Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome


Payphone (feat. Wiz Khalifa) by @maroon5 β€”
😒😒😒😒😒 [
😚😳 β™« Twerk It Like Miley (feat. Christopher) by Brandon Beal
I think of you πŸ˜₯ β™« Love Song (feat. Park Hye Soo) by SUNGJAE YOOK β€”
I'm fallin fallin for your love πŸ’› β™« Mr. Chu by Apink β€”
PARTY by Girls' Generation β€”
Jd anak kosan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ (at Luntas
I really want to join with you, but what can I do? I'm not rich, I don't have enough money. I'm not sure if I… β€”
Semuanya udah dapet cadangan sekolah masing-masing, semoga aja tanggal 9 nanti aku juga akan mendapat kabar baik 😊
Ohayou gozaimasu yang di wonosalam, ngoro lor, sm blimbing πŸ˜… (with Desa Ikhlas and Ardilini) [pic] β€”
Boy you're the one i want β™« CALL ME BABY by EXO β€”
Cause sooner or later, we'll wonder why we gave up,… β™« Almost Is Never Enough by Ariana Grande & Nathan Sykes β€”
Ya Allah kenapa jd kaya gini, lindungi hubungan baik antara negara ini dengan negara lain 😭😒 [pic]
Bismillah semoga Allah selalu ngasih rezeki πŸ˜‡
🌞 μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”~ β™« 으λ₯΄λ  Growl by EXO β€”
Call Me Baby πŸ’žπŸ“’ β™« CALL ME BABY by EXO
laptopkuuuuu γ… γ… γ… γ… γ… γ… 
apa ini yg dinamakan dg kreatifitas anak muda indonesia ? coy demi apa kalo emang kaya gini… [pic] β€”
lelah -___- skrg saatnya istirahat bsk harus bangun pagi untuk bljr kembali :) fighting~
cewek cupu yg di sinetron aja bs dapetin cowok kece tp di dalam kenyataan emangnya ada yg kaya gitu ? sinetron… β€”
뭐야 ? μ§„μž λ³΄κ³ μ‹œλ²„μ—¬ μ–΄λΉ λ‘˜~ γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ…  γ… γ… 
istirahat dulu baru berangkat les :) semangaat~ β™₯
EXOEXOEXOEXOEXOEXOEXOEXOEXOEXO β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.