Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
BoB
477 followers
aku diam , buat-buat mcm tak care . tapi sebenarnya , aku perhatikan kau dari jauh . aku stalk kau dlm diam . kau tak tahu .
Retweeted by Botak Chin
"@Ohhiyraa: Dear crush , jangan nak acting comel depan saya . Awak memang dah comel dah pun ."
Retweeted by Botak Chin
"Past is past Life must go on"
Retweeted by Botak Chin
"weh aku penatlah" "knpe?" "aku penat nak jaga hati org 24 jam sampai hati sendiri tak terjaga"
Retweeted by Botak Chin
Kalaulah NERAKA boleh DILIHAT , tentu kita akan BERIBADAH TANPA HENTI kerana TAKUTKAN AZAB yang bakal diterima kelak♥
Retweeted by Botak Chin
Nabi SAW bersabda, manusia itu akan sentiasa dalam kebaikan selagi dia tidak dengki.
Retweeted by Botak Chin
Tak ada yang lagi sedih dari kehilangan orang yang tersayang iaitu keluarga.
Retweeted by Botak Chin
#MH370 Al-Fatihah semoga allah tempatkan roh mereka dikalangan orang-orang yang beriman . aminnn pic.twitter.com/P6mnG9k6yU
Retweeted by Botak Chin
"biar digelar sombong , daripada digelar murah"
Retweeted by Botak Chin
cuba sekali-sekala , kau mengalah dgn aku ni semua , kau je yg nak betul kau je yg takda salah semua salah aku. weh , apa ni ?
Retweeted by Botak Chin
"@Meywaaa: Kalau kita mimpi dia masa kita tengah tidur itu bermaksud dia tengah rindu kita ♡"
Retweeted by Botak Chin
Orang yang selalu ada dengan kita belum tentu akan kekal dengan kita sampai bila-bila . Kadang-kadang perpisahan tu ada jugak berlaku .
Retweeted by Botak Chin
"Biar pendiam tapi berisi, daripada bising menyusahkan orang; biar banyak ingatkan mati, daripada hidup bagaikan arang."
Retweeted by Botak Chin
Perempuan sebenarnya seorang yang sangat penyabar dan kuat. Mereka dapat mengukir senyuman walaupun hati mereka penuh dengan kesakitan. =)
Retweeted by Botak Chin
Jika Anda ingin SELAMAT pada pertarungan zaman sekarang, Anda harus YAKIN pada dirimu sendiri
Retweeted by Botak Chin
Tiada bumi seindah Mekah, Tiasa dunia seindah Syurga, Tiada kata-kata seindah Al-Quran, Tiada agama seindah Islam.
Retweeted by Botak Chin
Allahumma salli `ala muhammadin wa'ali muhammad, kama sallayta `ala ali ibrahim, innaka hamidun majid, instagram.com/p/kCcZEjAq2G/
Retweeted by Botak Chin
Kalau nak kerja buat cara nak kerja , jangan nak harap kan orang lain buat kerja kau . Disiplin kau mana .
Retweeted by Botak Chin
Dalam peperiksaan kita diajar jangan meniru , tetapi dalam kehidupan seharian, kita patut meniru orang yg berjaya untk kita berjaya.
Retweeted by Botak Chin
Perempuan taknak lelaki yng hisap rokok cause , perempuan taknak orang yang dia sayang mati sebelum dia , nnti dia akan kesunyiaan :')
Retweeted by Botak Chin
Rt for tbh hehe ( ) : Pretty ( ) : Cute ( ) : Awesome ( ) : Handsome ( ) : Nice twitcon ( ) : Followback
Retweeted by Botak Chin
Apabila 230 penumpang mh370 hilang, satu dunia heboh. tapi 529 ahli ikhwan muslimin mesir digantung mati, satu dunia diam membisu.
Retweeted by Botak Chin