Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

N.A

327 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Bertakung dah ni mata aku. Tahan lah setan. Nanti balik meraung je la setan. Eh... setan.setan.
Ya Allah. Makin btimpaTimpa ujian hidup aku nie. 😔
Andainya aku susah pada masa sekarang. Aku berharap akan datang atau tak lama ni aku akan senang dengan kepayahan yang aku hadap ni.
Saya tak nak berlakikan awak.
Aku tak suka.
Aku tak kesah pun kalau kau lupakan aku.Aku juga tak kesah kalau kita berpisah.Aku dah tak kisah semua hal termasuk kalau kau nak pergi.
Aku like gambar kau dekat instagram pukul 2,3 pagi tak bermakna aku stalk kau. Once aku bukak instagram memang aku scroll smpai 2days ago 😏
Retweeted by N.A
Ermmm... ranum 😄 Kecik molek je awak nie tapi berbisa. �instagram.com/p/971R9STPKCG3…Xr
Ermmm... ranum 😄 Kecik molek je awak nie tapi berbisa. 😂
🌹 💤💤💤 @ My Vintage Heinstagram.com/p/96oTg2zPGd87…5mvh
Bf I cakap. 'Budak tu nak pepek je'. I pon cakap, 'tak baiklah'. Die cakap lagi 'dah duaDua perangai gituh'. I pon silent. 😓
😖 Nampak kau kukuh disana saat Malaysia menghadapi pelbagai ujian.…instagram.com/p/96I31GzPAUfj…x
😖 Nampak kau kukuh disana saat Malaysia menghadapi pelbagai ujian. Ehekzz! Tibe2... Nampak comel pulak.
Aku seorang pendosa yang juga ingin berjaya.
TakBoleh. Sayang aku cuma ade satu je.
😍 aum! Miow..miow.. ngeh..ngehh..ngehh.. 😂 @ Aucinstagram.com/p/90FklBzPNDNQ…yW
😍 aum! Miow..miow.. ngeh..ngehh..ngehh.. 😂
😌😄😔☺😢 لَا تَحزَن إنَّ الَلهَ مَعَنَا La taHzan, innAllaha ma'ana Doninstagram.com/p/9yoS0pzPFLpI…8qBH
😌 😄 😔 ☺ 😢 لَا تَحزَن إنَّ الَلهَ مَعَنَا La taHzan, innAllaha ma'ana Don't be sad, indeed Allah is with us [Quran 9:40] #berhentiBerharap #malamGeng Assalamualaikum?
😌😄😢☺ لَا تَحزَن إنَّ الَلهَ مَعَنَا La taHzan, innAllaha ma'ana Don't binstagram.com/p/9yn5vYTPERoT…GYC
😌 😄 ☺ 😢 لَا تَحزَن إنَّ الَلهَ مَعَنَا La tahzan, innAllahinstagram.com/p/9ynPVuzPCrEr…E0V
Ya Allah tlg la hambaMU ini disaat2 Akhir ni,Sesungguhnya aku ingin membahagiakan kedua dua ibubapa ku Ya Allah,aku bermohon pdMU yg esa 😭🙏🏻
Retweeted by N.A
RETWEET if you miss someone right now.
Retweeted by N.A
Cume ingin bersendirian bersama masalah sendiri. 😔
Ada 2 tabiat yang tumbuh dalam manusia kerana memiliki harta. Pertama tamak dan haloba, kedua bakhil.
Retweeted by N.A
Hmm.... asyik nak marahMarah je.. nasib baik tak kahwin lagi. 😂
Kalau aku tahu semua nie aku tak tanya orang lah beb. Ya Allah.. sabar. Sabar. Tak guna berbuat baik pada Allah tapi sakitkan manusia.
Tu baru ilmu bro. Belum lagi kalau dah berjaya. Kerja bagus diam2 je bro. Takkan nak habaq kat hang. Jap lagi hang minta dia adjust plak.
Petik duri semalu, genggam selalu. Nanti kau tahu bagaimana durjananya duri membunuh sekalipun dalam genggaman tangan mu.
Retweeted by N.A
Orang kedekut ilmu memang macam tu. Biasalah.. belajar kat mana2 ipt pun same je bro.
Perangai jahat die nie.
Makwe cerdik tak peduli pun hal-hal golongan feminist ni. Sebab mereka tahu lelaki & wanita saling melengkapi, takde istilah sama rata
Retweeted by N.A
Mental r dia nie. Kerja sendiri taknak buat. Sibuk dengan kerja orang lain. Pui
Nampak dah kat situ. Ok. Rilex beb. Rilex.
Takpayah lah kau nak cakap bermegah sangat. Ingat aku percaya?? Kahkah!
*dalam bas* Woi kak? Kau turunkan kerusi tu ingat sikit orang belakang nie. Tsepit aku tau tak?? Nasib baik lah aku nie kecik. Kalau tak 😂
Dia bukan seorang yang bertanggungjawab.
Bencilah aku!
tak payah nak bajet faham perempuan sangatlah. mak kau kat rumah tu tertunggu-tunggu bila la anak dia nk call. rindu.tapi anak buat tak tau.
Retweeted by N.A
Mak call aku dan tanya 'kenapa diam je?' Aku cakap takde pape. Sebenarnya aku ada masalah mak. 😢
Rilex r beb. Rilex. Rilex giler. Sabar!!!
Aku perlukan member untuk ceritakan semua nie sambil makan
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for N.A
Are you looking for their Twitter or Instagram page? Or would you like to view all their updates here?