Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Mega Mutiaraningrum
349 followers
With my boyfriend, just us, they playing our song and yeah, @CodySimpson
sorry sob aye ga bermksd, mulai skrng aye ga akan deket^tin ente ko tenang aja, skrng aye udh sadar diri klw aye itu ga pantes jd temen ente
haha cruising! so psyched on the love you're giving the surfboard video. spread it! love ya mates!!!!! pic.twitter.com/95516r3WfO
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Your love keeps me warm like I'm wearing a sweater, good night @CodySimpson :* ({}) ♥
great times ahead. so much peace and love. just be great!
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Sayangi ibumu karna ibu selalu menyayangimu selamanya
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Be alright...“@edgar_nasution: All alone, in my room, waiting for your phone call to come soon *nyanyi ceritanya*”
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Bahagia itu se-simple ketika apa yg kamu pelajarin keluar pas ulangan. Dan pas ngerjain,"gua tau yg ini!". Yak,masih terus berjuang!!
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
berawal dari kasian ya cyinnn :D :P
Harus terus senyum! Mau keadaan lagi seburuk apapun kek, karena masa depan aku gak akan seburuk itu kok… [pic] — path.com/p/4r0uai
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Fix libur UN ke gunung gede pangrango ,ada yang mau ikut?
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Pah, finna kemarin nyoblos pemilu di btn joglo, terus finna besok mau UN. Pah, sekarang finna udah gede..
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Ac na kudu di hurungkeun ti peuting ameh cctv na embunan-,-
Retweeted by Mega Mutiaraningrum
Bismillah sukseskan,lancarkan,luluskan semuanya!
Retweeted by Mega Mutiaraningrum