Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

MUHAMMAD MIRZA

5 steps to success: 1. Set a goal 2. Correct your intention 3. Find your motivation 4. Don't make excuses 5. Get it done InshaaAllah.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
5 Ciri UTAMA Yang Majikan Mahukan Daripada Seseorang Pekerja: -Kebolehpercayaan -Integriti -Hormat -Bekerjasama -F… twitter.com/i/web/status/7…
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Salam alaik. Usrah Santai Tour 6.0 kembali lagi. Kali ni kita akan ke Perak. Siapa orang perak sini? Nantikan :)
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Baca selalu slps solat "La ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zhalimin" Ayat ini utk hilangkan segala rasa kesedihan & kesusahan🌷
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Allahumma inni a'udhu bika minal khubuthi wal khaba'ith O Allah, I seek Refuge with You from all offensive and wicked things
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Good things come to those who believe, better things come to those who are patient, and the best things come to those who don't give up.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Bila dah keluar dari zaman sekolah dulu, memang susah nak cari sahabat macam kat zaman sekolah dulu,disinilah kita perlu belajar berdikari✌️
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Walaupun hujan tp nak tidur balik rasa mcm takleh plk sbb dah nak asar huhu
Huhh baru bangun.. barai woo penat siang td lain mcm rasa haha
Page 315 of 366 : Jgn trlalu risau dgn masa depan Islam sbb Allah akn jaga Tp kena risau ttg diri kita yg tk buat apa2 utk masa depan Islam
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Apa beza Donald Trump dengan Donald Duck? Takde beza, dua2 bodoh kbye...
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Nama pun "Manusia" , kadang kadang lalai , niat ada tapi tak mampu buat lagi . Kalau lalai tolong lah tegur wahai "manusia sempurna".
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Empat amalan pagi dimurahkan rezeki : 1. Solat sunat tahajud 2. Doa di pagi hari 3. Sedekah di pagi hari 4. Solat sunat dhuha Kongsikan 👍
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Apa beza Najib dgn Trump? Trump halau pendatang asing, Najib dia syg bangla Siap bagi IC
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Donald Trump wins , The end of the world is near .
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
before you fall in love, remember that love is short and forgetting is long.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Tak payah tahniah sangat. Dia tak suka islam, dia anti islam. twitter.com/NajibRazak/sta…
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Reema is only 5 years old. She knows that we're Muslim and started crying when she saw Donald Trump winning... 😰 smhi
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Tahukah anda kalau Trump menang tak perlu lah kau nak bangga dgn omputih ni sbb depa sama je bangang mcm korg angkat Najib jadi PM.
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Silap org USA ni 1 je, patutnya dia tanya kita dulu mcm mana Trump memimpin, kita dah 7 thn kot rasa tak ten-Trump dgn pimpinan Najib Razak
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Do not deprive people of their due and do not commit abuse on earth #Quran 26:183
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
Allah, selamatkanlah Baitulmaqdis :'D
Retweeted by MUHAMMAD MIRZA
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.