Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
NELI ANGGRAENI
3,485 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
wah parah , paur ngacak ngacak sepiteng eung :D @fitri_fitronx
heeh dor buru gulungken , si @asep_hooligan33 mah sok cerik siah :p @fitri_fitronx
wah si @asep_hooligan33 na pundung , beresan beresan dor hayu urang balik :D @fitri_fitronx nya isuk keneh ges rusuh
nya isuk keneh ges rusuh :(("@fitri_fitronx: "Tongngomongkeun deui si asep pau bahaya haha @lhycubby: haha bner dor :p anteng sigana teh wkw
Retweeted by NELI ANGGRAENI
haha bner dor :p anteng sigana teh wkwk @fitri_fitronx @asep_hooligan33 Iya pan jeung nu manggil si itu ucing :D
"Adzan Subuh utk Wilayah Bandung & sekitarnya", wilujeng netepan taruwit :)
Retweeted by NELI ANGGRAENI
sunah rosulna jeng ucing haha @fitri_fitronx Sunah rosul cigana pau :D @lhycubby wkwk bnr dor tp mana yeh si @asep_hooligan33 na gening
wkwk bnr dor tp mana yeh si @asep_hooligan33 na gening malah ngalengit @fitri_fitronx
hayang kneh maen
Tong jadi LALAKI TOLOL!!! Enya!! Lalaki anu geus meunangkeun KANYAAH ti AWEWE tapi ninggalkeun awewe eta kitu wae!!! #wilujengEnjing
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Untuk perlindungan maksimal pada kulit, gunakan Wardah New Lightening Day Cream ya, Ladies! pic.twitter.com/36phTpqA1U
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Ini Alasan PT Liga Tolak Jadi Operator Kompetisi Dibawah Tim Transisi: MAENBAL – PT Liga Indonesia menyampaika... bit.ly/1c8tm9p
Retweeted by NELI ANGGRAENI
cantik aja bangga!! bisa nyangu teu!! :(
Retweeted by NELI ANGGRAENI
kamu sih enak bisa deket sama siapa aja. aing? calik. :(
Retweeted by NELI ANGGRAENI
mau tidur aja susah, apalagi dapetin kamu. Hehe goblog. :(
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Jangan cari pasangan yg perfect, karena kebanyakan yg perfect itu ga alami!
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Wajah mu cantik, matamu lentik, tapi sayang sifatmu jelek! Terlalu menilai cowok dari harta & fisik tanpa memandang kebaikan & ketulusan!
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Pertama, ngajak status adek-kakak dulu, abis itu ngajak jadian, kemudian putus, ada yg balik adek-kakak, ada juga jadi siapa sih loe? Ada?
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Aing bertahan karna aing sayang lain karna aya kahayang!!
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Endingkeun nu nyieun hate sia raheut pertahankeun nu nyieun hate sia sumanget. Simpel!
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Kudu bisa ngabedakeun mana nu beneran sayang jeung mana nu cuma aya kahayang. Simpel!
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Padahal geus mere nu terbaik keur manehna tapi masih keneh salah, meren geus saatna urang mohokeun manehna nu teu ngarti arti PENGORBANAN!!
Retweeted by NELI ANGGRAENI
Aing sakieu ayana resep mangga pertahankeun teu resep mangga tinggalkeun. Teu kudu nyarita kagorengan aing kaditu kadieu bari eweuh buktina!
Retweeted by NELI ANGGRAENI