Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
benang yang patah
170 followers
orang jenis suka stalker nie, kalau ade moment baru je mesti terkobar KOBAR nak baca
Time nak dekat raya ni lah penjual tiket bas amek kesempatan naik kan harga tambang
Perempuan yang tak pernah bergaul dengan lelaki, sekali dah terjebak lagi terok orang yang selalu bergaul dengan lelaki
malas nak ingat benda benda yang menyakitkan hati, benda tu pun dah lepaskan. baik kita cuba untuk happykan diri sendiri.
Retweeted by benang yang patah
Kalau kau rasa nak ramai peminat kau pergi luar negara .. sebab wajah kau lain dari yang lain seperti mana korea datang Malaysia
Kalau naik train apa yang tak tahan adalah ....... "BAU" 😖
Kalau anda tahan menguap dengan mulut tertutup pasti hidung anda kembang
La ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zalimin Bacalah selalu ayat ni sebab ia dapat hilangkan segala kesedihan dan kesusahan kita
Retweeted by benang yang patah
Menyesal tiada guna bertaubatlah insan
Hemm.... aku tak pernah pun rasa bbuka dengan abah .. tak pe .. bersyukur sebab masih ada mak .. 😍
Masalah memang tak pernah hilang
Tak sape faham ape yang aku rase sekarang .. 😢
Kalau aku kayakaya 😄
Gua benci orang tweet transformer. Gua nak tengok juga la!
praktikal pn nk tmpat yg sama, betol2 sehidup semati bdk2 bilik aq nie...
Retweeted by benang yang patah
Harap balik nie tak bergaduh with my mom 😞