Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

MuHd MiRzA

If you want change do things differently
Retweeted by MuHd MiRzA
It's scary that you never know what someone is thinking or feeling towards you and everything they've told you could be one massive lie.
Retweeted by MuHd MiRzA
Aku takut ego kau ni.. boleh bunuh diri kau sndiri..
Kalau nak buat perangai yang aku boleh benci kau apa yang kau cakap.. lebih baik tak payah lah.. buang masa je.. ok
Semakin jauh kita cuba lari dari menyelesaikan masalah, semakin dekat ianya datang menghampiri kita.
Mana kata janji nak sentiasa dengan aku.. hahh
Kalau dah benci cakap..
Aku pun dah tak kenal.. cakap pun dah taknak.. hm so mana usaha kau nak happykan aku
My sahabat said : "Kalau sakit hati, tahan. Kalau perlu nk menangis, menangis. Tapi jangan lupa, doa lembutkan hati."
Retweeted by MuHd MiRzA
Cium pipi sahabat sesama jantina tu bukan gay, bukan lesbian. Itu sunnah Nabi. Tanda sayang.. 😘💕
Retweeted by MuHd MiRzA
Hidup ini jangan terlalu percaya contohnya janji 2015 yang tak tertunai tu.
Retweeted by MuHd MiRzA
"Nak berkawan kawan je dengan semua orang , tapi kalau ada macam ni pun best" "Kau dah solat belum ?" Yang sentiasa ingatkan dengan Allah
Retweeted by MuHd MiRzA
Kejar yg pasti drpd yg tak pasti 🤔
Retweeted by MuHd MiRzA
Memang kat luar sana ramai je lagi baik dari aku, tapi kat luar sana kau takkan jumpa orang macam aku.
Retweeted by MuHd MiRzA
Kalau aku mati kau mana kesah en
Sometimes you have to walk away from people, not because you dont care, but because they don't.
Retweeted by MuHd MiRzA
I want someone who feels lucky to have me.
Retweeted by MuHd MiRzA
Hati aku sape nak ikut?
Maybe I don't cry, but it hurts. Maybe I won't say, but I feel. Maybe I don't show, but I care.
Retweeted by MuHd MiRzA
"Fall in love with Allah first and he will give you the right person that you deserve in the right time."
Retweeted by MuHd MiRzA
Aku ni jenis yang tak open dgn semua orang. Kadang senyap je so if i like you enough to show you the real me, kau patut rasa terharu.
Retweeted by MuHd MiRzA
Ibu pesan, " Nak kuat, jangan terlalu bergantung pada manusia kerana yang selalu ada dengan kita adalah Allah. "
Retweeted by MuHd MiRzA
Assalamualaikum. Sobahul khayr. Salam sayyidul ayyam 💕
Retweeted by MuHd MiRzA
"Tak semua orang suka kita, tapi even ada tak suka. Still ada yang suka, so fokus pada yang suka tu."
Retweeted by MuHd MiRzA
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.