanlah membenci.
Jgn memandang rendah apalagi memandang sebelah mata terhadap apa yg org lakukan, sebab apa yg kau lakukan belum tentu lebih baik dari dia.
Retweeted by N.A
Sedang bersangka baik
Dikala ini masih berjaga Puas kita bersua muka Kemarahan masih terasa Hanya bersabar Kerana sayang
Pak cik nie selumber je lalu dan kentut sambil berjalan dengar pulak tu πŸ˜‚
Macam bodoh lah jai kena marah. Puki mak kau r
Dan2 ramai pulak ajak keluar .. arghhhh!! πŸ˜‚
Sembang padia kak oi. Alahaiiiii...... manyak sakap haa
Hidup susah Mati tak mao
Tawar hati.
Tiada ape yang indah untuk tahun nie. Same je pade tahunTAHUN lepas. Kbhai
Babi punya budak losong. Acacah budak bandar pulak nak kata budak felda. Fakof P, fakof
Retweeted by N.A
πŸ˜„βœŒπŸŽπŸ°πŸŽ‰βœ΄βœ³ Selamat ulangtahun kelahiran untuk diri sendiri! Yeayyy!! 😚 beleday same la dengan @noradanish 😍
🌈 Ke mana kita petang nie? duduk rumah je πŸ˜„ 'Tersenyumlah' maka akan lebih terasa betapa indahnya hidup ini ☺
Cuti-cuti ni tak de ke orang nak ajak aku keluar ni. Esaimen pun tak de. Hemm.. πŸ˜–
Tak ku kesah.
Terima kasih sebab share kawan. Doa hilangkan kesedihan. Allah sentiasa disisi. ☺
Panas luar pun menyirap Lagi pulak panas dalam