Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
NOVI
hello, twitter :)
Laki laki yang ada duduk dibawah ini temen temen baru temen tmen satu perjuangan ke cianjur demi acc… instagram.com/p/4aj8foG6jS/
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Buku terbaik nih mengajarkan kita supaya selalu percaya dengan kemampuan diri kita sendiri dan ga bole… [pic] — path.com/p/2MYtPU
I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier.But I'm holding on for dear life,… ♫ Chandelier by Sia — path.com/p/2oCzIG
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
kalo dipoto begini jadi inget dulu pas kita dipoto perpisahan smk😔… (w/ Nadia, Nur Fitri, & 5 others) [pic] —path.com/p/2uP3cOe
Almost is never enough. So close to being in love ,if… ♫ Almost Is Never Enough by Ariana Grande & Nathan Sykes — path.com/p/2qk9l9
Selamat pagi trimakasi ibu2 sudah bilang aku cantik pagi ini wkwk😁😂😘 (at Al-Hadi Learning Center) [pic]path.com/p/4dFKPkfTV
Hello my child my student my stronger hahaha have a nice monday☺😚 (with Ratih at Al-Hadi Learning Center) —path.com/p/1evPQQt
Akhir cerita yang sllu aku banggakan didepan mereka entah dimana ku… ♫ Akhir Cerita Cinta by Glenn Fredly — path.com/p/XQaB5
Read and just to comment "its real and i feel it in my self"😁👏 [pic] path.com/p/3rwOUAVN
Buangbuangin kotoran di pala sama muka😁💆💇 (at Lolipop Salon)path.com/p/gJPMnqps
Hai tweety👋 apa kabar ini twitter belum kadaluarsa kaaan?😁😄
Kesian bgt sih nasib anak ini jam sgni masi di depok takut ktmu ituuuu😭😭😭 [pic]path.com/p/48DsZjYSc
Candid and i love this pic 😉💐instagram.com/p/0HFiKem6nW/lsa
Selamat pagi bunga bungaaaaaaa😁🌹🌻💐 [picpath.com/p/4FxM1MeFBy
Baru nemu bunga bernorak norak ria dolooo 😁😁👒💐🌸🌺 @ Taman Bunga Beinstagram.com/p/0Gtm43m6h7/WrIMgY
#cap #belt #tshirt #shoes #and # flower #lembang 🌸💐🌹🌺👒 @ Taman Bunga Beginstagram.com/p/0GtAfwm6gk/uQFR6
Duh gelooo ngikutin si tia level 4 melotooot (at @RicheeseFactory) [pic] — path.com/p/1qpYTp
Begotia bukan begonia wkwk (at Kebun Bunga Begonia) — path.com/p/PG0ay
Manteeep (at The Green Forest Resort Bandung) — path.com/p/3am1ZQ
Lunch sama orang yang lagi sibuk sama sepatunya yang baru beli tp uda rusak wkwk (at @SweetHome148) — path.com/p/1c5BTe




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue