Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
Me_Yunie
139 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
KOE JOMBLO? KESEPIAN? RAK NDUE PACAR? RAK NDUE GEBETAN? podo.. #kalem
Retweeted by Me_Yunie
Kelak di suatu malam. Aku pengen dadi wong terakhir seng mbok delok. Ngecup keningmu karo ngucapke "Met bobok nggeh sayang". ♥♥
Retweeted by Me_Yunie
Lagi ikutan lomba balap karung nih. Startnya di Pekanbaru, nanti finishnya di Jakarta.
Retweeted by Me_Yunie
Cinta bermaksud membahagiakanmu. Jika engkau tidak berbahagia, maka itu hanyalah ilusi cinta. Mario Teguh
Retweeted by Me_Yunie
Tuhan, aku njaluk maaf nek ra sengojo nglarani uwong seng jenenge selalu tak sebut neng njero doa pas njaluk seng jenenge "masa depan"
Retweeted by Me_Yunie
tapi jenenge konco soulmate.. najan kadang nggateli tetep rak iso pisah.. #yoporak
Retweeted by Me_Yunie
Mbok rasah update status men dibribik uwong lah.. Harga dirimu lho mblo..
Retweeted by Me_Yunie
mosok kalah karo grobak siomay. grobak siomay ae dijak metu jalan jalan. #ngempetngguyu
Retweeted by Me_Yunie
Ojo Takon opo sing mbok Negoro sumbang nggo kowe? takono.... Opo sing kowe sumbang nggo Negoro? #DirgahayuINDONESIA69
Retweeted by Me_Yunie
Ojo mung ndelok wong seko coro wonge iso nggawe kowe ngroso seneng wae, tapi kepiye wonge iso nerimo kowe opo onone ora mergo ono opone.
Retweeted by Me_Yunie
Lanangan jentel kui udu sing sering ngomong sayang nang koe. Tapi sing wani ngmg nang kanca2ne yen dee sayang banget kr koe :)
Retweeted by Me_Yunie
Opo mung aku tok seng ra percoyo nek mantan ngejak balen bakale isoh luwih apik seko sakdurunge?
Retweeted by Me_Yunie
Penak nduwe yang seng kuatir, wedi kelangan, ngehargai eneke awakdewe, tenanan. Nek ora ngabari eling wedi nek yange nesu. :))
Retweeted by Me_Yunie
Biasane aku rapopo, tapi kok suwe-suwe ajur. Berarti iki ora biasa. :|
Retweeted by Me_Yunie
medeni endi, ketemu pocongan opo ketemu mantan gandengan ro yhange sing wujude luweh serem ko pocongan? #gurtakon
Retweeted by Me_Yunie
Cinta nggak buta, cuma memilih.
Retweeted by Me_Yunie
Koyo sg pernah tak omongke.. "Perjuangke uwong sg ngancani kowe ndaki nganti puncak, dudu seng mung nunggu neng ndhuwur."
Retweeted by Me_Yunie
bahwa semua orang berlari dengan tempo yang berbeda ~~
Menurut pengamat sosial, pria yg sangat eksis di sosial media adlh pria yg susah berkomitmen & tdk bisa dijadikan pendamping hidup yg ideal.
Retweeted by Me_Yunie
•·· ģσσd мσяиιиģ ··• kesayangan :* :*
♥ Pepi pepi pepi (._.) (♥_♥) (っ ̄³ ̄)っ ~♡
ngopi sikk .. ben masa depan.e cerah ..
Yang bikin males buka facebook itu, ketemu akun yang namanya kaya nama-nama spesies di buku biologi & inbox dipenuhi sama "hay, leh knl?"
Retweeted by Me_Yunie