Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
izzat
Week 2 tak bergerak langsung. Cepatlah sembuh demam!
@twt_outdoor nak belanja jugak gambar Outdoor. Waterpoint dkt kem bunian, gunung bintang. :-)
Retweeted by izzat
Canon in D tak lepas. Wuuuu
Aku bosan sebenarnya
Aku cuba menyapa tapi hampa
Struggle nak tidur, asyik batuk je 😥
Kalian pelajar course seni, belajar sekolah pondok, SPM candidates, kami terima je masuk dlm #KelasSeniARTO sbb kelas kami open to all.
Retweeted by izzat
Mesti ad yg agak #KelasSeniARTO ni akn ajar drawing, painting dll. Yup, dlu kami buat utk 1st term. Utk term2 ni kami nk lebihkn teori sikit
Retweeted by izzat
Kelas macam baru ada 4 aje kan? Hari Isnin masih belum confirm lagi. Calon2nya Ceramic Art, Performance Art, Contemporàry ArT #KelasSeniARTO
Retweeted by izzat
untuk pertama kali dalam sejarah pergunungngan Malaysia, V3 berjaya ditawan fuhh dia punya trek 6 drinya adlh G7
Retweeted by izzat
"Sometimes you're better off not knowing."
Retweeted by izzat
There's lot of night just like tonight that i literally just feel empty
[feeding baby] Wife: here comes the airplane Me whispering in baby's ear as he swallows his food: that was a spoon. Her lies don't end here
Retweeted by izzat
kita ni tak kaya, cantik mahupun hensem. kita jadi awesome, ketiga-tiga diatas orang lain tak hirau dah. kah kah kah
Retweeted by izzat
Untuk jejaka Malaysia yang selalu kena friendzone sebab tak hensem dan miskin, mungkin jodoh anda ada di luar negara
Retweeted by izzat
@peghokpekat Aku kesian dekat kau hashtag u tapi mulut mcm tempayan . Btw just jdge your state . Jadi lelaki jangan mulut macam perempuan
Retweeted by izzat
Kampar Cross Country 2015 Run (06/12/2015) is CANCELED. Detail Facebook : facebook.com/KamparHalfMara…
Retweeted by izzat
AL FATIHAH ! maka mengenang allahyarham RUSTAM A. SANI (11 Ogos 1944 - 23 April 2008) tokoh politik-sastera-akademik
Retweeted by izzat
#TipsMasukU cari awek umno. Setia walau anda berperangai macam sial.
Retweeted by izzat
#TipsMasukU maso presentation dale kelah, susuk sikit slang Kelate. Lamokey suko ko demo nyo kato oghe ulu maghi mano hau.. 😂
Retweeted by izzat
Baling bata atas kereta orang dari tingkat atas, rembat kucing jiran, dengan buat anak orang menangis twitter.com/WeAreKL/status…
Retweeted by izzat
@IzzatZuhari punk pon ada perasaan sunyi tu. kena move on. dota jalan terbaik. gg!
Retweeted by izzat
Lupa,orang jahat macam aku mana boleh masuk syurga. Dapat aircond sejuk,seat luas dalam bas ni pun aku dah bersyukur. Allahu
Retweeted by izzat
cher : y r u sleeping ahbeng : k I will stop sleeping for good cher : y r u sleeping agn ahbeng : I'm sleeping for evil cher : beng pls
Retweeted by izzat
Dah terjun tu naik la balik, hahaha uzzair86 mnalpp__ muhdizaan Kolam under renovate, tempat masing… instagram.com/p/6OyTiVNaX1/
#TipsMasukU jangan jadi Mr Nice Guy. Orang akan pergunakan kau je, pastu *poff* hilang camtu je
#TipMasukU suka kat sapa sapa jangan beritahu member, i learned the hard way kids.
Number crunching for the past day - 1 new unfollower. Stats via crowdfireapp.com/?r=td
Jaka faham, dari situ dia telah kehilangan gadis buat selama-lamanya.
Retweeted by izzat
" untuk apa aku bersandarkan pada manusia, sedangkan Aku masih punya kenangan yang pernah kita cipta. "
Retweeted by izzat
Jaka faham, gadis sedang bertarung dengan hatinya yang paling dalam.
Retweeted by izzat
Gadis cuma senyum simpul, memakai kaca mata dan terus menulis.
Retweeted by izzat
Ya. Semua tentang jaka. Semua tentang bahagia masa mula-mula gadis ketemu jaka. Masa mula-mula gadis jatuh cinta.
Retweeted by izzat
Lama jaka menung. Satu persatu diperhati tulis lukis yang gadis coret dalam nota kecil itu.
Retweeted by izzat
Gadis beritahu, cari bahagia yang dia simpan dalam coret tulis lukisan yg dia cipta.
Retweeted by izzat
Why do we run in the morning? The sentiment is mutual between all runners. youtube.com/watch?v=PiKNg9…
Retweeted by izzat
Haaa pstu, ada makcik tu tanya, "kamu kerja dgn indon bgla la kan anis??" Aku pun tersenyum pahit lalu berkata "aah cik, tp indon je la😴"
Retweeted by izzat
And jawab, "jadilaa kan dik? Sbg permulaan.." Hahah dlm benak fikiran aku, "cmon la makcik! Keje kilang pon boleh pakai passat taw dak?"Haha
Retweeted by izzat
Bila gi kenduri,makcik2 byk tanya. "Keje ape anis?" And aku jawab la, "saya keje kilang je mak cik" dorg terus berubah air muka hahahahaha
Retweeted by izzat
Beza lelaki & perempuan putus cinta;- Perempuan: "Lelaki semuanya sama..." Lelaki: "Aku tak paham betul la dgn perempuan ni..." -Garam2015
Retweeted by izzat
Perempuan malay yang pakai sexy-sexy ni tak takut dosa ke ? Aku chinese ni pakai singlet keluar pun tak selesa orang duk pandang-pandang 😅
Retweeted by izzat
Sehari sebotol ubat batuk 🙍
du u ever jus spend 30 minutes editing an instagram foto den canceling it becuz it's ugly and ur ugly and life suks n u shud just bi a monk
Retweeted by izzat
KLHC kekal rekod tanpa kalah Untuk muat turun aplikasi Stadium Astro, klik di sini bit.ly/1vnBd5w fb.me/7r0Zl09LO
Retweeted by izzat
Ku katakan dengan indah, Dengan terluka, Hatiku hampa, Sepertinya engkau, Menghampirinya.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue