Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
Nova wira tribuana
144 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/2MHwyyife
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/2eUWv7YVC
Saya telah memasang foto baru ke Facebook fb.me/1NuQb4vLY
hayang YAMAHA YZF Yamaha YZF-R1 ngan tuda 335 juta an boro* ka bereg lah !
alhamdulilah hade deui fb urang.
Alah kieu wae pusink !
mie ayam + es campur dulu gan !
Lahhh baru aya tugas inggris lah tenang wae ath bahasa sehari-hari !
Tong ngomong tah ompong !
kanggo saha bae mun uing boga salah ! fb.me/1VqF4rEYC
Teu bisa kukumaha ueang mh, ngadagoan kahareupna wae kumaha !
malam jumat banyak yg OL coz setan-setan lagi pada keliaran and FB-an deh ! #peace_lurr
(-̩̩̩-͡ ̗--̩̩̩͡ ) :'(•нцååąą •:'(•:'(нцååąą GALAU euyyyyy !
Sok atuh lah sib sing kenging !
Anying geregetan na nempo persib kieu wae mah gawe naon meuli pamaen nu mahal ai ek eleh wae mah heus wae make... fb.me/2FEze3fh9
Maghrib heula ! #mudah*an persib meunang !
Ari temen aya 1000+ nu ng like ngan saeutik paraeh ta temen fesbuk teh ! #hahahahaha
ningali langit sore ! — di Depan Rumah@ada Kursi Dua Tapi Duduk Sendirian. fb.me/119Oaj8Wo
Alah carape na mata tos ngerjakeun makalah KKPI mana pake double agiee ! Bae lah ke aya hiburan nonton persib haha !
Lahhh euweuh nu mincleng !
saha tah urang mh can gaduh istri da ! fb.me/1dXsdUUYH