Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Nicky
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Rainbow in the sky optical illusion.
Retweeted by Nicky
Freddy Adu's new side the Tampa Bay Rowdies...
Retweeted by Nicky
Tiga-tiga kits padu, tak kan nak beli semua 😭
The @NBFootball Away Kit is available now from Official Club Stores & online: liverpoolfc.com/store #HoldNothingBack
Retweeted by Nicky
Wuhuu! Ini jalan KL hamba yg punya 😂
Raya kolumpo je dik..abg tkde lg halaman..ni lah kg abg..okay je dik, hdup je jgak ni
Retweeted by Nicky
Nah setepek untuk orang Melayu . 😷D
Retweeted by Nicky
Kes Low Yat: 1) Anggota polis yg lepas rakan suspek curi 2) Rakan suspek yg bohong 3) Papagomo & geng yg sebar fitnah
Retweeted by Nicky
Polis buru Papagomo penyebar berita palsu insiden Low Yat | The Malaysian Insider themalaysianinsider.com/bahasa/article…
Retweeted by Nicky
penamat kepada kes Plaza Low Yat. so skrg dah boleh move on dan fokus kembali kepada melayu yg menipu sebanyak 42bil.
Retweeted by Nicky
"Lelaki matang umur berapa ?" "Lelaki matang bila dia lebih jaga family dia dari makwe"
Retweeted by Nicky
Malam tadi gua dah balun 4 cina. Mula2 balun Char Kuey Teow dgn Yong Tou Fu, lepas tu hentak Lai Chee Kang, pastu aku sengat itu tau fu fa.
Retweeted by Nicky
"Andai ada satu nyawa yg selamat kerana post/share dari anda, ada yg mencatit markah anda."
Retweeted by Nicky
Just my 2 cents on the #Lowyat fight. Racism has no place in this nation of diversity
Retweeted by Nicky
Bangsa taksub bergaduh sebab kene tipu talipon harga seribu, pemimpin dia tipu berBILLION buat rilek je. Billions. twitter.com/f4izalhassan/s…
Retweeted by Nicky
Korang tahu roda putar dalam roda impian tu? No chill 😂😂 saya putar haliDg
Retweeted by Nicky
What kind of nonsense is this 😪 okay mamatwitter.com/larissahanani/…m
Alololo rambut baru die 👧�4a
Lara Alana's new hairstyle!!!!! Ya Allah comel sangat!!!! Eeeeeeeeep geramnyaaa Ya Allah nak gigit pipi dia tu!!! 😭😍DRo
Retweeted by Nicky
Ini macam lah wing-women aku 😂twitter.com/larissahanani/…D
Die punya malas nak study last paper ni sampai lebih rela terbaring tgk kipas berpusing sambil kebosanan 😂
Abraham Lincoln on the Antietam Battlefield, 1862
Retweeted by Nicky
Jordan Henderson today: - Confirmed as Liverpool captain ✔️ - On the front cover of FIFA 16 with Lionel Messi ✔️
Retweeted by Nicky
Seoul E-Land FC striker Minkyu Joo scored a carbon copy of James Rodriguez's volley goal at the FIFA 2014 World Cup vine.co/v/eKBbEFPKBeP
Retweeted by Nicky
kalau budak2 tanye kenape tahun ni korang x bagi duet raye 😂😂😂�hyOrdO
Retweeted by Nicky




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue