Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Lukman Afandi Muslim
Want to Grow Your
Social Media, Free?
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
iyaaa maaf kan ada tujuannya juga begadang @aulll_aulia :"makanya jangan suka begadang
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
classwork: A homework: A classwork: A homework: A classwork: A homework: A test: F final grade: F
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
It's a bird, it's a plane... nope. It's hovercat
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Beberapa sekolah di San Francisco (kyk kita jg) ga punya lapangan. Akhirnya mrk nutup jalan kalo istirahat.
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Perkembangan pembangunan stand selatan stadion Etihad yang akan resmi dibuka di musim 2015/16 #MCFCIndonesian
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Kita lebih mudah memberikan saran pada masalah orang lain karena kita cenderung berpikir lebih tenang.
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Kmaren ketauan pake penonton bayaran pas pidato pengumuman maju sbg kandidat Presiden, skrg ngomong "The Blacks". Trump emang lawak doang.
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
This week on twitter: No new followers3 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
This week on twitter: 2 new followers, One new unfollower and followed 2 people via uapp.ly
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: No new followers4 new unfollowers via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: No new followers3 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
At Bimbingan Belajar Elog — path.com/p/GsMLe
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: No new followers via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: 3 new followers, One new unfollower via uapp.ly
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: No new followersOne new unfollower via uapp.ly
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: One new follower via uapp.ly
BIAR GA KAYA ORANG-ORANG
*malem minggu* ekspetasi:"mau belajar'" realita:"malah merenung"
kalo ga bisa hargain sama ngertiin yasudah
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
#Aries kekasih yang ideal , sangat humoris dan setia jika sudah cinta
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Ketika aku sayang, aku akan mempertahankan selama mungkin walaupun banyak rintangan, aku tetap bertahan karna cinta patut diperjuangkan♥
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Tips menggunakan Pomade yang baik untuk rambut ow.ly/Lzlji
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
This week on twitter: One new follower via uapp.ly
#Taurus memiliki banyak bakat yg tidak dipunya zodiak lain
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
Meskipun #Aries terlahir sebagai pemimpin, terkadang apa yg mereka rencanakan membingungkan banyak orang.
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Kebahagiaan bukan milik mereka yang memiliki segalanya, namun milik mereka yang mampu bersyukur atas apa yang telah dimiliki saat ini. !!!
Retweeted by Lukman Afandi Muslim
N: udah UN mau ngapain R: Mau joget hahahaha temen koplak
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
This week on twitter: One new follower, 2 new unfollowers via uapp.ly




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue