Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Nur Fazura
HAPPY day darlings... Weeeee!!!πŸ’—πŸŒΌπŸ’‹
Have never been this desperate for wifi. Lol #LangitCinta #PulauTuba #Langkawi
"Beech Talk" πŸ‘  @ellerahman @cherina_othman
Di Pulau Perindu ada Khadeja... #LangitCinta
Loving the air that I breathe, this life that I live and the people that are meant to be in it ❀️ #grateful #happy #blessed #content
Hello beloved darlings!!! Here's your chance to win a makeover with me & @myhouseofdoll ! Senang je: 1⃣ selfie dengan ubat gigi Optic White. 2⃣ hashtag #opticwhitemy 3⃣ Post di Instagram anda atau email opticwhitemy@gmail.com ( if your IG is private! ) So excited for all the entries! Yay!! πŸ˜πŸ’‹β€οΈ
Wish I had more coverage here on set! Celcom help me! #PulauTuba #Langkawi
On the run. @reenemran πŸ’‹
Help us help you! Semoga kita saling menghormati di antara satu sama lain. Ramai di antara kami telah pun sedia kan ruang khas bagi semua peniaga untuk promote barang yg di jual di IG. Semoga anda semua menggunakan ruang tersebut dgn sebaik mungkin dan tidak lagi mengendahkan dengan promote IG shops
Someone was confused earlier. So cute! @reenemran πŸ’‹
At the launch of #IM4U FM 107.9 with @tini_ariffin @farid_ramlee @reenemran πŸ’—
There you go. Take that! Malaysians are NOT racist! :) ❀️ m.themalaymailonline.com/videos/malaysi…
Reveal your natural beauty with the exciting colors of #Avon "Over Nature" make up. I love it!!! πŸ’‹πŸ’„ @avonmy
@missfazura beri betis nak paha. Hilang sudah adab dan rasa hormat. Ditelan zaman media sosial. Sembunyi di belakang teknologi.
Retweeted by Nur Fazura
Kita mesti cari dia! β€œ@AmyAgustin: @missfazura see? Kesian kan that dog... that satan should have punishment...geram betoi”
Saya hormati dan mahu bantu anda, tapi anda tak mahu bantu dan hormati saya. Saya terpaksa block tapi saya tetap doakan semoga berjaya! :)
Dah pesan, dah bagi ruang untuk berniaga di IG. Tapi masih nak promote di gambar gambar lain. Itu ertinya memang tak mahu hormat orang lain.
Sincere friends will always find their way back no matter what. #throughthickandthin #trueloveneverdies @reenemran ❀️
Love you besties ❀️ by @khemeross "Kisah kami semalam. Dr sesi curhat to food galore we all learn that laughter and perut kenyang r the best remedy. #latergram #saturdaynight #saturday #weekend #friends #friendsthroughthickandthin #alexis #pukacrew" via @PhotoRepost_app
'Twas fun sharing jokes with these beautiful girls. Mama Jenner will see you girls at Pilates when she gets back πŸ’‹ @naddy_rahman @ct_ray @qalisharay @missnoorcahaya
Not thrilled. Simply not thrilled.
Feel good. Work hard. Be brave. Take challenges. Believe in yourself. Stay focused on your dreams. Be POSITIVE! πŸ‘β€οΈ
I pun tak sanggup babe. But I tahu ni kes berat. Please please let's find this devil! @abilsuhaimi
Mari sama sama bantu cari budak ni. Saya amat marah dan tak boleh terima tindakan budak kejam ni! pic.twitter.com/30N47bNOhS
by @intrendmalaysia ❀️
by @intrendmalaysia ❀️
It's a HAPPY Sunday! Be sure to give kindness & positivity today. πŸ’–πŸŽˆβ­οΈ #CountOurBlessings
Yay!!! Show us your bright white smile babies!!! 😁❀️✌️ by @colgateopticwhitemy "Win a makeover with @missfazura & @myhouseofdoll! Senang je: 1⃣ Selfie dengan ubat gigi Optic White 2⃣ Hashtag #opticwhitemy 3⃣ Pos di Instagram anda atau email opticwhitemy@gmail.com Thanks for all the entries! 😘" vi
Some people just do not get it. Lol
Help me help you! You can now promote your shops here and HANYA disini. All promos di tempat tidak sepatutnya will be blocked. All the best.. Tremendous love always! ❀️
It was a good hair day yesterday. Thank you to the man himself! Shawn @shawncutlerbangsar πŸ’‹
HAPPY fabulous weekend darlings!!! β€οΈβ˜€οΈπŸŒˆπŸŽˆπŸ¦
Tak berjaya lah. Cuba lagi tahun depan! 😝✌️by @khemeross Berjaya kah tiga anak muda ini dlm ujibakat pencarian kumpulan vokal harmoni pertama di Malaysia? Katakauuuu hahahaha #diakhirgarisan #redbox #thegardensmall @ningdalton @iamzianazain #nora #dessyfitri #feeling @reenemran @missfazura #tgif
Feeeeeeeel it. @reenemran 🎀🎢
Love this picture and love you! ❀️ by @abidinkhairul "I think next 10, 20 or even 50 years I still in love with this picture. Wajah @missfazura dirakamkan oleh Chintoo, ditatarias oleh @khirkhalid dan didandan oleh Lois Lee. Much LπŸ’—VE #eh15" via @PhotoRepost_app
Twins. @reenemran πŸ’‹β€οΈ #throwback
Hahahaha... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Don't worry about my life. Worry about why you're worried about my life.
Semoga kita sentiasa perbaiki Hati :) πŸ’—pic.twitter.com/Tn8mRqvgTww
In shaa ALLAH.. GOOD morning to all InTrend lovers ❀️ by @intrendmalaysia "β€œCarilah apa sahaja yang bisa bikin kita gembira kala bangkit daripada tidur yang lena, sama ada seorang teman mahupun azam hidup. If it makes you content, it can't be that bad, right? I want to be loved by myself, there’s no
Thank you very much my beloved @avonmy #Avon β€οΈπŸŒŸπŸ’„
Indeed, ALLAH is the best of all planners. So incredibly blessed for this beautiful journey ❀️
My Idol has spoken for me ❀️
Imposter alert! Account Tipu. BUKAN Saya :) pic.twitter.com/era344Q2AJ
Totally deserve a slice of mixed fruit meringue after a productive day. Alhamdulillah :) ❀️
Keep doing what you do. #StayHumble
Counting every beauty of my blessings πŸ’—