Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Niena Aziz
First attempt. Success? #manicure #nailart 🙈
Kadang kadang apa yang dikatakan itu adalah tulus terus dari hati
One more added to the collection. Hadiah for being a good gurl 😝✌️ thank you papa, mama 😘 #pandora
Tak sedar di untung! #pissed
They went to Penang without me today, but look at what mama got me. Yay! #victoriasecret make up pouch to match up with current bag sad niena no more 😊✌️#thankful
Rmainya yang pindah keluar
Thanks maine. At the end of the day, you're the only one that i can trust on this :(
Tall and hot 😍 #majorturnON #cosplay
I dont know how to think anymore
First try self cleaning my baby dora #pandora 😊✌️
Am i ready for that change not :(
'Dulu and sekarang tak sama '
Masa tu baru berfikir dengan matang
Baru tahu pahit manis kehidupan
Bila dah kerja, dah tak stay dengan parent, cari duit sendiri, byar bil, tanggung hidup sendiri, expose dengan dunia yang lagi besar
Bercintalah lama mana, sayang lah macam mana sekali pun, bila dah habis study, dah kerja, semua janji2 dulu akan berubah
Sampai juga kau! Penat tunggu tau 😭😋✌️ #victoriasecret
Tapi apple pie je pun, bukan burger :D
Nak boikot mcd, tapi tiba2 teringin apple pie dia T.T
5 years old niena jr. :3
Arrive!! Yeah 😝✌️