Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Myns
507 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Dalam pertengkaran semua hal dibicarakan,kemudian di sesalkan.
Ya Allah, terimakasih atas segala nikmat, waktu, dan kesehatan yang masih Engkau berikan kepadaku. #LiciusPagi
Retweeted by Myns
Tuhan Maha Adil, ada saatnya nanti Tuhan akan menguatkanmu disaat oranglain ingin menjatuhkanmu #LiciusPagi
Retweeted by Myns
Hanya cinta yang bisa menyatukan dendam, hanya kasih sayang tulus yang mampu menembus ruang dan waktu. :)
Retweeted by Myns
Ig : Nikma.Sholikah. just coment for follback. Thx ~
Last 24 Hours = 3 Followers and 0 Unfollowers (FREE stats by unfollowspy.com)
Seng gawe kowe sedih banget saikine, mesti pernah gawe kowe seneng banget.
Retweeted by Myns
Opo penak? Mung pgn bbman, smsan... tp dadi jarang mergo alesan "sory yank sinyalku hilang." Utowo "tadi sibuk banget, nyuci pesawat yank."
Retweeted by Myns
Ora kabeh seng mbok rungokne kuwi bener, lan ora kabeh seng bener kuwi enak dirungokne. #QouteDinoIki
Retweeted by Myns
Lan, biasane uwong seng paling disayang kan bi asa ne i seng paling gawe loro ati.. ngono. :|
Retweeted by Myns
Dewasa kuwi sesimpel ora kerep ngecewakne uwong seng lagi ndelehke harapan nggone awakdewe.
Retweeted by Myns
Njaluk ngapuro dhisek ra nggawe kowe ketok rendah.
Retweeted by Myns
Masalah paling gedhe seko wedokan kuwi didelok dudu seko opo seng diomongke de'e, tapi seko opo seng ora diomongke de'e. :|
Retweeted by Myns
Ngekeki ngapuro kuwi gampang, seng angel i nglalekne kesalahane.
Retweeted by Myns
Nek jarene, seng apik kuwi "Stop wishing, start doing."
Retweeted by Myns
Nek wes dadi mantan njur kudu piye? Nek luweh apik berteman? Niate pengen kekancan kuwi raperlu nganggo roso seng jeru. :))
Retweeted by Myns
Mbiene kowe dilarani, ditinggal mergo enek seng luwih apik seko kowe, de'e lungo trus balik, kowe ijek sayang?.Fix, kowe kurang ultraflu.
Retweeted by Myns
Mungkin saiki, daripada kowe mumet luwih #PenakJomblo
Retweeted by Myns
Sayange, kecewa kuwi kerepe teko seko uwong seng awakdewe yakini rabakal ngecewakne. :))
Retweeted by Myns
Isuk cerah banget, eh bengine mendung banget. Dadi, yo mungkin wae seng gawe awakdewe bahagia banget, pada waktunya bkl gawe loro bgt.
Retweeted by Myns
Mergo sayang kowe kuwi hukume fardu'ain.
Retweeted by Myns
Nek wes isoh sinau sabar, mesti kuat nunggu kabar.
Retweeted by Myns
Percoyo ra percoyo, urip kuwi adil. Enek wektune seneng2, enek wektune sedih. Enek wektune awakdewe etuk, lan kelangan sesuatu.
Retweeted by Myns
Ra pelu ragu karo dalane Tuhan. Just enjoy the show.
Retweeted by Myns
I miss our quality time. I miss your smile. I miss your laugh. Aku kangen karo KOWE.
Retweeted by Myns
Seko khawatir seng ono, aku tetepo menungso biasa, seng mung mengenke kowe tetep apik-apik wae. :))
Retweeted by Myns