Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
N.A
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Dorang nie pakai benda muka tak berjerawat putih melepak flawless lagu tuh ?? Mai habaq sat kat cek.
Membe aku cakap lawa make up je tu. Kalau tanggal make up cream semua tu pucat seyhh muka ,bawah mata pun hitam. Aku pun oo je la...
Sampai bila nak buat dosa?Apalah guna hidup kalau dah tahu solat,tahu mengaji,tahu hukum hakam tp masih bt maksiat?Sia-sia amalan yg dbuat.
Buang masa lah yall
Woi. Selamat hari raya aidilfitri!
Seronoknyee kalau adik beradik aku balik raya tahun nie. Tp... tak. Menantu je balik, kalau balik malas nak buat ape. Kesian mak penat.
Sebak rasa
Dan sudah sampai ke satu tahap di mana aku sudah malas nak ambil tahu lagi tentang apa yang kau rasa pada aku.
Dan sudah sampai ke satu tahap di mana aku sudah tak ada kuasa nak ambil tahu lagi tentang apa yang… instagram.com/p/5H0-20TPPJ/
Kita tiada apa hubungan. Yall
Alhamdulillah.
Seseorang yg membenci kau, itu kerana hidup kau lebih baik dari dia. Jangan dengarkan, Terus saja melangkah
Retweeted by N.A
Relationship goals 😍✈️T
Retweeted by N.A
Gadis pahang sombong. Sombong biasa lah.. tak mudah layan. Kan... twitter.com/khairunnaim5/s…
Main lagu raya la.. tak faham ke nak raya dah? Lagu cinta cintun nak g mano demo. Berat nanang! #hotfm #erafm #sinarfm #radio #laguraya
Tak boleh nak hormat orang tengah tidur. Perangai ape tak tahu.
πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’
Tidak mengapa. Nanti sampai waktu, rasa kekosongan ini pasti terisi.
Retweeted by N.A
Entah kenapa. Aku tak rasa pun bagi bunga, coklat dan sebagainya tu sweet, semua tu orang boleh buat. Yang orang payah nak buat ialah setia.
Retweeted by N.A
Bosan dan menyampah.
text boyfie lu girang.Group whatsapp lu buat senyap.Lepas ni kalau lu masok sembang gua pulak buat senyap.Lu sorang je perangai Xsemegah.
Saya dan masalah berpisah tiada.
layanan yg berlebihan kpd dia, sungguh buat hatiku terguris perlahan, kenapa perlu lebihkan dia, bila dia tiada apa-apa kaitan? @anekapuisi
Retweeted by N.A
Terasa nak sangat balik kg sekarang jugak. MembuakBuak dah ni perasaan. Tapi..kelas masih ade..kerja belum settle.
Anak bongsu ni memang selalu dipinggirkan. Tak kesah dengan adik beradik mahupun kawan. Jadi, bersabarlah..
Kenapa kau menangis ni ain?? Aku pun tak tahu kenapa. TibaTiba je ni. Subhannallah..
Ramadhan terakhir kita berbuka bersama untuk tahun ni. Akan datang tak tahu bila lagi. Pengalaman mematangkan fikiran. Selamat maju jaya di tempat orang. Fiza,iena,jiha,jani jangan nakal kat hospital kem terendak taw! 😑 . Nad dengan jannah jangan gelojoh sangat duduk kat frim tu. Aku? Hospital pusr
Baru je berapa hari balik dari rumah mak dah rasa rindu+sedih.
Rindu mak. Call lah. Dah lewat malam mesti dah tidur, esok mungkin mak kerja. 😒 Dah berapa minggu hati asyik sedih je.
Baru seminggu balik kg aku dah blur camnie πŸ˜‚
Sick 😷
Tak nak mai cakap je la tak nak mai takpayah lah sembang macam haram. Kau ni macam duit syiling r wei.
Dah lah tak handsome. Curang pulak. Menipu pulak. #Jilake
Kat twitter ni tak de istilah 'Itu pon nak bagi tahu' 'Itu pon nak tweet' 'Itu pon nak cerita' Die twit apa die suka,kau nak serabut asl ?
Retweeted by N.A
Hati aku sedih badan aku tak bermaya terasa sakit kepala #sick
Jangan main-main sumpah, kalau tidak mahu di laknat Tuhan. Jangan main berjanji ikut suka, kalau tidak dilaksanakan memang minta tangan.
Retweeted by N.A
Rapat dengan seseorang hanya kerna ingin mendapatkan kawannya, itu suatu perangai yang lagi busuk dari bangkai biawak yg digelek lori.
Retweeted by N.A
Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck
Assalamualaikum? dan salam tongah paneh. πŸ˜„ jaga lidah jaga hati positive selalu .
Tak gembira.
Menyampah!
Banyak perkara yang 'murah dan kejam' Selamat gelap geng
Rasa menyampah pun ade.
Don't compare urself with others. jalan hidup kau & dia tak sama.Dia mungkin lebih ats nasib keluarga,one day kau dpt lbih ats usaha sndiriπŸ’ͺ
Retweeted by N.A




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue