Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
.
584 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Tak semua orang yang tidur semalam dan masih dihidupkan pagi ni. So bersyukurlah.
Retweeted by .
miss you :(
"@FahmiHeavens: Bila aku pergi aku akan terus pergi takkan berpatah balik sebab ini semua yang engkau mahukan :')"
Dulu my boo. Skrg my bae. Esok lusa jadi my baa. Baa baa black sheep. Have you any wool? Yes sir yes sir. Three bags full.
Retweeted by .
kenapa tak bagi tahu satu kampung je? --
''Kita bestfriend, kena sentiasa ada bersama.'' ''Tapi kalau aku kat toilet tengah berak, kau pun berak jugak dgn aku?'' Bestfriend ๐Ÿ’
Retweeted by .
He's playing subway surfers ๐Ÿ˜‚pic.twitter.com/PbrD0wI7MNN
Retweeted by .
Dear Mom and Dad, No matter what, I will always love you.
Retweeted by .
''Kawan mana lah yang suka bila bestfriend dia lepak dengan orang lain.''
Retweeted by .
Girls merajuk be like ๐Ÿ’ "Taknak" "Apa benda?" "Suka hatilah" "Kesah pulak" "Rimas" "Pergi mampos" "Macam taik" "What the fuck" "Apa lagi?"
Retweeted by .
Agak-agak besar nanti mereka ni macam mana? Hebat. pic.twitter.com/SwK5YAgjoZ
Retweeted by .
"@WORLDSTARVlNES: when you high school musical AF vine.co/v/OwOZBatZWKV"@MirrulAkkim cam you suka buat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Retweeted by .
@MirrulAkkim hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi
Retweeted by .
Mulut senang cakap "sabar" . Kalau hati ni boleh dipindahkan dah lama aku bagi dekat kau . Kau tanggung apa aku rasa ๐Ÿ˜Œ
Retweeted by .
Dulu dok sibuk cakap banjir sebab banyak dosa kan, now tengok lah, KL dah banjir.
Retweeted by .
Anak anak muda Kelate, please please please , volunteers are needed. Tenaga kerja sangat kure loni. Tolong la, bantu setakat boleh please .
Retweeted by .
okay fine!! aku mention kau tak reply orang lain mention kau reply pulak heihhhh
morning sweetheart :)
baru je bukak twitter mood dah hilang haihhh
" Wanita macam mana yang paling terbaik ? " Rasulullah S.A.W menjawab : " Apabila kamu melihat dia, kamu rasa gembira" (H.Riwayat An Nasa'i)
Retweeted by .
"Letak gambar mak ayah dalam dompet sebagai inspirasi nak menuntut ilmu."
Retweeted by .
When i wake up, i'm afraid somebody else might take my place
Retweeted by .
Alhamdulillah sayang selamat sampai kampung halaman @MirrulAkkim take care sayang๐Ÿ˜˜
Retweeted by .
Sany bersama mangkuk jamban @MirrulAkkim ๐Ÿ™‰
Retweeted by .
Pick up the phone la mangkuk @MirrulAkkim ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก
Retweeted by .
Gdmorning @MirrulAkkim bro i miss you a lot:(
Retweeted by .
Benda paling orang benci bila aku dah cakap tak suka tapi dia acah acah nak takutkan aku misal katanya cicak, lipas, katak & swaktu dgn nya
Retweeted by .
Aku rasa, Ajal itu lebih dekat dari jodoh.
Retweeted by .
Lelaki memang suka perempuan yg cantik. Tpi lelaki lebih senang jatuh cinta dekat perempuan yg pandai ambil hatinya dan buat dia tersenyum.