Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
syuhadakamaruzeman
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Kadang kadang kita terlampau menjaga hati orang lain, tetapi hati sendiri terluka.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
lepas klang shah alam pulak haihh jauh lagi 😭
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"@SyedAttan: Cerita dia mcm ni, nk berhenti merokok, Berhenti terus Toksah geli-geli ganti dgn vapor"@MirrulAkkim πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Letak target untuk Ramadhan kali ini. Moga lebih baik dari tahun tahun yang sebelumnya. Salam Ramadhan gais.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
'Aisyah ni kuat cemburu. Tapi Nabi sabar je layan, tak pernah marah. Lemah lembutnya Nabi 😍
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Husband kahwin muda be like πŸ‘ŒοΏ½4b
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Lebih baik nakal tapi jujur, daripada alim tapi munafik.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Kalau ada lawa mesti ada buruk. Klau ada jahat mesti ada baik. Tapi knapa ada teh tarik, teh tolak pulak takde ?
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Siapa still selekeh even dah 2015? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Retweeted by syuhadakamaruzeman
"Kahwin memang nampak best. Tapi tangungjawab berat, lagi-lagi suami. Yang penting bila semua dah halal memang best. Haha."
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Sekarang dubmash semua lelaki dah rajin pakai tudung sampai jantina sendiri dilupakan. Nabi tengok pun sedih. Mohon kembali ke pangkal jalan
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Kalau kau sayang dia, cuba setia. Baru tak ada gaduh, tak ada curang. Simple!
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Jangan sesekali kau angkat kepalamu dari sujud, sedangkan masih ada masalah yang belum kau ceritakan pada Dia. Banyakkan doa ketika Sujud.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Aku jenis nak cakap apa aku lepas je, sebab aku bukan hipokrit! depan lain belakang lain, tak boleh masuk dgn aku? aku tak kesah.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Saya suka tengok kematian tragik seekor nyamuk. Tampar ,penyet dan cabut kaki mereka. Biar jadi contoh kepada nyamuk nyamuk yang lain.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
You fight like a married couple, you talk like best friends, and you flirt like first loves, so obviously it's meant to be.
Retweeted by syuhadakamaruzeman
I stalk you everday , everytime when I think and hope that you will tweet about me .
Retweeted by syuhadakamaruzeman
Mak kau biru Mak kau keling Mak kau hijau Mak kau putih
Retweeted by syuhadakamaruzeman




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue