Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Linda Onn
radio 244,684 followers
Terima kasih kepada gang bikers yang datang makan di #MyAsamPedasShop.. Kalau u all ada group bikers atau group... fb.me/45ZG1zAZJ
Terima kasih kepada gang bikers yang datang makan di #MyAsamPedasShop.. Kalau u all ada group bikers… instagram.com/p/tAVnfgj952/
Kepada yang sedang cari pekerjaan, inilah peluang untuk anda! Jangan segan untuk telefon dan buat appointment ok.... fb.me/30Ib7cDUm
Kepada yang sedang cari pekerjaan, inilah peluang untuk anda! Jangan segan untuk telefon dan buat… instagram.com/p/s_Ng37j9yV/
Mana nak cari frame macam ni ye? Samada tempah atau dah siap. Ukuran lebih kurang 3' X 4'. Please… instagram.com/p/s9cl1cj98q/
Mana nak cari frame macam ni ye? Samada tempah atau dah siap. Ukuran lebih kurang 3' X 4'. Please share info... fb.me/3bQKINsap
Wassupppp Nilai... haven't been driving long distance alone.. pic.twitter.com/w1Vm7aLzSl
Udah pulang kok RT @rozil1303: pls tanya afgan kalo dia dapat libur di malaysia.mana dia rasa the best place utk pergi bercuti @suriafmradio
@LindaOnn pls send my warmest regards to @afgansyah_reza. Love his songs so much esp Jodoh Pasti Bertemu. It's Beautiful! @suriafmradio 😊🌷
Retweeted by Linda Onn
Digi takde line kat umah. :-( RT @FaizatulAzuwani: @LindaOnn Tkar no digi jer... HEHE"
Baru call let tadi.Tu yg dia ckp. Sbb tu ku tanya RT @imansinclair: @LindaOnn Kak Linda try call customer service 1000.tnya dorg npe JD cmtu
Bila kita mintak tukar semula ke pakej dulu, katanya pakej tu dah tak ada lagi... What? Oh..Pls someone.. Explain. Ku tidak mengerti...
Pakej dulu adalah pakej yg agak mahal sbb katanya unlimited. Tiba2 skrg, internet kena potong sbb katanya tukar pakej. Siapa yg tukar?
Pakej skrg, sikit2 kena potong internet. Kalau ada yg kerja Celcom, bole tlg beri penjelasan? Mcmana pakej ni bole bertukar sendiri?
Katanya pakej Linda dah tukar ke Celcom first. Bila masa pulak Linda tukar? Sebab pakej dulu better. Internet tak dipotong sesuka hati..
Ada sesiapa sini kerja Celcom? Nak tny kenapa pakej yg Linda ambil dulu unlimited, tak pernah ada problem Internet, tetiba tadi katanya...
Sedang menonton Memo Merah Jambu di TV2. Minggu ni bicara tentang kanser servik. Satu amaran buat wanita, satu... fb.me/ThqK3Bdu
Sedang menonton Memo Merah Jambu di TV2. Minggu ni bicara tentang kanser servik. Satu amaran buat… instagram.com/p/s1Ym4pj966/
Bersama @LindaOnn dalam MEMO MERAH JAMBU mengupas faktor, kesan dan langkah pencegahan serta rawatan terhadap... fb.me/1brpYzEYX
Retweeted by Linda Onn
Tq :-) RT @Aidadaaa_: @LindaOnn Haiii. Saya peminat no satu tau, tolong balas and you made my day, HAHA"
That's true, Andy Flop Poppy
Tak henti gelak tawa bersama @SayWhoLALA waktu rakaman. Dengar Carta Suria 30 di @suriafmradio Sabtu 10am dan... fb.me/3da7N2MbB
Tak henti gelak tawa bersama saywholala waktu rakaman. Dengar Carta Suria 30 di @suriafmradio Sabtu… instagram.com/p/syxfY8D93K/
Supporting our friend, @hansisaac at the Royal Gala SuperMokh Musical. A must watch show! Douglas Lim stole the... fb.me/2usZMcZeu
Supporting our friend, @hansisaacactor at the Royal Gala SuperMokh Musical. A must watch show!… instagram.com/p/su6QXwD9_8/
Layan anak buah. Fiq: Fiq jadi Mario, mummy jadi Luigi. We speak Italiano aaaaa. Hehe. Dia tak tau kita rakam... fb.me/6Pv3aaJK1
Layan anak buah. Fiq: Fiq jadi Mario, mummy jadi Luigi. We speak Italiano aaaaa. Hehe. Dia tak tau… instagram.com/p/stX3fAj9-J/
Biasanya dpt respon dari orang dewasa. Bila dapat respon dari budak berumur 11 tahun memasak pes Linda, rasa... fb.me/6LUeQ6RYe
Biasanya dpt respon dari orang dewasa. Bila dapat respon dari budak berumur 11 tahun memasak pes… instagram.com/p/ssO8Izj98u/
Biasanya yang respon tentang pes ialah orang dewasa tapi bila tengok budak umur 11 tahun yang masak guna pes... fb.me/2K4xY2sMm
Biasanya yang respon tentang pes ialah orang dewasa tapi bila tengok budak umur 11 tahun yang masak… instagram.com/p/ssJV8Lj9zt/
Baju apa? RT "@NurFitri110: @LindaOnn baju2 semua cantik2 #halfest"
"Lu punya nasib lu makan, dia punya nasib dia makan, apa salah makan sama-sama" Skrip ni terbaik! Dari buang masa... fb.me/1wJ52ECVj
"Lu punya nasib lu makan, dia punya nasib dia makan, apa salah makan sama-sama" Skrip ni terbaik! Dari… instagram.com/p/srpaulj90K/
..Cont tak faham bahasa jugak tak tau lerrr.. Hehe. Sayang akak tu kat suami dia..taknak suami dia merokok. Tapi akak tu taknak on air lak
Ada caller yg sgt emotional tadi telefon @suriafmradio. Dia kata, akak happy sgt dengar harga rokok dah naik. Tu pun kalau suami akak.. Cont
Alhamdulillah, #HALFEST dah pun berakhir. Terima kasih kpd semua kawan2 yg sudi datang support Linda walaupun... fb.me/3aM6eSAnO
Alhamdulillah, #HALFEST dah pun berakhir. Terima kasih kpd semua kawan2 yg sudi datang support Linda… instagram.com/p/sriG6tj98Y/
Alhamdulillah, #HALFEST dah pun berakhir. Terima kasih kpd semua kawan2 yg sudi datang support Linda walaupun... fb.me/6L9XOFoSZ
Alhamdulillah, #HALFEST dah pun berakhir. Terima kasih kpd semua kawan2 yg sudi datang support Linda… instagram.com/p/srhmwGD98B/
Thank u dear friends for your time to have dinner with us at #MyAsamPedasShop. Thanks to @UngkuAzhar sebab... fb.me/6W8bpRbsP
Thank u dear friends for your time to have dinner with us at #MyAsamPedasShop. Thanks to ungkuazhar… instagram.com/p/sraYwnj91-/