Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
syuhadakamaruzeman
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"kenapa u clash dengan ex u?" "berapa lama u dengan dia?" #SoalanPerempuanTakSuka
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Fast and Furious 8 ni patut buat kt KL. Aku nk tgk Torreto boleh cilok ke tak dalam traffic jammed dkt Mrr2 depan Flamingo Ampang.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
'bila nak khwin ni?' hm belajar baru setahun dah sebok suruh org khwin. kang ckp nak khwin ngamuk ๐Ÿ˜’ #SoalanPerempuanTakSukaa
Retweeted by syuhadakamaruzeman
The little things mean the most.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Bila dapat tahu whatsapp boleh call, everyone be like, "Weh call aku kat whatsapp jap, nak test". Jakun ๐Ÿ˜‚
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"selalunya orang yang kuat gelak ni, problem dia memang banyak."
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"Kau nak tahu lepas tu apa jadi? "Lepas tu?" "three" Jap jap tadi macam ada lawak kau lalu tadi pic.twitter.com/bXQVRyC5t6
Retweeted by syuhadakamaruzeman
" percaya atau tak pergaduhan dalam perhubungan akan buat satu hubungan yang kekal "
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Jangan hina orang yg tak banyak kawan. Mungkin dia hanya ada kawan yg berkualiti. Tak macam kita. Ramai kawan. Time susah sorang pun takda
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"Sayang keluaran terbaru makin seksi lah, makin seksa lah i nak jadikan you yang halal ๐Ÿ˜‚"pic.twitter.com/CESonHGjthh
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Umur 12 tahun da bawak awek jalan jalan naik motor...Aku umur 12 tahun, bawak basikal laju laju pastu lepas tangan je.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"Abah nak duit belanja" "Ambik lah 7,8 helai dalam bakul tu." pic.twitter.com/wsUPKI2Ogt
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Weh, sahabat kau berapa orang? "Nanti waktu aku susah, aku kira" Yang ni deep !
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Kenapa bau baby wangi? Sebab baby dari syurga. Kenapa tengok baby tenang je? Sebab baby takde dosa. โค๐Ÿ‘ผ
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Tak semua orang yang tidur semalam dan masih dihidupkan pagi ni. So bersyukurlah.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"@FahmiHeavens: Bila aku pergi aku akan terus pergi takkan berpatah balik sebab ini semua yang engkau mahukan :')"
Dulu my boo. Skrg my bae. Esok lusa jadi my baa. Baa baa black sheep. Have you any wool? Yes sir yes sir. Three bags full.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
kenapa tak bagi tahu satu kampung je? --
''Kita bestfriend, kena sentiasa ada bersama.'' ''Tapi kalau aku kat toilet tengah berak, kau pun berak jugak dgn aku?'' Bestfriend ๐Ÿ’
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Dear Mom and Dad, No matter what, I will always love you.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
''Kawan mana lah yang suka bila bestfriend dia lepak dengan orang lain.''
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Girls merajuk be like ๐Ÿ’ "Taknak" "Apa benda?" "Suka hatilah" "Kesah pulak" "Rimas" "Pergi mampos" "Macam taik" "What the fuck" "Apa lagi?"
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"@WORLDSTARVlNES: when you high school musical AF vine.co/v/OwOZBatZWKV"@MirrulAkkim cam you suka buat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Retweeted by syuhadakamaruzeman
@MirrulAkkim hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Mulut senang cakap "sabar" . Kalau hati ni boleh dipindahkan dah lama aku bagi dekat kau . Kau tanggung apa aku rasa ๐Ÿ˜Œ
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Dulu dok sibuk cakap banjir sebab banyak dosa kan, now tengok lah, KL dah banjir.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Anak anak muda Kelate, please please please , volunteers are needed. Tenaga kerja sangat kure loni. Tolong la, bantu setakat boleh please .
Retweeted by syuhadakamaruzeman
okay fine!! aku mention kau tak reply orang lain mention kau reply pulak heihhhh
baru je bukak twitter mood dah hilang haihhh
" Wanita macam mana yang paling terbaik ? " Rasulullah S.A.W menjawab : " Apabila kamu melihat dia, kamu rasa gembira" (H.Riwayat An Nasa'i)
Retweeted by syuhadakamaruzeman




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue