Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Yuni

Insya Allah Sahur trakhir, pertemukan kami kembali di bulan ramadhan tahun depan yaAllah. 🙏🏻
Retweeted by Yuni
nek neng omahmu enek kaleng kongguan isi rengginang, pedot kekancan wae.
Retweeted by Yuni
Sugeng ndalu masa lalu, sorry aku aku wes ra mengenalmu ~
Retweeted by Yuni
Normal students: *get in relations *eat healthy *study well *have a real nice life Me: *searches for new songs, games, seasons & movies
Retweeted by Yuni
Kalem, niat apik bakale dikei dalan sik apik juga kok 😊
@shitlicious Karena kl urusannya mau seumur hidup, harus pilih orang yang "u cant live without, bukan cm u can live with" #ihik #tipsOm2
Retweeted by Yuni
👦: Bu, dosbing saya masih ada ga? Saya mau ambil berkas revisian 👩: Waduh mas, bapaknya baru aja pergi naik pesawat 👦: Baik bu saya kejXpa
Retweeted by Yuni
📱: saya skrg ada di kampus (dosbing) 👦: tp saya lg ke Barat Pak mau mengambil kitab suci 📱: besok saya mudik, balik bulan dpn 👦: otw pRPY4
Retweeted by Yuni
Happy Father's Day to all the dads out there ! Hope everyone has had a good day with their kids. Missing my little Freddie today x
Retweeted by Yuni
Ono sing masalalu ne terlalu nglarani, nganti sing teko nduwe niatan nggawe bahagia dikirone mung dolanani ati. Atine remuk mergo kuatire.
Retweeted by Yuni
@yeahmahasiswa 👵 Kuliah jurusan apa kamu? 👨 Desain hehehe 👵 Bisa bikin spanduk pecel lele dong ya? 👨 ......#JelasinKuliahliah
Retweeted by Yuni
@yeahmahasiswa 👨 Gimana nih jadinya ngambil jurusan apa? 👦 Ilmu tanah om 👨 Mau jadi tukang gali kubur ya? 👦 ....#JelasinKuliahliah
Retweeted by Yuni
@yeahmahasiswa 👨: Kuliah jurusan apa? 👦: Perikanan & Ilmu Kelautan om 👨: Oh nanti jualan Cupang di Jatinegara yaa? 👦: ....
Retweeted by Yuni
#otwbakdan 1. klambi bakdan 2. panganan bakdan 3. latihan kesurupan (jagan-jagan nek ditakoni "lha gandengane endi?")
Retweeted by Yuni
Have a great day hooman!! 😻�instagram.com/p/BVTWuMMBznv1…he
Lights will guide you home~
Retweeted by Yuni
My mother told me to lower the sound of my computer or she will smash my head onto the keyboard. I didn't carezbjs chjdhdjdbdj jdksosllnd
Retweeted by Yuni
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.