Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Louis
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Pingin gituh skali2
Eyre Highway di Australia, merupakan salah satu jalan terlurus di dunia (145 km).
Retweeted by Louis
Rabu ini jam 19.45 WIB di Star World, gw bakalan nge Guest judge di @AsNTM cycle 3. Nonton yaaaa
Retweeted by Louis
Sama halnya ketika lo mw di beliin barang yg lo suka tpi ternyata cuma wacana.... males kan?
Tahan 😆😆😆😆
I don't want to be here if I can't be with you tonight
Wanita lebih pintar menutupi perselingkuhannya daripada laki-laki. [Survei situs UndercoverLovers]
Retweeted by Louis
Dont you think i dont know what have you done in the past
Gw sih pura pura gatau aja -,-
Sami Khedira has confirmed that he will leave Real Madrid this summer - with Arsenal reportedly keen.
Retweeted by Louis
Real Madrid 0-1 Real Sociedad. The David Moyes effect.
Retweeted by Louis
Feeling good baby
Im gonna love you like i can
Everything is sound
Love you both! ({}):*"@AlloLinggi_Gaby: @mylsaheslilouis @oniddavid aku jjuga deh, take yah :* oleh oleh buah hati,haha :P kangen kalian bed
Wkwk akeh nang ambon kaeee"@oniddavid: @mylsaheslilouis elaah bosen lah wkwk"
Nokia gada line"@emmanuelahrs: @mylsaheslilouis yah... aku gada pulsa. Pake line aja"
Buah duren wkwk"@oniddavid: Buah tangan nya ku tunggu "@mylsaheslilouis: Thx bruh!!!"@oniddavid: Take care brother! "@mylsaheslilouis: Otw J
Kid nganggo HP mmah"@emmanuelahrs: @mylsaheslilouis aku ndak ada pulsa.. line aja"
"Ku sms aja@emmanuelahrs: @mylsaheslilouis wa aja ke 08986657597"




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue