Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
syu'
584 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Dulu dok sibuk cakap banjir sebab banyak dosa kan, now tengok lah, KL dah banjir.
Retweeted by syu'
Anak anak muda Kelate, please please please , volunteers are needed. Tenaga kerja sangat kure loni. Tolong la, bantu setakat boleh please .
Retweeted by syu'
okay fine!! aku mention kau tak reply orang lain mention kau reply pulak heihhhh
morning sweetheart :)
baru je bukak twitter mood dah hilang haihhh
" Wanita macam mana yang paling terbaik ? " Rasulullah S.A.W menjawab : " Apabila kamu melihat dia, kamu rasa gembira" (H.Riwayat An Nasa'i)
Retweeted by syu'
"Letak gambar mak ayah dalam dompet sebagai inspirasi nak menuntut ilmu."
Retweeted by syu'
When i wake up, i'm afraid somebody else might take my place
Retweeted by syu'
Alhamdulillah sayang selamat sampai kampung halaman @MirrulAkkim take care sayang😘
Retweeted by syu'
Pick up the phone la mangkuk @MirrulAkkim 😡😡😡
Retweeted by syu'
Benda paling orang benci bila aku dah cakap tak suka tapi dia acah acah nak takutkan aku misal katanya cicak, lipas, katak & swaktu dgn nya
Retweeted by syu'
Aku rasa, Ajal itu lebih dekat dari jodoh.
Retweeted by syu'
Lelaki memang suka perempuan yg cantik. Tpi lelaki lebih senang jatuh cinta dekat perempuan yg pandai ambil hatinya dan buat dia tersenyum.