Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Nely Karimah
1,005 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Menjaga Hati by Yovie & Nuno (at Bontoduri raya no 5) — path.com/p/f3qIu
Saya minta Naga, Om Jin | Yg realistis dong. Masa Naga? | hmmm.. kalo gitu saya minta pacar aja | Yaudah deh naga aja :( | --_-- #konyol
Retweeted by Nely Karimah
Home alone 😣😣
Your body will forget, but your mind often doesn't.
Retweeted by Nely Karimah
Ohh suka sama dia? Oh naksir? Jadi sy harus apa? Pergi begitu sj? Relakan dia untuk kamu? Ohh tidak bisa, he is my first love!!!!!
akhirnya bisami saya gunakan ini twitter :v
One person followed me and One person unfollowed me in the last day. Thank you uapp.ly app
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 2 people via Unfollowers.com/?s=dt
Ada @nelykarimah1 paling baek, suka sekali bagi2 makanan, tegaski tawwa kalo marah2, selalu angkat pendapat, ndadami kyk nely di kls lain:(
Retweeted by Nely Karimah
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
pulang ko anjing,sundala kau @Rido_DWS :@
Today stats: 3 followers, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Biasanya yang belum tidur jam segini itu: Cewek2 cantik.
Retweeted by Nely Karimah
UPDATE!!DVD MAHABHARATA EPS.1-215 (22 KEPING DVD) IDR 205.000 Bisa Kirim ke Seluruh Indonesia via POS/JNE/TIKI pic.twitter.com/jJosFADHt5
Retweeted by Nely Karimah
Today stats: One follower, One unfollower and followed 2 people via Unfollowers.com/?s=dt
RT nely:") @nelykarimah1: Orang-orang menertawakan aku, saat aku memilih kamu :)"
Retweeted by Nely Karimah
Orang-orang menertawakan aku, saat aku memilih kamu :)
Di jalan beb, mau kesekolah“@AyuFira_: @nelykarimah1 : Nely?? Dmanako??”
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, One unfollower and followed 2 people via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
tft again my beloved friend 😚�@AyuFira_a_
Today stats: One follower, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Saya juga banyak,, 10-_-“@wiwikpuspita1: Edd kimmalesnya ini utang puasa3-| Banyak lagi X_X”
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 3 people via Unfollowers.com/?s=dt