Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
MuHd MiRzA
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Dia lah Si Kerek ku haha 😍B
"Tu bukan bestfriend kau ke?" "Aah" "Asal dia tak lepak dgn kau?" "Dia tengah happy sekarang ni. Tunggu dia susah" 😊
Retweeted by MuHd MiRzA
" Travel sorang diri bila kau nak cari diri kau sendiri , Travel dengan kawan bila kau nak create memory ."
Retweeted by MuHd MiRzA
Kenapa tak cas? Hmm hahah alasan.. dulu selalu boleh je.. hmm
Sentap dengan kawan tapi still nak lepak dengan diorang , itulah rasa sayang seorang kawan.
Retweeted by MuHd MiRzA
Suka kan buat orang macam bodoh je.. nak kena tunggu2 ni haihh.. serius lah
Hmm nampak tak sape yg tak brsungguh ni
Haha lu memang kerek ahh
Hmm saje buat camni kan.. huhu suka lah tu kan.. haha
Mendap yang amat
Semalam open house rumah Aina huhu lama tak jumpa kau ye #Raya #ikutcarakita #my_genggua instagram.com/p/5lPUrxwvbv/
Ye memang belum cukup sempurna
Hahaha sukanya :')
Missing someone & not being able to see them is the worst feeling ever.
Retweeted by MuHd MiRzA
Nak tau something tak? Orang yang sayang kau dia akan selalu cari kau dalam diam walaupun hati dia sakit.
Retweeted by MuHd MiRzA
Haha taknak sembang tu cakap je :(
Orang kata jangan cari perempuan yang tak tahu masak, nanti tak bahagia. Mengarut. Masak tu boleh belajar. Bahagia itu kita usaha.
Retweeted by MuHd MiRzA
Aku tahu aku salah. Di hari raya ini. Aku mohon maaf kepada sesiapa yg sakit hati dgn aku selama ni. Selamat hari raya
Retweeted by MuHd MiRzA
Siapa yang bersyukur. Dia akan bahagia.
Retweeted by MuHd MiRzA




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue