Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

MuHd MiRzA

Dah masuk univ, kau budak SBP ke, MRSM ke, kluster ke, SPM straight A ke. Kalau group assignment kau takleh commit, kau sampah.
Retweeted by MuHd MiRzA
Find out how Signals: Lockdown cracks the #Windows10 gaming code with inking: wndw.ms/gIXh8U
Retweeted by MuHd MiRzA
2:57 still awake
Kenapa perempuan cepat sensitif ? 😂
Retweeted by MuHd MiRzA
Tak ngantuk lg derr
Sedar tak sedar dah pukul 1.08 am..
Retweeted by MuHd MiRzA
Study.. hmm lusa nak examm ahh
tak start pun lagi bola. haishh tension
Retweeted by MuHd MiRzA
I like this situation hmm again :')
" Kenapa kamu tak solat lagi ni? " " Hmm malas lah. " " Ouh malas, takpa nanti masuk neraka jangan malas-malas tau. Terjun je. "
Retweeted by MuHd MiRzA
Again hm potong mood lah
"Sedap tak ibu masak?" "Ibu, stop it. No matter what you cook, no matter how old I am, masakan ibu always number 1 😍" I love you ibu 💞
Retweeted by MuHd MiRzA
Sabar amendenya dah 2/3 kali aku buat call & masih takde respon jgk.. padahal on9 je?
Pesawat terbesar di dunia. Kecik molek ja MAS kita. Sumber grup sebelah.
Retweeted by MuHd MiRzA
Jangan sia siakan orang yang sayangkan kau. Sebab nak suruh orang stay dalam hidup kita ni dah susah. Inikan pula nak suruh orang sayang 💞
Retweeted by MuHd MiRzA
When I text you, that means I miss you. When I don't text, that just means I'm waiting for you to miss me.
Noi aku dah balik ni huhu
I just want someone to be real with me.
Retweeted by MuHd MiRzA
Lantak ahh nak jadi apa.. huhh
Tak tau lah sekarang ni serabut sgt haihh
Bila orang tanya, "Best ke twitter? Macam tak je" Best untuk manusia yang takda sape nak ws macam aku ni. Kau takpe ah ramai ws em huhu 🙄
Retweeted by MuHd MiRzA
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.