Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Mufarwa
849 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Dah season 8, Branadette dalam Big Bang Theory ni sangat-sangat hot. Lawa gila.
Tahukah anda, Sekiranya anda melihat skrin laptop terlalu lama, bahu anda akan sakit, dan ia merupakan tanda awal utk menjadi buta?
Tahukah anda, Lagu kabangsaan Singapura adalah di dalam Bahasa Melayu. Dan Bahasa Rasmi Singapura adalah Bahasa Melayu?
Ada dua bau yang paling buat aku rasa tenteram. -Bau pantai. -Bau kedai buku.
Dah lama aku tak menulis ni. Semua sebab game dengan cerita Arrow la ni.
Aku paling tak boleh lupa nasi letak kicap lauk telur mata. Lepas tu Mak suapkan aku sampai habis. Itulah makanan paling sedap.
Sedangkan air sungai pun Nabi tak bagi membazir, inikan pula air Slurpee 7E. Kau pergi tadah satu baldi. Tak habis, kau buang camtu je.
Hm. Tapi betul jugak kan. Bangang jugak budak yang tak plan nak keluar hari ni. Padahal dah tahu ada himpunan. Ala bangangnya budak UIA.
Ye la. Aku akui jugak kebodohan Admin pada malam ini. Tapi tak semestinya aku restu apa WUFI buat.
Tapi aku panas gak dah kenapa Admin nak tutup lampu sampai kat dalam UIA? Kot malam ni ada budak perempuan kena rogol dalam gelap, Camno?
Hang dah tau UIA ni akan tahan orang buat himpunan, hang pi buat lagi pasaipa? UIA tutup pagaq, sebab hang memang saja nak bagi panaih.
Serius. Tak ada pun Admin paksa bebudak UIA untok salahkan WUFI. Kami pun Mahasiswa yang bijak. Kami tahu kami nak salahkan siapa.
Dah bosan dengan cerita WUFI? Ayuh, mari kita lihat gambar seekor arnab yang comel. pic.twitter.com/qfhvbunUqW
Aku juga dalam posisi sama dengan Farid Wajdi. Tapi tak semestinya kerana member, semua tindak bertanduk kau aku iyakan sahaja.
Retweeted by Mufarwa
Ada orang kata penutupan pagar ni adalah usaha terancang nak memburukkan WUFI menjelang PRK ni. Dah bodoh apa bendanya ni.
Aku minta maaf sangat atas keterlanjuran aku sebab kutuk WUFI. Terutamanya kat kawan2 aku. Kawan2 WUFI aku semua baik. Banyak tolong aku.
Ok dah cukuplah nampak aku ni jahat sebab kutuk WUFI. Aku sayang WUFI ni. Ramai sgt member aku WUFI. Tapi bukan hari ni. Esok mungkin.
We Unite For Islam ni maksudnya, "Kalau kau tak sokong kami, kau bukan Mahasiswa Islam. Kau ni Mahasiswa biasa-biasa tak macam kami."
Bukan siapa yg bersalah tutup pagar. Tetapi siapa yg bersalah buat org tutup pagar.
Nasib baik aku dah keluar 6 pagi tadi. Nasib baik aku ada program dari pagi sampai petang. Aku balik rumah, tenang je.
Tak mahasiswa la kalau tak berdemo kan? #wufilogic
Kau memekak dalam rumah. Lepas tu mak kau pukul nak bagi kau diam. Pastu kau salahkan mak kau sebab dia hukum kau. Bangang.
Kau buka IIUM Online, bsepah budak mengadu x boleh keluar dan susahkan urusan. Aku maseh xpaham tang mana mahasiswa boleh jd kerajaan ni.
Hari ni WUFI dan Security UIA sedang berperang. Dan kita Isnin ni, kena menghadap balik kelas dan assignment. Dah tahu dah ending dia.
Kenapalah exam Islamic Criminal aku tak buat petang ni. Mau terperangkap Ustaz Hamid J masa nak datang AIKOL dan exam pun ditunda.