Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Maulina Setiawanty

Cinta lelah syekali hari ini, time to bobo ah. Si rangga aka Bryan sibuk sendiri ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘ [pic]path.com/p/1KdMCYhgr
Akhirnya, laper sih tapi lebih pilih cari tempat nongkrong nya dulu (toil*t) ๐Ÿ˜Ž (at Indo Rasa) โ€”path.com/p/4jdZRow
Lelah, lafarrrr ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ [pic]path.com/p/15yV1JrnY
Hopeless (at sydney airport) โ€” path.com/p/3jd5As
Mowning ๐Ÿ‘ฏ โ™ซ Beauty and the Beast by Cรฉline Dion & Peabo Bryson โ€”path.com/p/2Fqp5kA
Time flies so fast, welcome May ๐Ÿ‘ฏ [pic] โ€”path.com/p/35orSr4
Homesick sekaliiiii ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ (@darlingharbourour) [pic]path.com/p/4obJez21A
Ga bisa nonton, kepo parah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ โ™ซ Ratusan Purnama by Melly Goeslaw & Marthinopath.com/p/1OYIEXGU4NrSM
Baru bisa nafas sedikit udah kambuh lagi, emg kalo sakit cuma maunya pulang kumpul sama org tua. Udahโ€ฆ - Jake โ€” path.com/p/1suyWq
Menghilangkan yg harus di hilangkan ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ (at Evolution Laser Clinpath.com/p/34PPthBVz5Qx
Raisa?๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ [ppath.com/p/yHYEjoy55AR
๐Ÿ˜ท๐Ÿค’ (with Bryan a@ClaudiosSeafoodod) [pic] path.com/p/33EGwOG
Bad luck bgt, udah running nose, badan mulai gaenak, tenggorokan sakit kaloโ€ฆ - Jake (at Sydney Fish Market) โ€” path.com/p/2F8iFn
Itu sebenernya airport, pokoknya gue baper bgt skrg (at Brighton Beach) [pic] โ€” path.com/p/2Hz4Od
Poli oreeeo (with Meikhel and Bryan at Bay Vista Gateau) [pic] โ€” path.com/p/47rJf8
Chocolate mousse (with Meikhel and Bryan at Bay Vista Gateau) [pic] โ€” path.com/p/4zxdAA
Nyari angin ๐Ÿ‘ฏ (with Bryan and Michael Hachi at Brighton Beach) โ€”path.com/p/2pr4MVO
Sorry darling sudah membuat dirimu useless di karna aku belom ada waktu utkmu ๐Ÿ˜ž [pic] โ€”path.com/p/2k3oocS
Winter ala2 โ›„๏ธ [pic] โ€” path.com/p/41q7l7
Visiting Michael, lebih tepatnya sih acak2 kamarnya ๐Ÿ‘ฏ (with Bryan and Michael Hachi at Wolli Creek) โ€”path.com/p/1XIjcCD
Alhamdulillah rejeki anak soleh ga kemana ๐Ÿ˜‡ [pic] โ€”path.com/p/3MaMJW1
Hajar teros ๐Ÿ’ช๐Ÿป [pic] path.com/p/326kmlMS
Yeay Puji Tuhan Alhamdulillah skrg ada si merah ๐Ÿ˜‡ [pic] โ€”path.com/p/22ieTe5
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.