Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
彡Improve My Self彡
481 followers
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, 2 unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Aku nak sangat tahu apa salah aku.
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Today stats: 2 followers, One unfollower and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Balik awal, kau rasa? Hm bukan captain terbaik ;(
Retweeted by 彡Improve My Self彡
dugaan fiuhhh. Dengan pagi tadinya tayar pancit semua xD
Retweeted by 彡Improve My Self彡
'The April Fool Day' diambil bersempena dengan tragedi berdarah umat Islam dibunuh beramai-ramai di wilayah Granada, Sepanyol. Allahu 😭
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Even rindu dekat orang pun kata baca Alfatihah letak tgn kat dada bla bla bla. Takkan situation mcmni tak boleh baca AlFatihah.
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Tak semestinya al fatihah untk org mati. nak doa keselamatan pun boleh baca al fatihah.mana ada statement kata al fatihah khas untk org mati
Retweeted by 彡Improve My Self彡
rindu tak semestinya perlu diluahkan,tapi ada rindu perlu dipendamkan.cuma boleh letak tapak tangan di dada, baca alfatihah,sebut nama penuh
Retweeted by 彡Improve My Self彡
#berita tv3.Seorg Ustaz ni dh ckp , klu x jmpa atu x psti jasat mangsa,maka xblh baca Alfatihah.mahupun Solat Jenazah Ghaib!TAK BOLEH!ingat
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Today stats: One follower, 4 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Sedapnya air manggo..panas2 Ni
Kami di mesir bila nak cakap tentang Ikhwanul Muslimin mesti kena cover baik sebut 'IM' je. Takut polis mesir dengar kang dituduh pulak 😂
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Kita nampak bulan, tapi sebenarnya bulan itu sangat jauh. Kita tak nampak ALLAH, tapi ALLAH itu tersangatlah dekat dengan kita.
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Apabila manusia gagal mencintai Tuhannya, maka cinta sejati tidak akan ditemuinya.
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Raji'un . Takziah kepada ahli keluarga pesawat MH370 . #AlFatihah .
Retweeted by 彡Improve My Self彡
Gugur jantung bila PM Najib Razak berkata bahawa lokasi terakhir MH370 di lautan hindi. Hanya mampu berdoa. Rasa terkejut dan sedih :'(
Retweeted by 彡Improve My Self彡