Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
R A R A
Want to Grow Your
Social Media, Free?
😚😳 β™« Twerk It Like Miley (feat. Christopher) by Brandon Beal path.com/p/RMUjMB1
I think of you πŸ˜₯ β™« Love Song (feat. Park Hye Soo) by SUNGJAE YOOK β€”path.com/p/2CNcTeb
I'm fallin fallin for your love πŸ’› β™« Mr. Chu by Apink β€”path.com/p/30gmZrX
PARTY by Girls' Generation β€” path.com/p/1E4VKS
Jd anak kosan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ (at Luntas 18path.com/p/1I5akFeqix
I really want to join with you, but what can I do? I'm not rich, I don't have enough money. I'm not sure if I… β€” path.com/p/mKiqK
Semuanya udah dapet cadangan sekolah masing-masing, semoga aja tanggal 9 nanti aku juga akan mendapat kabar baik 😊
Ohayou gozaimasu yang di wonosalam, ngoro lor, sm blimbing πŸ˜… (with Desa Ikhlas and Ardilini) [pic] β€”path.com/p/3WWec3m
Boy you're the one i want β™« CALL ME BABY by EXO β€” path.com/p/jEhxG
Cause sooner or later, we'll wonder why we gave up,… β™« Almost Is Never Enough by Ariana Grande & Nathan Sykes β€” path.com/p/2TxaI2
Ya Allah kenapa jd kaya gini, lindungi hubungan baik antara negara ini dengan negara lain 😭😒 [pic] path.com/p/304D6hir
Bismillah semoga Allah selalu ngasih rezeki πŸ˜‡
Ohayou 🌞
🌞 μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”~ β™« 으λ₯΄λ  Growl by EXO β€”path.com/p/43NSVM9
Call Me Baby πŸ’žπŸ“’ β™« CALL ME BABY by EXO path.com/p/bR1VaYP
laptopkuuuuu γ… γ… γ… γ… γ… γ… 
apa ini yg dinamakan dg kreatifitas anak muda indonesia ? coy demi apa kalo emang kaya gini… [pic] β€” path.com/p/fgmjP
lelah -___- skrg saatnya istirahat bsk harus bangun pagi untuk bljr kembali :) fighting~
cewek cupu yg di sinetron aja bs dapetin cowok kece tp di dalam kenyataan emangnya ada yg kaya gitu ? sinetron… β€” path.com/p/41jWgY
뭐야 ? μ§„μž λ³΄κ³ μ‹œλ²„μ—¬ μ–΄λΉ λ‘˜~ γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ… 
istirahat dulu baru berangkat les :) semangaat~ β™₯
EXOEXOEXOEXOEXOEXOEXOEXOEXOEXO β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
alhamdulillah selesai sholat isya', skrg waktunya bljr lg :) mangaaat~
materinya masih banyak ya ? :(




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue