Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Mohd Fayyadh
704 followers
Kalau ikhlas tak perlu cakap. Kalau ikhlas tak perlu heboh kan. Kalau ikhlas tak perlu bagitahu. Cukup Allah sahaja yg tahu : )
Retweeted by Mohd Fayyadh
John Legend - All Of Me #np
Is it hot in here, or are your boobs just huge.
Retweeted by Mohd Fayyadh
Kerja Di Waktu Bosan (After Effect Cc): youtu.be/H14Pexkloro via @YouTube
Habiskan cuti dengan bermain effect di adobe after effect cc instagram.com/p/lrkqQWoLZ6/
When I say "the other day" it can mean any time from yesterday to 364 days ago.
Retweeted by Mohd Fayyadh
When I'm loud, people tell me to be quiet, but when I'm quiet, people ask me what's wrong with me.
Retweeted by Mohd Fayyadh
Two days is not enough time for a weekend.
Retweeted by Mohd Fayyadh
hahaaaa.... gelak tak ikhlas -_-
You come to me in the fluttering wind .... You come to me in the blinding sunshine... I can’t stop! I can’t stop loving you :')
semua orang kaya... tetapi setiap kekayaan berbeza... ada yg kaya dengan duit... ada yg kaya dengan senyuman..
Apabila syaitan gagal goda para wanita untuk buka hijab. Dia akan rayu wanita untuk berhijab. Tapi dengan pelbagai macam gaya.
Retweeted by Mohd Fayyadh
Setelah melakukan research kat internet aku rasa aku memang ada penyakit hyperhidrosis (excessive sweating) patutlah senang berpeluh
cukuplah menjadi orang yang dikenali ... tak perlu berkawan, bercinta . ber ber ber lagi lah .... malas nak layan ... pfftt -_-
satu jam lagi !!!!!
Malas nak layan orang yang nak taknak je layan. Baik diamkan diri je. Nanti annoying pulak :D
Retweeted by Mohd Fayyadh
Selamat pagi yang indah di hari jumaat paling malas bila ada kelas ganti lak tu #ayatbersambung
tolong jangan bagi harapan ..... takut harapan palsu yang ku dapat .... ni semua cinghe punya pasal :D
One of the most affordable smartphones you can get with a big 6" screen. curium-cr.com/my-6099508