Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
seorang yang bongkak
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Dulu dia nak, kau pulak taknak. sekarang dah tak de, kau sibuk bising single lah bagai . Pui
budak sekolah pun suka jadi minah rempit urmm... gua tak suke "rempit" lol
''Aku benci !'' ''Apa yang kau benci?'' ''Aku benci bila berkawan, dan ada kawan yang suka tikam belakang kawan baiknya sendiri.''
Retweeted by seorang yang bongkak
LELAKI 20an : Bergaya 30an : Bercahaya 40an : Macam buaya 50an : Tak boleh percaya 60an : Dah tak bermaya
Retweeted by seorang yang bongkak
Lambat betul lah nak habis setady ni Nangis sampai banjir 😭😭
Dia terasa dirinya menang. Hakikatnya dia taktahu pun sebenarnya dia sedang kalah
Hi bodoh? bhai bodoh eh bodoh okey bodoh
"Aku tak pernah harap lebih dari kau kecuali setia."
Retweeted by seorang yang bongkak
Dalam dilema walau cuti pun tak derak pe kehal
Tak faham ke aku banyak kerja sibuk sangat nak text apehal?? Butoh
Gadis tudung bawal and berbaju kurung juga pilihan hati. Yang perempuan bajet hijabista dalam kampus ni, boleh bla.
Retweeted by seorang yang bongkak
Hi abang-abang faculty electrical Shah Alam. Kelihatan segak hari ni.
Retweeted by seorang yang bongkak
Nak boyfriend satu kat UiTM Shah Alam ni boleh x? Admin: Kau hengat aku ni ejen cari jodoh kau ke nokk?
Retweeted by seorang yang bongkak
Hahaha cambodoh sial UiTM confession. No wonder la orang sume kutuk UiTM.
Retweeted by seorang yang bongkak
Rasulullah was asked; “Which type of woman is the best?” And He replied; “When you look at her, you feel happiness."
Retweeted by seorang yang bongkak
Peh! Best giler tetek besar adakah aku tengah "mencarut"
Eh ... matilah kau .. Segala ayat hilang!
Gua malas nak request orang yang follow gua sebab gua tahu setelah gua follow back, mereka akan unfollow gua Ha! Padan muka
Terlupa silent phone.. Time test berbunyik pulerrr 😂
Ini untuk sheen busuk hehek! 😄
" ahhh malas study. " hmm, awak tak sayang mak ayah awak ke?
Retweeted by seorang yang bongkak
Satu je nak cakap 'benci'
Dalam hidup ni kita banyak belajar daripada orang. Sebab tu kita perlukan seseorang dalam hidup. Tak kira siapa pun orang tu.
Retweeted by seorang yang bongkak
kenapalah aku tak sekolah tempat budak cina dulu potensi dorang bagus cara belajar .. rajin .. tak buangmasa
Pehh! Malu rasanya .. lepas nie biar aku cuba sendiri ..
Twitter ni ibarat kita, luahkan perasan sorang sorang. Kalau ada orang, Retweet or Favourite. Mungkin tweet tu ada, kena mengena dgn dia.
Retweeted by seorang yang bongkak
Ustaz pesan nak pilih bakal suami, tengok time dia marah. If masa marah dia still tak tukar bahasa kasar, tak mencarut, then he's the one.
Retweeted by seorang yang bongkak
Penatnya kena kongkong macam ni .. Dari sekolah lagi .. Hmm.... aku bukan budak remaja yang lain .. situasi berlainan
terlalu penat sangat penat penat yang melampaui batas penat tahap maximum penat yang sangat penat ( hati ♥ perasaan ♡)
banyak perkara nak buat dalam hidup nie
Balik pun macam takde function pape .. Bosan .. bosan.. bosan .. #DoubleStress
Satu jeritan yang banyak berulang meresap... meresap... seperti senyum gadis di pertemuan menerawang... serupa gema di tengah malam merempuh... seperti kereta kebal di medan perjuangan... Pekiklah! Jeritlah! Dan... Maralah!
sudah MERDEKA kah KITA?? KIBARKAN JALURMU ☺
Taktahan .. muka masok TV Hahahaha!!