Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

syuhadakamaruzeman

Paling kesian kat diri sendiri bila i tried my very best to be nice to everyone but ppl spread bad rumours about me to everyone like wow oke
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Thank you a lot for today awak @MirrulAkkim πŸ‘«πŸ’‘ awak nampak sexy sangat satu hari ni (tipu je) hekhekοΏ½instagram.com/p/7kqdFCm1fa/1mr
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Kadang kadang kita terlampau menjaga hati orang lain, tetapi hati sendiri terluka.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
lepas klang shah alam pulak haihh jauh lagi 😭
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"@SyedAttan: Cerita dia mcm ni, nk berhenti merokok, Berhenti terus Toksah geli-geli ganti dgn vapor"@MirrulAkkim πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Letak target untuk Ramadhan kali ini. Moga lebih baik dari tahun tahun yang sebelumnya. Salam Ramadhan gais.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
'Aisyah ni kuat cemburu. Tapi Nabi sabar je layan, tak pernah marah. Lemah lembutnya Nabi 😍
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Lebih baik nakal tapi jujur, daripada alim tapi munafik.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Kalau ada lawa mesti ada buruk. Klau ada jahat mesti ada baik. Tapi knapa ada teh tarik, teh tolak pulak takde ?
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Siapa still selekeh even dah 2015? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"Kahwin memang nampak best. Tapi tangungjawab berat, lagi-lagi suami. Yang penting bila semua dah halal memang best. Haha."
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Sekarang dubmash semua lelaki dah rajin pakai tudung sampai jantina sendiri dilupakan. Nabi tengok pun sedih. Mohon kembali ke pangkal jalan
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Kalau kau sayang dia, cuba setia. Baru tak ada gaduh, tak ada curang. Simple!
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Jangan sesekali kau angkat kepalamu dari sujud, sedangkan masih ada masalah yang belum kau ceritakan pada Dia. Banyakkan doa ketika Sujud.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Aku jenis nak cakap apa aku lepas je, sebab aku bukan hipokrit! depan lain belakang lain, tak boleh masuk dgn aku? aku tak kesah.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Saya suka tengok kematian tragik seekor nyamuk. Tampar ,penyet dan cabut kaki mereka. Biar jadi contoh kepada nyamuk nyamuk yang lain.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
You fight like a married couple, you talk like best friends, and you flirt like first loves, so obviously it's meant to be.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.