Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
N.A
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Benci orang membebel
Rupanya memang xpernah b'ubah.Apa salahnya ak melayan yg lain saja.T'Kasih.(Senyum tenang bersama rentak yg dimainkn) pic.twitter.com/FHGTN4LTc7
Orang yang pergi cafe sorang, pergi class sorang ni bukan forever alone. Tapi dia dah cukup dewasa nak survive hidup tanpa bantuan orang.
Retweeted by N.A
Arghhh!!! Serabut. Lagi sekali!
Kau memang jenis orang yang hanya cari kawan-kawan bila kau memerlukan bantuan. Siapa jer yang suka dengan orang perangai macam kau nih?
Retweeted by N.A
Tak sabar nak balik. Terasa tekanan sangat. Segalanya. Stress tahap celaka.
orang mulut bontot ayam nie patot humban dalam lombong taik je.
Biasala tu.. bila kita lebih sikit ada orang dengki. Nak buat macam mana. Sebab dia nak diri dia je yang lebih lawa.
*time exam membe: ak tak bole buat lah. Susah doe! me: hmm.. ak pun Bile tengok result mmbe punye lagi gah. Cam pundek. Hempok tau lah!
Kedekut ilmu?? Tak pe. Tak kena kat kau. Kena kat anak kau.
One person unfollowed me this week, and i know who that is thanks to Unfollowers.com
me 🌹 you 🌡 me πŸ’Ž you πŸ’© me πŸ‘  you πŸ‘‘
Retweeted by N.A
Sorry, I tak berkawan dengan orang yang dengar lagu kpop. Bukan memilih tapi taraf kita berbeza. 😏
Retweeted by N.A
Saya mudah. Orang hormat saya, saya hormat dia.
Retweeted by N.A
Tetapi setiap hari aku berdoa agar kedua ibu bapa aku dilindungi walaupun bapa aku lama dah tak da. πŸ˜”
Pagi lagi dah dengar lagu 'ibu' sayu rasa hati ni. Penuh dosa yang orang tua aku tak tahu apa aku lakukan di belakangnya. #ampunkanAkuIbu
Laa haula wa laa quwwata illaa billaah. Tidak ada daya dan upaya kecuali dengan pertolongan Allah.
Retweeted by N.A
Manis lidah tidak semestinya harum mulutnya. Selamat Pagi πŸŒ„
Kalau awak tidak suka kawan awak tuh, sila jangan gunakan dia hanya bila awak memerlukan. Ambil kesempatan itu kurang ajar.
Retweeted by N.A
Hormat orang. Dan orang akan hormat kau. Kau pijak orang. Orang LAIN kan pijak kau. Kadang di atas kadang dibawah.
Badan aku ni terlalu penat. Perlukan drug lebih. πŸ’‰πŸ’ŠπŸ’€
#Seminit tidak lama. Pandang balik ke belakang sana. Ibu Ayah sudah tua. Sudah kau pulang bawa kerjaya ? Jangan berfoya. @anekapuisi
Retweeted by N.A
Tak pernah ada pmpn. Tak pernah ade laman sosial. Tak pernah bercinta. 'My brother.' Keras hati tapi banyak berjasa pada famili.
Aku tak pernah jumpe lelaki tak minat laman sosial tak minat pmpn tak minat apa org lelaki skrg lakukan. Tp, abg aku? Macam tu la. πŸ˜₯
Akak:Install lah whatsapp.Senang masok group Abang:Ahh! Dr aku dgr dia memantat, baik xyah. Nnti tgh tido....mantat je Me: πŸ˜₯πŸ˜–
Wanita mampu menyembunyikn rasa cintanya bhkan smpai 40 thn lamanya, tp ia tak mampu mnahan cemburunya walau hnya sesaat Ali bin Abi Thalib
Retweeted by N.A
Ingat 'gedik' tu bergelar untuk perempuan je ke?? Lelaki pun boleh lah. Gedik geletik garik.
Nak sangat. Amek lah kau. Tak kebulor aku. Butoh lah kau!
Assalamualaikum? salam Maghrib .. indah ciptaan Allah.. hilangnya matahari adanya hujan.. tibaTiba munculnya kecantikan cahaya warnaWarni.. hi pelangi. πŸ‘‹πŸŒˆ dan.. datangnya senja πŸŒ… . Berakhirnya malam πŸŒƒ. Dalam masa yang singkat.
I want you and only you. 😍
Retweeted by N.A
masa bercinta kita akan jadi seperti diri orang lain, bila putus kita sibuk mencari diri sendiri.
Retweeted by N.A
sempat juga bercinta zaman simpan resit bayaran lepas dating, tiket wayang, pembalut hadiah. akhirnya, itu semua hanyalah sampah.
Retweeted by N.A
nak sembang pasal sakitnya bercinta ni macam kita tidur tak tutup lampu. bila terjaga mata kita pedih dan kita malas nak bangun pergi tutup.
Retweeted by N.A
kalau korang beli buku terbaru Kitab Terfaktab 5, Pasca Gelap, korang akan rasa sendiri bagaimana duri tertusuk dalam jantung tanpa sedar.
Retweeted by N.A
Terima kasih tak terhingga, Tuhan. Kau masih beri rasa ini :')
Retweeted by N.A
Susah aku nak percaya. Walaupun orang mengatakan nie. twitter.com/NotebookMsgs/s…
Dalam perjalanan terlalu banyak sungai yang bakal aku rentasi. Moga aku ceria mendengar bunyi aliran air disetiap sungai yang aku lalu.
Retweeted by N.A
Kelmarin aku belum ade ex Tapi harini aku dah punya ex. #K
Hr semalam kita b'sama Hr ini kita kecewa Hr smalam juga kita senyum tawa Hr ini kita b'pisah jua Hr esk belum tentu aku #ceria @anekapuisi
BanyakBanyak sakit. Sakit apa yang kau boleh rasa tapi tak nampak. #sakitHati
Aku terlalu benci seumpama sifat syaitan.
Alhamdulillah ... Nasib baik lah tak de topup. πŸ˜„
🐱 Erm...k πŸ˜’
Sometimes our teachings and examples can motivate children. Incredible wow! #SubhanAllah. pic.twitter.com/pRPekmkJ50
Retweeted by N.A