Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Nendi bara
30 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Sepi hari ku . ?
Hoyong geura damang. ? Meh teu tdr an wae. Boseun. ?
Ngagoler wae na kasur. ?
Nyeri genggerong. ?
Hoyong whatapps an tapi teman na ge ka' rek 10,.. nu gdh whatapps coments.
Ngimpi hungkul. .?
Duh hoyong di pijit. ?
Tulung tulung. . ?
Berbaring lemas. . ?
Menangis di dalam seyuman ?
Salat dulu ah. ?
Serpihan hati-Utopia lagu yg lagih ku dengar. ?
Ngangenin km mah. Oow. ?
Pls beak. Jadi teu bisa ol. . .? Pls lah.saha nu daek ngeusian pls....?
Demi kebaikan. ?
Teu bisa di poho keun. Teuing ku naon. . ?
Masalalu biarlah masalalu. ?
Cenah mah ek mere kenang'AN. #OMDO.:-P
Era ah. Ek di hapus komentar na ge.. ? Bisi kumaonam.?:-D:-D
Keucewa wen lah. ?
Hayang maenbal eweuh musuh.