Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
N.A
Want to Grow Your
Social Media, Free?
πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’
Tidak mengapa. Nanti sampai waktu, rasa kekosongan ini pasti terisi.
Retweeted by N.A
Entah kenapa. Aku tak rasa pun bagi bunga, coklat dan sebagainya tu sweet, semua tu orang boleh buat. Yang orang payah nak buat ialah setia.
Retweeted by N.A
Bosan dan menyampah.
text boyfie lu girang.Group whatsapp lu buat senyap.Lepas ni kalau lu masok sembang gua pulak buat senyap.Lu sorang je perangai Xsemegah.
Saya dan masalah berpisah tiada.
layanan yg berlebihan kpd dia, sungguh buat hatiku terguris perlahan, kenapa perlu lebihkan dia, bila dia tiada apa-apa kaitan? @anekapuisi
Retweeted by N.A
Terasa nak sangat balik kg sekarang jugak. MembuakBuak dah ni perasaan. Tapi..kelas masih ade..kerja belum settle.
Anak bongsu ni memang selalu dipinggirkan. Tak kesah dengan adik beradik mahupun kawan. Jadi, bersabarlah..
Kenapa kau menangis ni ain?? Aku pun tak tahu kenapa. TibaTiba je ni. Subhannallah..
Ramadhan terakhir kita berbuka bersama untuk tahun ni. Akan datang tak tahu bila lagi. Pengalaman mematangkan fikiran. Selamat maju jaya di tempat orang. Fiza,iena,jiha,jani jangan nakal kat hospital kem terendak taw! 😑 . Nad dengan jannah jangan gelojoh sangat duduk kat frim tu. Aku? Hospital pusr
Baru je berapa hari balik dari rumah mak dah rasa rindu+sedih.
Rindu mak. Call lah. Dah lewat malam mesti dah tidur, esok mungkin mak kerja. 😒 Dah berapa minggu hati asyik sedih je.
Baru seminggu balik kg aku dah blur camnie πŸ˜‚
Sick 😷
Tak nak mai cakap je la tak nak mai takpayah lah sembang macam haram. Kau ni macam duit syiling r wei.
Dah lah tak handsome. Curang pulak. Menipu pulak. #Jilake
Kat twitter ni tak de istilah 'Itu pon nak bagi tahu' 'Itu pon nak tweet' 'Itu pon nak cerita' Die twit apa die suka,kau nak serabut asl ?
Retweeted by N.A
Hati aku sedih badan aku tak bermaya terasa sakit kepala #sick
Jangan main-main sumpah, kalau tidak mahu di laknat Tuhan. Jangan main berjanji ikut suka, kalau tidak dilaksanakan memang minta tangan.
Retweeted by N.A
Rapat dengan seseorang hanya kerna ingin mendapatkan kawannya, itu suatu perangai yang lagi busuk dari bangkai biawak yg digelek lori.
Retweeted by N.A
Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck
Assalamualaikum? dan salam tongah paneh. πŸ˜„ jaga lidah jaga hati positive selalu .
Tak gembira.
Menyampah!
Banyak perkara yang 'murah dan kejam' Selamat gelap geng
Rasa menyampah pun ade.
Don't compare urself with others. jalan hidup kau & dia tak sama.Dia mungkin lebih ats nasib keluarga,one day kau dpt lbih ats usaha sndiriπŸ’ͺ
Retweeted by N.A
Biar muka tak lawa, janji kening you original.
Retweeted by N.A
EntahEntah dia da bagitahu awalAwal lg kat budak tu.'jgn anta ape2 msg kat mane2 kecuali whtsapp,sbb awek online' hmm.. boleh jadi juga tu.
Benci orang membebel
Rupanya memang xpernah b'ubah.Apa salahnya ak melayan yg lain saja.T'Kasih.(Senyum tenang bersama rentak yg dimainkn) pic.twitter.com/FHGTN4LTc7
Orang yang pergi cafe sorang, pergi class sorang ni bukan forever alone. Tapi dia dah cukup dewasa nak survive hidup tanpa bantuan orang.
Retweeted by N.A
Arghhh!!! Serabut. Lagi sekali!
Kau memang jenis orang yang hanya cari kawan-kawan bila kau memerlukan bantuan. Siapa jer yang suka dengan orang perangai macam kau nih?
Retweeted by N.A
Tak sabar nak balik. Terasa tekanan sangat. Segalanya. Stress tahap celaka.
orang mulut bontot ayam nie patot humban dalam lombong taik je.
Biasala tu.. bila kita lebih sikit ada orang dengki. Nak buat macam mana. Sebab dia nak diri dia je yang lebih lawa.
*time exam membe: ak tak bole buat lah. Susah doe! me: hmm.. ak pun Bile tengok result mmbe punye lagi gah. Cam pundek. Hempok tau lah!
Kedekut ilmu?? Tak pe. Tak kena kat kau. Kena kat anak kau.
One person unfollowed me this week, and i know who that is thanks to Unfollowers.com
me 🌹 you 🌡 me πŸ’Ž you πŸ’© me πŸ‘  you πŸ‘‘
Retweeted by N.A
Sorry, I tak berkawan dengan orang yang dengar lagu kpop. Bukan memilih tapi taraf kita berbeza. 😏
Retweeted by N.A
Saya mudah. Orang hormat saya, saya hormat dia.
Retweeted by N.A




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue