Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
N.A
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Walaupun umur aku 21tahun tapi penakut macam 12tahun taw. 😂
Khas untuk "pehh tak ngajak" "macam ni la kawan".
Retweeted by N.A
I would use this emoji almost every tweet
Retweeted by N.A
Yang nie memang ramai student jenis gini. twitter.com/tashamanshahar…
Memang betullah dia ni kaki kencing.Selalu berbohong lamaLama dah jadi biasa agaknya.Cerita 'hot' belaka.Pakai barang branded konon.Puii
Don't forget on August 27, 2015 at 12:30am Mars will be visible. The next time will be in 2287.... I can't wait 😍k
Retweeted by N.A
Kerja group dah la buat sorang2 aku. Dapat plak member kaki kencing.
#shelamatMalam katanya 😄
Kesian orang yang berdekatan situ. Kekejam! twitter.com/HazwanArif/sta…
Betul lah sayang.Allah nak tarik nikmat tu kejap je. Contoh:dari muka clear terus berjerawat rawat.Minta dirawat cepat 😭 sakit sangat dah ni
Aku sebenar bukan penakut pun. Habis orang dok bercerita yang bukan2 kat aku memang lah aku takut. Lemah rasanye tubuh nie....
Buat ibu-ibu di luar sana. Kalau taknak anak menjadi seorang pemarah, tolong elakkan drpd memberi susu lembu. Huhu
Retweeted by N.A
Kau ingat lelaki nak hadap nak layan kau je ke?? Bila dah bosan nanti dia cari semula minat dia. Contoh:kereta.
Tak pe. Cuma tahun nie je pun.. tahun nie sahaja. Nak balik rumah mak lah... 😭
Seronok kenakan orang?? Ingat 'karma' beb.
Sick. Very sick. 😢
Bila kawan kau tu dah banyak korbankan untuk kau. Jangan pulak kau tak boleh nak korban pape untuk kawan kau tu pulak.
Kalau kau ada kawan yang sanggup korban apa saja untuk kau. Kau jangan lepaskan dia berkawan dengan orang lain.
Lepas nie aku pun taknak lah datang sini.
'ibu' zaman sekarang tak boleh bg gadget kat dorang. kerja rumah tak reti nak hadap nanti. semua terbengkalai. pemalas pun ye.
Kerja bukan melambangkan dari segi pointer tetapi atas rezeki Allah. Usaha dapat. Tak usaha sendiri mao fikir lah.
S a m p a h tak menarik jilake tak lawak oke!
Sodap eh pantun die. Kahkah! twitter.com/JackZahiruddin…
Dorang nie pakai benda muka tak berjerawat putih melepak flawless lagu tuh ?? Mai habaq sat kat cek.
Membe aku cakap lawa make up je tu. Kalau tanggal make up cream semua tu pucat seyhh muka ,bawah mata pun hitam. Aku pun oo je la...
Sampai bila nak buat dosa?Apalah guna hidup kalau dah tahu solat,tahu mengaji,tahu hukum hakam tp masih bt maksiat?Sia-sia amalan yg dbuat.
Buang masa lah yall
Woi. Selamat hari raya aidilfitri!
Seronoknyee kalau adik beradik aku balik raya tahun nie. Tp... tak. Menantu je balik, kalau balik malas nak buat ape. Kesian mak penat.
Sebak rasa
Dan sudah sampai ke satu tahap di mana aku sudah malas nak ambil tahu lagi tentang apa yang kau rasa pada aku.
Dan sudah sampai ke satu tahap di mana aku sudah tak ada kuasa nak ambil tahu lagi tentang apa yang… instagram.com/p/5H0-20TPPJ/
Kita tiada apa hubungan. Yall
Alhamdulillah.
Seseorang yg membenci kau, itu kerana hidup kau lebih baik dari dia. Jangan dengarkan, Terus saja melangkah
Retweeted by N.A
Gadis pahang sombong. Sombong biasa lah.. tak mudah layan. Kan... twitter.com/khairunnaim5/s…
Main lagu raya la.. tak faham ke nak raya dah? Lagu cinta cintun nak g mano demo. Berat nanang! #hotfm #erafm #sinarfm #radio #laguraya
Tak boleh nak hormat orang tengah tidur. Perangai ape tak tahu.
I just want you, no one else.
Retweeted by N.A
💝 💝 💝 💝 💝 💝 💝💝💝💝 💝 💝 💝 💝 💝 💝 💝
Tidak mengapa. Nanti sampai waktu, rasa kekosongan ini pasti terisi.
Retweeted by N.A
Entah kenapa. Aku tak rasa pun bagi bunga, coklat dan sebagainya tu sweet, semua tu orang boleh buat. Yang orang payah nak buat ialah setia.
Retweeted by N.A
Bosan dan menyampah.
text boyfie lu girang.Group whatsapp lu buat senyap.Lepas ni kalau lu masok sembang gua pulak buat senyap.Lu sorang je perangai Xsemegah.
Saya dan masalah berpisah tiada.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue