Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Nova wira tribuana
144 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/2MHwyyife
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/2eUWv7YVC
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/1NuQb4vLY
hayang YAMAHA YZF Yamaha YZF-R1 ngan tuda 335 juta an boro* ka bereg lah !
alhamdulilah hade deui fb urang.
Alah kieu wae pusink !
mie ayam + es campur dulu gan !
Lahhh baru aya tugas inggris lah tenang wae ath bahasa sehari-hari !
Tong ngomong tah ompong !
kanggo saha bae mun uing boga salah ! fb.me/1VqF4rEYC
Teu bisa kukumaha ueang mh, ngadagoan kahareupna wae kumaha !
malam jumat banyak yg OL coz setan-setan lagi pada keliaran and FB-an deh ! #peace_lurr
(-̩̩̩-͡ ̗--̩̩̩͡ ) :'(•нцååąą •:'(•:'(нцååąą GALAU euyyyyy !
Sok atuh lah sib sing kenging !
Anying geregetan na nempo persib kieu wae mah gawe naon meuli pamaen nu mahal ai ek eleh wae mah heus wae make... fb.me/2FEze3fh9
Maghrib heula ! #mudah*an persib meunang !
Ari temen aya 1000+ nu ng like ngan saeutik paraeh ta temen fesbuk teh ! #hahahahaha
ningali langit sore ! — di Depan Rumah@ada Kursi Dua Tapi Duduk Sendirian. fb.me/119Oaj8Wo
Alah carape na mata tos ngerjakeun makalah KKPI mana pake double agiee ! Bae lah ke aya hiburan nonton persib haha !
Lahhh euweuh nu mincleng !
saha tah urang mh can gaduh istri da ! fb.me/1dXsdUUYH