Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
N E L I
3,388 followers
waktu beakk !!
bner kta rendi ga bleh ngeluh ga blh marah" wae, rizky mh udh ada yg ngtur. yg pnting mh jgn prnah lupa dan ninggalin yg nmanya sholat :')
Kalewat we sadetik, waktu eta moal bisa balik deui.. jadi. Manfaatkeun tong di siasiakeun #MONGAN
Retweeted by N E L I
Tong boga rasa geuleuh atawa pikakeheuleun . Bisi matak nyilakakeun.. #MONGAN
Retweeted by N E L I
Baheula sia indit teu pamit.. ayeuna sia datang menta ngulang .. sia sehat. ? AING TEU HAYANG NGULANG KANYEURI .. #MONGAN
Retweeted by N E L I
Tong kena kena sia bisa menta hampura tuluy sia bisa bsa nglakukeun salah satuluyna.. MIKIR GOBLOG..! #MONGAN
Retweeted by N E L I
Sia mah lucu!! Sia datang nyatakeun cinta tapi sia oge nu mangkat ninggalkeun luka. Goblog yah? :|
Retweeted by N E L I
Di bohongan kusia mah biasa, nu luar biasa mah lamun sia daek jujur jeng terbuka. Tah eta!
Retweeted by N E L I
Jelma nu di pikanyaah ku aing mah ayana di hate lain di bio, ayana di sms lain di mention. Hehe maaf!! :))
Retweeted by N E L I
Mungkin ti awalna sia mah emang eweuh niat rek menetap di hati aing, apa karna visa na visa kunjungan. Sekedar berkunjung lalu mantog lagi.
Retweeted by N E L I
#AingMahGeusBiasa hirup di tengah" jelma nu sok ngaremehkeun, ngahina jeng rada munafik. Enjoykeun!
Retweeted by N E L I
Aing terlalu percaya dan sia terlalu ngecewakeun. Goblog!
Retweeted by N E L I
Aing geus loba SABAR tapi lamun kalakuan sia terus-terusan siga kaum BAR-BAR oke bendera perang ti aing BERKIBAR!! HAJAR!! \m/
Retweeted by N E L I
BAE AING MAH BEUNGET GORENG GE KARNA ALLAH, SIA BEUNGET ALUS KARNA KAMERA 360 OGE BANGGA GOBLOG!!!
Retweeted by N E L I
Ayena mah geus lain waktuna jang poya-poya jeng leha-leha, I'll do anything. For my awesome future. WILUJENG ENJING SEMANGAT!! ☺
Retweeted by N E L I
Keur BUTUH datang menta hampura bari NYUUH. Geus beunang pangabutuhna, NGALEUNGIT deui INDIT teu PAMIT. CAGEUR??? #BACAKUSIAA
Retweeted by N E L I
Awal carita dipoe salasa. Nutup ka tukang, neuteup ka hareup. Teu ayeuna, iraha deui? Teu sorangan, kusaha deui? Wilujeng enjing, SUMANGET!!
Retweeted by N E L I
Robah HATE ku masalah SPELE?? Kela, nyaah atawa NGALELEWE?? ADAT nu NGAGURAT na diri SIA maksa AING milih PEGAT. ENDINGKEUN. #BACAKUSIAA
Retweeted by N E L I
Lengkah SIA, AING geus teu SAJALAN, Sabab SIA geus teu NGAHARGAAN. Hadena SIA, AING PIPISAHAN. TUTUP BUKU !! #BACAKUSIAA
Retweeted by N E L I
Masalah hate emang hese dicerna. Kade, sing bisa mawana! #BACAKUSIAA
Retweeted by N E L I
Wajar ku lumrahna, gagal urusan cinta kecewa nu karasa. Tapi lain aing jalmana, mun kudu malik rasa ti deudeuh jadi geuleuh. IKHLAS!!
Retweeted by N E L I
Lalakon hirup moal lepas tina panguji gusti. KERSA teu KERSA kudu narima kana kapastian nu MAHA KAWASA. SABAR !! Wilujeng dinten jumaah.
Retweeted by N E L I
Teu gampang usaha maehan rasa nu pernah dijalin sakitu lila. Bisa poho ka jalmana, can tangtu jeung kenanganna. Nyiksa, nikmati! #BACAKUSIAA
Retweeted by N E L I
Teu kudu ngadenge omongan nu ngajurus kana syirik. Bagja mah sorangan nu nangtukeun, maka ciptakeun!! Wilujeng bre. #BACAKUSIAA
Retweeted by N E L I
klo ga ada yg ngganggu hub kta mh kan tnang , ga ada kata pasea wae !