Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
eyon
298 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
We’re packing our trunks ready for #HPCelebration starting on January 30, 2015 – will you be joining us there? pic.twitter.com/DckU9YYakp
Retweeted by eyon
playlist nambah satu💞👼 [pic] path.com/p/n0Q5PeD
*lagi main* *nemu sesuatu* | Gue:“Ih Ri, kok bajunya sama kayak yang Mba Asti… (w/ Riri at Asti's Room) [pic] — path.com/p/3lJ4k2
kangen malang😂. thx for 10days in Malang.lastweek😂🏡#reallylatepostostinstagram.com/p/xsrXPON9lr/Z0W
otak mpet banget gabisa ngerjain jepang YaAllah😭😭
rm moodboaster ya.wkwkwk😂😂
Semoga rating Running Man besok bisa kayak klub bola paporit ane, di posisi 1! Tidur nyenyak & selamat malam!!! :D pic.twitter.com/Cil0O8DMxQ
Retweeted by eyon
grgt duluan-_-
idc anymore.
Cara buat akun weibo gimana sik? Ane pgn buat, biar kompakan ama Ji Hyo noona. Tapi ya ane ga paham Chinese (minsurd) -_____-
Retweeted by eyon
etdah ini Mtk wajib susah aned😫😱
niat awalnya sih daftar LIA. tapi malah nyasar kesini😂☕️ (with Fitri at@SbuxIndonesiaa) —path.com/p/lVwnVi
dulu waktu masih jaman ip5, yang buat iklan gitu2 ip5. Skrg semenjak ip6 keluar, iklan gitu2 udah pake ip6 semua:v gaketemu yg gambar ip5 :v
@TheKpopers_: #TKSiapaAku Aku yeoja satu2 nya di tim, aku dijuluki Mong, aku dan gary adalah couple”Mong Ji a.k.a Song Ji-Hyo!xx
jadi mereka dating beneran?😝💞
Get a lil bit short hair.