Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Millaty Haniva
334 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
The haters gonna hate hate hate hate hate The Fakers gonna fake fake fake fake baby And i'm gonna shake shake shake shake Shake it off
Got a long list of ex-lovers ,They'll tel you i'm insane, But i got blank space baby and i'll write your name :)
Gak tau apa yang buat gue nyamain lo sama dia? Ya aktivitas loe lah
Cie yang kemarin bimbel buat jadi korban Dare Ciee juga yang jadi ge er karena itu cie cie cie
Are you crazy about physich?
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Yeah it's all about you
Ya, kenyataannya sekarang kamu tidak menganggap saya teman
Anda nyacat(ngejelekin) kaya gitu gak ngerasa kalau anda sama aja kaya dia
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
memendam rasa pada seseorang selama hampir 8 tahun itu..
Anda ga pernah tau rasa sakit yang saya alami! Kesepian ! Kekecewaan! dan sakit hati!
Engkau disana aku disini, meski hatiku memilihmu
Kita ini sekarang jadi sesama stranger? terus persahabatan kita selama ini apa? sampah setengah umur lo kita sahabatan
Rasanya se ruangan bimbel sama kamu itu. Special!
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Pgn bgt deh rasanya bilang sama lo.. kalo gue cemburu, setiap ngeliat lo deket sama yang lain. :')
Retweeted by Millaty Haniva
Kamu itu sederhana. Sesederhana caramu membuatku jatuh cinta.
Retweeted by Millaty Haniva
Tenang aja.. Hati aku cuma buat kamu doang kok. Nggak ada yg lain-lain. :)
Retweeted by Millaty Haniva
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Memendam rasa-Sakit hati-Ditikung teman-Move On- Magamon- Suka lagi
You think it SIMPLE ? '"MOVE ON" oh. think again
Cewek yang cantik itu yang masih jomblo, yang ngejaga hati, badan, dan kebaikannya hanya untuk jodohnya nanti. :)
Retweeted by Millaty Haniva
Kangen kamu yang disana. Yang kadang nyebelin, sering bikin bete, bikin marah, tapi paling bisa bikin aku senyum-senyum sendiri. ♥
Retweeted by Millaty Haniva
Tanpa baju → Kita malu → Tanpa Media sosial → Kita bosan → Tanpa Orangtua → Kita takkan ada di dunia ini → Tanpa Allah → We're nothing.
Retweeted by Millaty Haniva
Kangen suaranya. Kangen ketawanya. Kangen cara bicaranya. Iyaaa kangen. Kangen banget malah. Apalagi sama orangnya☺♥
Retweeted by Millaty Haniva
Merindukanmu dan selalu mendoakanmu yg terbaik, itulah cara sederhanaku mencintaimu dari kejauhan.:')
Retweeted by Millaty Haniva
Semua Berawal Dari "Hai", dan berakhir dengan "Bye."
Retweeted by Millaty Haniva
Just because I don't talk to you, or text you first, doesn't mean I don't miss you. I'm just waiting for you to miss me.
Retweeted by Millaty Haniva
Stuck banget sama deadline, homework, try out and all.