Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
☞ PENtipu
156 followers
Sahabat palsu . Ada waktu cerah. Hilang waktu gelap"
Retweeted by ☞ PENtipu
Pink or pinkish or purple so indah ✌😁
Kenapa awakAWAK tak suka kami
Rasa macam tak pergi kelas jeee ... tah hapeHAPE
Bersama mencapai impian 😌✌
Disebabkan kita senyum .. semua perkara kita boleh simpan .. 😊pic.twitter.com/Zmz3tTD7v88
Peluang pertama,kedua,boleh lah nak bagi bila nak try untuk peluang ketiga dia dah tawar hati :(( hmm
Retweeted by ☞ PENtipu
Sebenarnye malas nak jumpe
Air tangki berjasa lagi. Jengka dan masalah air berpisah tiada. Puii!
Retweeted by ☞ PENtipu
orang ingat aku banyak peminat aku bahagia tapi the truth is orang yang aku suka tak pernah suka aku balik.
Retweeted by ☞ PENtipu
Aku taknak jadi anak derhaka. Kekadang aku takut kalau ingkar arahan ibu/abah.
Retweeted by ☞ PENtipu
"Tak pakai tudung tp nasihat agama". awak, Nabi Muhammad pernah berkata "Dengarlah nasihat daripada sesiapapun walaupun dia seorang pelacur"
Retweeted by ☞ PENtipu
Lelaki kalau tak handsome pn Perempuan masih nak .. Perempuan kalau tak cantik hampeeee jeee rase
kalau diberi pilihan samada seorg perempuan solehah y... — Asalkan hati dia baik. Rasulullah saw bersabda : "K... ask.fm/a/aaicbjeg
Retweeted by ☞ PENtipu
"Jangan lihat masa lalu penuh dosa, tatap masa depan konsisten dalam taqwa tuk mendapat khusnul khotimah."
Retweeted by ☞ PENtipu
Boleh tahan jugak perempuan nie ... Heee --'
"La Tahzan Wa La Tahinu. Qawi Lillahi Ta'ala." Jangan bersedih dan jangan lemah. Kuatlah kerana Allah Ta'ala.
Retweeted by ☞ PENtipu
"Bila orang dah tak suka,jangan merayu-rayu suruh dia terima kita lagi.Lupakan dia.Mungkin Allah dah sediakan seseorang yang lebih baik :)"
Retweeted by ☞ PENtipu
instagram.com/p/kEDRaIzPFW/ Kebahagian itu cepat je berlalu .. kadangKADANG tak sedar yang semalam dah pun berlalu .. dan akan datang pula esok..
Satu je pesanan aku kat kapel yg sesama main twitter ni. Do not tweet your problem kat sini. Dont even talk abt problems in r/ship.
Retweeted by ☞ PENtipu