Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

N.A

💉🚼 Oh murung wajah mu kusut tak terurus lemah longlai bak mayat hidup Insaflah kawanku usah kau celaru khayal melayan syurga sementara Jauhilah dadah musuhmu perosak akhlakmu Lindungilah masa depanmu usah cemarkannya Ayuh basuh tangan dosamu pilu airmata ibu mengalir memikirkanmu
Ego sangat pun tak boleh. Tapi tu lah. Sakit hati 💔
'Kalau mati ni siapa nak deletekan fb ni' So nah🌹 Acc setting-Security-Legacy contact Sedia payung sebelum hujan�Sy
Retweeted by N.A
Ape die 'yang lembut tetapi tajam?' L i d a h
My lappy is b a b i
Laptop b a b i
Astrophile (n.) a person who loves stars
Retweeted by N.A
jangan give up please. kesian mak ayah penat kerja kumpul duit semata nak hantar kau masuk universiti.
Retweeted by N.A
Ade lagi tak lelaki yang cintakan perempuan si tudung bawal? Sebab sy tak pakai shawl dan segala jadah tu. 😂😂😂
Sudah elok-elok dpt yg baik, pandai jaga hati, cantik segala serbi, masih mahu menggatal cari lain. Apa jenis manusia tidak reti bersyukur!
Retweeted by N.A
Kerana seorang amirah, habis rosak amirah sebelanga. Kesian, sungguh kesian.
Retweeted by N.A
Hm.. budak sekarang lain macam sikit liar dia. Kite tak tahu akan datang bakal anak kite macam mane pulak. #bebel
Ermm.. bosannyee.. Layan movie pun bagus ape guna ade wifi. 😖
Bila umur dah meningkat ni, tak rasa excited pun nak celebrate new year. Yang aku rasa, asyik rasa lapar je.
Retweeted by N.A
daripada fikir pasal jodoh, lebih baik gua fikir macam mana nak kumpul duit beli rumah, langsai hutang kete 5 tahun akan datang.
Retweeted by N.A
Hisap vape haram. Hisap pler tak haram. Kau sebenarnya yang haram. Eh. Undang² ape macam nie. 😂
Baju kahwin yg tepati syara' ☝ Tak ketat Tak meleret Labuh menutupi dada Selesa mengikut si pemakai Sebarkan 😘D
Retweeted by N.A
Bila malam je mesti fikir bukan2 Fikir pasal hantu, pasal pelajaran, ptptn, jodoh, parents, masa depan lah. Macam-macam. hm...
Retweeted by N.A
Kadang² meluat jugak aku rase. Dah bagitahu banyak kali pun tk ingat² . Serupa monyet
Benci orang mengamuk macam syaitan. Dah macam takde agama dia nie.
Sabar menanti. Peluang itu akan datang suatu hari nanti, pasti.
Retweeted by N.A
Macam mana aku nak settle benda nie. Pandang mak aku pun dah bgenang airmata. Nasib baik mak tak perasan. 😄
Takpe ain. Bukan rezeki kau kat sini. Tapi masalahnye aku dah menyusahkan keluarga selama 3tahun!!!
Untuk ape kite bersama kalau waktu aku jatuh pun kau tak de.
Ape yang tak berkat sebenarnya? 😢
Sebenarnya aku nie dah zip seluar ke belum? Malu pulak nak cek. Tu la pakai butang dulu sape suruh 😂👻
If sekarang aku susah sikit,payah nk hadap sorang²&bgantung segalanya pd mak macam mane aku nak fikir ke arah perkahwinan?Memang tak la kot.
Cukup bagus dia masih ada untuk kau. Belum tentu orang lain boleh tahan dengan kau macam mana dia tahan dengan kau.
Retweeted by N.A
Hi korang belanja RT sikit. Pleaseee!
Retweeted by N.A
Hmm... bahagianya ade lelaki yang sentiasa ade untuk kau dan tak pandang perempuan lain. Eh dah kenapa nie??
Bodoh jugak awek #tbs nie. Tanye ape pun tak faham, bagus lelaki lagi jawab panggilan customer.
"Game pun tamat. Dah tak perlu gaduhGaduh. Kita kan 1Malaysia. Korang bukan dapat duit pun " kata pak jibby kpd org miskin dgn zalimnya.
Menang kalah tu adat lah sayang. Takkan nak seri je.Terima je la kalah ke menang ke.Tahun depan ada lagi. Tahun depan lagi ada lagi dan lagi
Retweeted by N.A
Menang kalah tu adat lah sayang. Takkan nak seri je.Terima je la kalah ke menang ke.Tahun depan ade lagi. Tahun depan lagi ade lagi dan lagi
Tak guna punye member. Seringgit punya hutang susah nak bayar kau nak pinjam 1k. 😂 matilanakk
Bertakung dah ni mata aku. Tahan lah setan. Nanti balik meraung je la setan. Eh... setan.setan.
Ya Allah. Makin btimpaTimpa ujian hidup aku nie. 😔
Andainya aku susah pada masa sekarang. Aku berharap akan datang atau tak lama ni aku akan senang dengan kepayahan yang aku hadap ni.
Saya tak nak berlakikan awak.
Aku tak suka.
Aku tak kesah pun kalau kau lupakan aku.Aku juga tak kesah kalau kita berpisah.Aku dah tak kisah semua hal termasuk kalau kau nak pergi.
Aku like gambar kau dekat instagram pukul 2,3 pagi tak bermakna aku stalk kau. Once aku bukak instagram memang aku scroll smpai 2days ago 😏
Retweeted by N.A
Ermmm... ranum 😄 Kecik molek je awak nie tapi berbisa. �instagram.com/p/971R9STPKCG3…Xr
Ermmm... ranum 😄 Kecik molek je awak nie tapi berbisa. 😂
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.