Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Aizat Amdan
Lepas melaka jdkan islam agama rasmi,pedagang arab pun dtg.maka tesampailah irama zapin & masri ke melaka
Retweeted by Aizat Amdan
Masuk je zaman tu,atas sbb joget ni guna utk menari,ada org panggil irama ronggeng.sbb ko ronggeng kat dancefloor.haha
Retweeted by Aizat Amdan
Lepas penjajahan british,byk kelab2 utk menari bukak.& byk yg mainkan irama joget.kira clubbing time tu lagu joget ah.tu edm dorang
Retweeted by Aizat Amdan
Xsilap portugis punya Joget tu asal dia nama tarian "Branyo".tapi masuk melaka,dah dimelayukan la jd mcm hari ni
Retweeted by Aizat Amdan
Selamat pagi, saya mmg kurang cerdik dalam hal pentadbiran negara. Kalau sape boleh advice, sgt dialu-alukan. Mohon pihak berkuasa menyediakan tong sampah awam di kawasan Dagang Avenue Ampang. Merujuk pada gambar, saya rasa dah tahap kronik jugak la. Mungkin kita boleh buat gotong royong ke etc. Sek
If you want to donate to help the brothers, mothers and innocent KIDS IN GAZA please go on HelpGazaNow.com 100% donation policy RT
Retweeted by Aizat Amdan
Wearing my 'Supa' Premium football jersey. You can check them out at @supaofficial_ #supaofficial #supajersey
Everytime ahli dftr lagu,MACP akan generate kod utk lagu tu.so kod tu akan masuk dlm database yg link dgn radio stations & tmpt2 bekenaan
Retweeted by Aizat Amdan
Bila radio ke mana2 tmpt play lagu korang,kod lagu tu dihantar ke dlm database MACP brape kali dh main.cukup 1year,kiraan dibuat,pakcik kayo
Retweeted by Aizat Amdan
Come this thursday 9pm, Laundry Bar the Curve. FREE! #theVenopianSolitude takaharasuiko boleh beli CD… instagram.com/p/rTJmkSBdrA/
Retweeted by Aizat Amdan
Children of the future will only get to see jellyfishes instead of tigers, how depressing. We can change. Love the earth.
Nature is dying, we are oppressing her. Lets stop.
For tortured hearts. Lend the ear some healing. youtu.be/asq_8S9qGvQ
Shaykh Hamza Yusuf speaking on Healing Self, Healing Society: youtube.com/watch?v=asq_8S…
Retweeted by Aizat Amdan
Tell us how your BlackBerry device keeps you connected in less than 20 words, from now until 21 Aug. #StopMissingOut #BlackBerryMY
All you’ve got to do is upload a creative selfie with your BlackBerry device onto bit.ly/SMOAizat #StopMissingOut #BlackBerryMY
Who wants to rock out? Listen up if you like the idea of jamming away the hours with me. #stopmissingout #blackberrymy
Dengan @NoNoisePerc lagi hari ni pukul 7pm kat OU New Wing. Meh lah datang kalau free. 😊
Retweeted by Aizat Amdan
Palestin menghulur bantuan, zionis membalas dengan sebuah kekejaman. pic.twitter.com/bBxzOgeY8z
Retweeted by Aizat Amdan
Look at this Gazza Children picture with an Human eye! This is the War Crime is being done by Israel goverment now. pic.twitter.com/b9RTPtlObZ
Retweeted by Aizat Amdan