Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
N.A
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Baguslah. Dari buang masa online post2 picture tahape. Berniaga secara online pun da menguntungkan.
MUDAmuda lagi dah berniaga.. baguslah. ๐Ÿ˜ƒ
Alhamdulillah .. aku tengok sekarang ramai anak melayu da b'bisnes walaupun cara online.
Aku serabot dengan orang tak reti sabar. Kbhai
Magnum KL is now in town! Hop on over to Mid Valley, Megamall, 3rd floor to create your dream Magnum today! #MagnumKL pic.twitter.com/3yQrox69HI
Retweeted by N.A
'peduli kata orang'
Tema malam ini adalah -- Kenangan -- Jodoh ;Mensi @SeratusMulut ataupun #PuisiSM .Mawar๐ŸŒน
Retweeted by N.A
Heemm...mamposs
"Cemana nk putihkan hati eh, rasa mcm hitam sgt je hati aku. "Sental pakai klorox" "Seriouslah!" "Kerapkan melafaz astaghfirullah".
Retweeted by N.A
Aurat perempuan, aurat lelaki dua2 sama. Tidak laksanakan perintah menutupnya, dua2 dosa. Wahai jejaka2 six-pack.
Retweeted by N.A
Dia lawa sebab dia putih. Saya buruk sebab saya hitam. Im fine, just go on with your pathetic mind, judging people by their skin colours.
Retweeted by N.A
Lepas ni aku kena hati-hati , jangan percaya PENIPU/PENDUSTA. Bahaya.
Retweeted by N.A
Mudah bosan dengan perkara yang sama
Hadapi lah dengan gemilang pada tahun hadapan di bulan April ๐Ÿ˜‚
Harini tak kan sama dengan hari esok.
Mahalnye Awakkk.... murahMURAH sudah lah.. ๐Ÿ˜‚
Wanita yg berpakaian tetapi seperti telanjang dan rambut mereka disasak bagaikan bonggol unta, mereka tidak dapat hidu bau syurga.
Retweeted by N.A
make up segalanya berubah. tak susah pun nak kelihatan beautiful ๐Ÿ˜‚
cuba perbaiki kelemahan diri ๐Ÿ˜”
Berasa sesak
Sila berfikiran tenang
Beruntung bg yg masih ada mak ayah.ambil peluang ni sementara masih bernyawa.deme xde kopipes.deme limited.ingat tu pic.twitter.com/Vl5NKsl8fc
Retweeted by N.A
tips nak berjaya. Jangan mengutuk atau mengata pensyarah. Sebaliknya doakan.yang baik baik sahaja untuk mereka...
Retweeted by N.A
Tips nak berjaya: jangan lewatkan solat
Retweeted by N.A
Tips nk berjaya kena utamakan mak. Sbb mak yg dok doakan kita. Doa mak antara doa yg makbul. Bini cerai/mati boleh cari lain.
Retweeted by N.A
engko kalau nak berjaya satu saja tips. hidup dalam keperluan, bukan hidup dalam kemahuan. kalau engko pegang tips ni,InshaAllah berjaya.
Retweeted by N.A
Nak berjaya ada 3 tips : 1. jaga hati ibu 2. Kawan dgn orang yg positif 3. Banyakkan sedekah
Retweeted by N.A
Salah satu tips orang berjaya, dia doakan orang lain jugak. Bila doakan org lain, malaikat pun akan doakan utk kita.
Retweeted by N.A
Tips nak berjaya Sabar Usaha tu penting Buang rasa malu Buang rasa belagak pandai
Retweeted by N.A
"@KitSwagger: Tips nak berjaya: jangan lewatkan solat"
Retweeted by N.A
"Tips nak rajin belajar. Jgn malas. Time malas tu, cecepat istighfar. "Yang penting, selalu imagine muka mak ayah happy tgk kita berjaya."
Retweeted by N.A
Tips nk berjaya by @nisazamhuri .. Salin nota yg sama dua kali.. Nk lagi hebat 5 kali.. Hahahaha
Retweeted by N.A
Ada 3 tips utk berjaya dalam hidup 1)sayang dan jaga parent kita 2)berkawan dgn org yg berjaya 3)bersedekah
Retweeted by N.A
Tips nak berjaya dalam exam; 1) baca doa setiap kali start habis class & buat revision 2) fokus dalam class
Retweeted by N.A
Ada kemungkinan orang yang senyumnya itu paling lebar adalah orang yang paling hatinya memendam penuh kedukaan.
Retweeted by N.A
Im not hepi now
Kalau benar-benar didalami erti sebenar 'tawar hati', besar sungguh maknanya
Retweeted by N.A
Oke! Baru tahu cara guna yang betul macam mana ๐Ÿ˜‚
Siapa belikan buku fixi malam , aku miliki kau selamanya. Acewahhh
Retweeted by N.A
pergi lantak r dia dapat iphone pun. kau apehal meroyan sangat.
Ada orang dia memang betul betul tak suka kat kau, cuma dia tak nak tunjuk je.
Retweeted by N.A