Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Horayyy!! Habis pakai facial mask @naturalgreen_lulurwajah kulit aku jadi haluuus banget 😊😊 My favorite scent is Strawberry in Pink dan Nom Nom Potatoes yang baru aku pakai ❀️ Part of @kingdom_id
"Do not pray for tasks equal to your powers. Pray for powers equal to your tasks." - Phillips Brooks, American clergyman and author
Finished writing my gratitude journal entry tonight and wanting to share several pics of the pages!! I never missed a day 😊😊😊😊 #proud You should make your own gratitude diary, you will definitely feel the powerful impact of this daily habit in your life !!! #whatAreYougratefulfor #whatyouFOCUSon
Good night my amazing brothers and sisters. Before you sleep I truly want you to know.. You're enough. You are enough. Worthy of love and all :) Takecare and sleep tight.. #healthymindset #healthyliving #innerpeace #peacefulLiving
Every greatness is within you. Have no fear.. You have everything you need to live, love, learn, forgive, and ascend. #bronzedANDfearless #letyoursoulshine
Never there is a power that could change the plan of The Almighty God's. When the universe is conspiring to make way for truth, love, and justice.. there will always be a wayβ€”unimaginable, unexpected ones even. Yang nulis rencana hidup kita adalah Tuhan Yang Maha Pengasih.. Bukan badan kenegaraan, b
Rock on, YOU! Tap twice if you are confident you can reach your dreams and give back to the society in positive ways πŸ˜ƒπŸ‘ŒπŸΌ #youArethatAWESOME #wakeupAndmakeAmazingLifeHAPPEN
Today was my schedule for IPL hair removal treatment at @zapcoid !! Just 10 short minutes and I'm done for my first treatment πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ˜Š
Ini lipstick yang gue pakai setiap malam sebelum tidur. Karena treatment ini, bibir yang awalnya pucat lama-lama akan menjadi warna peachy pink secara natural setiap hari tanpa perlu lipstick lagi!!! Ladies... This is a #MUSThave 😍😍😍 Order from @pildietcnr_chinshop
My perfect dose of friends/fun time for the last one busy week πŸ‘ŸπŸ‘ πŸŒπŸ•πŸ’™ #latepost
Take a look at the lipstick on me !! Its from @pildietcnr_chinshop β˜ΊοΈβ˜ΊοΈπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Warnanya agak peachy pink yang fresh, simple, nggak too much, dan kerennn.. Lipstick matte yang lembab dan gak bikin bibir kering. JUST PERFECT!!!
Tasting the combination of pure-healthy + yummie beverage by @mylkinc_ind #almondmilk #rawAlmondmilk #thaiteaAlmondMilkFlavor
Freshen' myself up with a new lipstick from @pildietcnr_chinshop 😘😘 Love how the lip color matches my blouse 😍 #5hourslatepost
Cool purse!!! Suka banget sama warnanya 😁 Yyayayyay.. Order here ➑️ @tasdompet_manggadua part of @kingdom_id
Sumpaaahhh I love this purse from Octopus Project!! Thanks @octopus_project untuk tas kerennyaπŸ˜πŸ‘ŒπŸΌ This is part of @kingdom_id !! You've got some seriously cool stuff there 😍😍😍
Start as an optimist.. Finish humble and full of gratitude.. Continue being who you truly are.. Demand more positive quality from yourself.. Grow by learning endlessly.. And fall more in love with life and the people around ya in it!!!
Fresh out of the ladies room 4 hours ago at @unionyoga after a #hotyogaclass #bikramyoga πŸ˜πŸ‘Œ
Buat rambut yang suka di color, cuma cream hairspa ini yang melembutkan rambut yang kering karena terkena bahan kimia dan sering kena panas saat di catok. Untuk perawatan, aku recommend Hair and Me dari @hairspainjar!! Thanks so much.. ☺️ This is part of @kingdom_id
Dari hati yang paling dalam, aku sungguh ngerasa bahwa nggak ada gunanya orang lain tau dan ngeliat betapa dulu aku luka dan hancur (dan sekarangpun juga, walaupun cuman sesekali) karena kehilangan anakku dari kehidupan aku. Dari pengasuhan yang tadinya 100% aku jalanin dengan nikmat selama setahun

Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.