Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

N.A

Kadang tu rasa malu pasang movie omputeh tengok same2 dgn famili. Lagi ade ank buah kecik2 tu. 😂😂😂
Movie omputeh ke cerita omputeh ke, mana ade yang takde 'blue'. Heran
Inilah hakikatnye aku kena terima
Not in mud lah. Nak stay mane ni. Serabot betol
Kepada kpopers/swagters/hipters Kawan Christian aku suruh pesan dekat korang 😊�#selamatakutakmakanan fufufrl
Retweeted by N.A
Kalau rasa dah penat . Move on jelah . Daripada menunggu perkara yang sia sia . Susah nak pujuk hati orang yang dah benci dah tak suka .
Retweeted by N.A
i don't need sex , the goverment fucks me everyday !
Retweeted by N.A
Hari jumaat caption peremuan pd lelaki bbaju melayu "meltingnya awak pakai baju melayu pergi jumaat "da awak perempuan jgn lupa zohor oke!
Jadi? Yg aku dapat tu bangsat ke? twitter.com/afkarhakim1/st…
sekarang aku susah, aku ditinggalkan. Tak apa. Sabar.
Tu la kau. Asyik minta duit mak je senang. Baru kau rase susahnya cari duit sendiri. Sakit wei sakit
Aku rasa kita patot berpisah. Tamat.
Bodoh lah. Sebab bagi peluang yang terlalu banyak. Lebih dari 3kali. Berpisah.
Dan sekarang bukan berharap sangat pun berjodoh. Sebab yang datang tu 'bodoh'. AkuYangBodoh
Kalau dah selalu kena tipu. Lepasni bukan senang nak percaya. Bukan nak cari gaduh. Tapi hatiHati. Ingat.
Cari duit wei.. tak kesah dah kerja ape. Yang penting halal,berkat.
Kalau aku tahu dari awal kan bagus.
Ade ke lelaki teruna tak pernah sentuh perempuan zaman sekarang sibuk hal 'dara' twitter.com/qyscha_/status…
kalau kahwin nak harapkan support dari famili. baik kau lupakan anganAngan tu lah wei. KAU tu kote.
Teringin. Tapi bila fikirkan semula "takpelah, nanti. buat apa yang patut dulu" Sabar.
Taknak mengaku pulak. Benda aku tahu lah!
Sekejap je dah hujung bulan march. 😰
Kuat merepek. Acah-acah.
Allah understands your pain and struggles and He sees your tears. Have faith in Him and stay strong. Indeed He is the best of planners.
Retweeted by N.A
"berapa banyak kau sakitkan hati aku, dan aku maafkan. Dan kau buat lagi. Aku maafkan lagi. Sebenarnya.....aku" Serik.
"masa susah kau tak bersama aku, untuk apa kau ada semasa aku senang" Padah.
"saat aku penat dan t'tidur. kau sibuk melayan betina lain" Celaka.
Ego sangat pun tak boleh. Tapi tu lah. Sakit hati 💔
'Kalau mati ni siapa nak deletekan fb ni' So nah🌹 Acc setting-Security-Legacy contact Sedia payung sebelum hujan�Sy
Retweeted by N.A
Ape die 'yang lembut tetapi tajam?' L i d a h
My lappy is b a b i
Laptop b a b i
Astrophile (n.) a person who loves stars
Retweeted by N.A
jangan give up please. kesian mak ayah penat kerja kumpul duit semata nak hantar kau masuk universiti.
Retweeted by N.A
Ade lagi tak lelaki yang cintakan perempuan si tudung bawal? Sebab sy tak pakai shawl dan segala jadah tu. 😂😂😂
Sudah elok-elok dpt yg baik, pandai jaga hati, cantik segala serbi, masih mahu menggatal cari lain. Apa jenis manusia tidak reti bersyukur!
Retweeted by N.A
Kerana seorang amirah, habis rosak amirah sebelanga. Kesian, sungguh kesian.
Retweeted by N.A
Hm.. budak sekarang lain macam sikit liar dia. Kite tak tahu akan datang bakal anak kite macam mane pulak. #bebel
Ermm.. bosannyee.. Layan movie pun bagus ape guna ade wifi. 😖
Bila umur dah meningkat ni, tak rasa excited pun nak celebrate new year. Yang aku rasa, asyik rasa lapar je.
Retweeted by N.A
daripada fikir pasal jodoh, lebih baik gua fikir macam mana nak kumpul duit beli rumah, langsai hutang kete 5 tahun akan datang.
Retweeted by N.A
Hisap vape haram. Hisap pler tak haram. Kau sebenarnya yang haram. Eh. Undang² ape macam nie. 😂
Baju kahwin yg tepati syara' ☝ Tak ketat Tak meleret Labuh menutupi dada Selesa mengikut si pemakai Sebarkan 😘D
Retweeted by N.A
Bila malam je mesti fikir bukan2 Fikir pasal hantu, pasal pelajaran, ptptn, jodoh, parents, masa depan lah. Macam-macam. hm...
Retweeted by N.A
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.