Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
MuHd MiRzA
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Hati yg gembira boleh diwajahkn dgn wajah yg gembira tetapi wajah yg gembira tidak semestinya mempunyai hati yg gembira
The servant of Allah is never in need of any other thing as much as he is need of the guidance to the Straight Path.
hmm bosan dohh lat dorm ni..
Dosa setinggi langit? Alahai, kalau setinggi 7 petala langit pun takde masalah. Everything settle dengan istighfar, taubat nasuha #henshin
Retweeted by MuHd MiRzA
Good night Sha miss you ^^
Never underestimate the power of doa', it is a gift from Allah
Sampaikanlah berita gembira kpd org2 yg berjalan dimalam ke masjid,mereka akan memperoleh cahaya yg sempurna di hari kiamat.[HR Abu Dawud]
Retweeted by MuHd MiRzA
tiduran dulu yuk..
Panggil "Aku KAU" with your bae is the best thing bagi aku because you can act like couples, bestfriend and siblings at the same time.
Retweeted by MuHd MiRzA
Oleh itu, bangkitlah kawan-kawan.
Retweeted by MuHd MiRzA
Kemudian, saya berfikir pula bagi pihak diri saya. Mungkin saya terleka dengan nikmat yang diberikan Allah.
Retweeted by MuHd MiRzA
Kemudian, saya tempatkan diri saya pada dirinya.
Retweeted by MuHd MiRzA
now lepak dgn sha ^^ haha
uii Assalammualaikum
Pada mulanya, saya tempatkan diri saya pada diri kedua ibu bapa saya. Mereka hanya inginkan yang terbaik.
Retweeted by MuHd MiRzA
Memang sudah menjadi lumrah, ibu bapa inginkan yang terbaik buat anak-anaknya.
Retweeted by MuHd MiRzA
Saya menerima dengan redha kerana redha Allah terletak pada redha kedua ibu bapa.
Retweeted by MuHd MiRzA
Tengah sedih? Putus asa dengan ujian? Buka surah al Baqarah ayat 286. Dah buka? Maka senyumlah! Allah dah pujuk tu. Takkan nak lemah lagi?
Retweeted by MuHd MiRzA
Seandainya kita tidak dapat menjadi garam yang dapat menahan daging daripada busuk, janganlah kita menjadi langau yang membusukkan daging.
Retweeted by MuHd MiRzA
Ujian itu buat kau kuat dalam lemah. Ajar kau erti tabah dalam susah. Sabarlah. Berserah kepada Allah!
Retweeted by MuHd MiRzA
To call a person to Islam or help a person hold on to it, you must show them it's beauty. What we see as beautiful we will not easily let go
Retweeted by MuHd MiRzA
hai morning guys
7. Harapan besar disematkan kpd pemerintah Indonesia utk sll tmpil di barisan trdpan mwjudkan perdamaian dunia. #PalestinaMerdeka
Retweeted by MuHd MiRzA
5. Jk pun bkn Negara Arab mk sasarannya adl umat Muslim. Slh satunya yg menimpa etnis Rohingya. #PalestinaMerdeka
Retweeted by MuHd MiRzA
4. Luka lama yg menyayat bangsa Palestina blm jg kering, skrg ditmbh brbagai konflik di dunia Arab. #PalestinaMerdeka
Retweeted by MuHd MiRzA
3. Kata Merdeka smp detik ini msh blm dirasakan oleh satu Negara. Palestina. #PalestinaMerdeka
Retweeted by MuHd MiRzA
1. Gong pembukaan KAA jilid 60 telah dibunyikan. Sebuah episode sejarah yg diikat oleh satu kata. Merdeka. #PalestinaMerdeka
Retweeted by MuHd MiRzA
Sahabat yang baik ialah sahabat yang menutup aib sahabatnya yang lain.
Rindu ini aku kirimkan melalui doa.
Tangkaplah keindahan. Nikmati hangatnya mentari. Lemparkan senyuman. Cerahnya hari membangkitkan semangat pagi ini "Selamat pagi para hati"
Retweeted by MuHd MiRzA
Jadikanlah masalah itu sebagai tanda cinta Allah pada kita...bukan sebagai bebanan.. Selamat Pagi (^_^) instagram.com/p/1oovC7Qvb7/
change icon tw. ><
Sultan Muhammad al Fateh memanglah hebat. Sejak baligh lagi tak pernah tinggal solat fardhu, solat sunat rawatib dan solat Tahajjud. Kita?
Retweeted by MuHd MiRzA
Move on.. Usaha tangga kejayaan.. Lukisan Kejuruteraan Pelan lantai Civil… instagram.com/p/1CIg7aQvZO/
“Stop giving people power to control your smile, your worth, and your attitude.”
Retweeted by MuHd MiRzA
dia tidur hmm..
Ketika Allah SWT memberikan ujian pada Kita. Maka bersabarlah, janganlah Kita larut dalam kesedihan atau kekecewaan.
Retweeted by MuHd MiRzA
skrg mana nak sungguh2 lg enn kau kat aku
hmm.. sokeyh lah sha aku faham :(
"Oi. Apehal pi masjid sebelum azan? Relax la der." Azan tu untuk panggil orang yang leka, lalai dengan dunia. I hope i'm not one of them.
Retweeted by MuHd MiRzA
haha dah pandai busy ye skrg sokeyh hahaha




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue