Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
pendam dan DENDAM
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
سبْحَانَ اللَّهِ ، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ ، وَلا إِلَهَ إِلا اللَّهُ ، وَاللَّه أَكْبَرُ Dzikir Malam
Retweeted by pendam dan DENDAM
Orang yang dah move on , takkan pandang belakang dah . Kau pujuk , nangis teresak macam mana sekali pun . Dia tepuk tangan je .
Retweeted by pendam dan DENDAM
kau untunglah umur 18. aku ni umur 20 pun still kena control lagi dengan parents if nak keluar manaMANA.
Aku umur 18 nak keluar rumah pun parents aku control lagi, kau umur baru 13 lek je keluar berkepit dengan jantan dekat mall. Kelas kau jahh
Retweeted by pendam dan DENDAM
" Lebihkan dia, abaikan lah aku " Ok bye
Retweeted by pendam dan DENDAM
"Nak bahagia, pilih orang yang jaga solat."
Retweeted by pendam dan DENDAM
Nak berjaya, jangan tinggal solat fardhu, Nak rezeki, jangan tinggal dhuha. Nak ketenangan, jangan tinggal tahajjud.
Retweeted by pendam dan DENDAM
Terasa malu bila orang ingat kita ni baik . Sedangkan kita tahu bagaimana diri kita yang sebenarnya . Allahu . *malu*
Retweeted by pendam dan DENDAM
Kawan yang selalu cakap, "Weh jangan lupa solat" "Weh jangan buat tu, dosa" Jangan pernah tinggalkan dia walau apa pun
Retweeted by pendam dan DENDAM
Tutup lah aurat tuu kaum Hawa . Menutup aurat kan satu kemuliaan
Retweeted by pendam dan DENDAM
bersujudlah insyaAllah ada jalan yang benar. perlahanLAHAN Allah sedang ketuk pintu hati kau. 😔
yeah! hidup untuk bahagia. janganlah bersedih. Allah bersama kau nur ain. Ingat mak, ingat abah yang dah tak de.
pesan pada diri "kau hidup untuk apa? sedih atau bahagia?"
Retweeted by pendam dan DENDAM
ada tak 1bilik untuk aku setardi tanpa gangguan atau bunyi apaAPA pun walau sebatang pen terjatuh bagi lah SATU (1) jee 😭
Tak rasa ke bila dah jejak alam dewasa ni makin susah kau nak percaya orang ramai di sekeliling kau ? Walaupun kau rapat dgn org tu.
Retweeted by pendam dan DENDAM
Tak, aku bukan nak larang kau fikir pasal jodoh. Aku nak kau fikirkan semula, apa itu 'jodoh' sebenarnya.
Retweeted by pendam dan DENDAM
betul lah tu usia bukan melambang kematangan. fikiran tu kena matang. percakapan yang tapape pun satu.
be matured lah sikit sekarang bukan sikit tapi kena banyak usia tu usia, fikirlah sendiri
best juga setardi dengan budak pandai ni
Berapa kali aku nak kena cakap ni. Meroyan apa lancau takat muka so so ni tak payah la weh. Itu bukan meroyan. Itu dendam.
Retweeted by pendam dan DENDAM
Sebab aku bukan jenis yang stalk ex la makanya aku block dia dari semua sudut. Whatsapp, contact, instagram and etc.
Retweeted by pendam dan DENDAM
<---- bukan jenis manusia suka stalk. Nak nak ex. Lagi lah aku takde masa nak stalk. Pergi mampos je nak cakap.
Retweeted by pendam dan DENDAM
punca utama halang 'setardi' aku 💤📲 😂
Disebabkan ramai yg tanya bila #Ophilia nak keluar/tayang, 1 teaser khas dibuat utk org2 yg dah tak sabar2 tu, haha - youtube.com/watch?v=-43rhs…
Retweeted by pendam dan DENDAM
Baik takyah kawin sampai bebila..jaga makbapak lagi bagus..hmm
Retweeted by pendam dan DENDAM
kau apehal lenyek tilam aku babi
buat apalah menatang
Dalam kepala student sekarang, Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam Exam
Retweeted by pendam dan DENDAM
Bila manusia reply"aku yang seksi,ko panas" dikala kita nasihat, Reply : "Bimbang aku 'panas', kenyang kau 9bulan"
Retweeted by pendam dan DENDAM
"hargai aku sebelum orang lain datang dan hargai aku"
Retweeted by pendam dan DENDAM
Sekarang ni memang musim harapan berderai bersilih ganti, bertukar orang. Ambik nombor gamaknya.
Retweeted by pendam dan DENDAM
perlukh sbg manusia kerdil mencelakakn dunia sendiri? Sdgkn kita menatap ddunia hanya pnjaman sementara dgn beramal.Seharusny kita b'syukur.
Malam ni saya titipkan tema , CELAKA DUNIA. Mention saya terus :)
Retweeted by pendam dan DENDAM
di kota ini sayang, hujan belum juga berhenti, menggigilkan rindu yang gagal memiliki.
Retweeted by pendam dan DENDAM
Allah dah susun cantik cantik jalan cerita kita. La tahzan
Retweeted by pendam dan DENDAM
"Apa rasa celaka ini? Apa dunia makin kejam?" "Bukan dunia ,tapi yang atas dunia itu."
Retweeted by pendam dan DENDAM
"kita hidup pada zaman dimana semua orang mementingkan diri sendiri"
Retweeted by pendam dan DENDAM
" Al Fatihah untuk diri sendiri yang malas belajar "
Retweeted by pendam dan DENDAM
Oh murung wajah mu kusut tak terurus lemah longlai bak mayat hidup Insaflah kawanku usah kau celaru khayal melayan syurga sementara Jauhilah dadah musuhmu perosak akhlakmu Lindungilah masa depanmu usah cemarkannya Ayuh basuh tangan dosamu pilu airmata ibu mengalir memikirkanmu