Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Shark Design
261 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Shark Design”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Orang yang dekatkan diri kepada Allah, Allah akan datang kepadanya. - Al Habib Ali Zainal Abidin Al-Hamid -
Retweeted by Shark Design
Shark Design Design Kad Kahwin Maklumat : 011-1959 2148 Farid
Ya Allah. Semoga aku terus memaafkan mereka yang menfitnah dan mengaibkan aku.
Retweeted by Shark Design
Biar lah difitnah ke ape. You must remember, Allah always beside you.
Retweeted by Shark Design
"Ya Allah Ya Rabbi, jadikanlah keluargaku, keluarga yang sakinah mawaddah wa rahmah."
Retweeted by Shark Design
“@HrixzHeroes: Menyesal kenal dia? "tidak" Sayang dia? "ye" Benci dia? "tidak mungkin" Rindu dia? "ye semestinya"”
Retweeted by Shark Design
Menyesal kenal dia? "tidak" Sayang dia? "ye" Benci dia? "tidak mungkin" Rindu dia? "ye semestinya"
Retweeted by Shark Design
When I simply say "I miss you", I really mean I miss your smile. I miss your voice. I miss your laugh. I miss your jokes. I miss you.
Retweeted by Shark Design
Sesuatu takdir yang kau kene terima dengan redha.
Retweeted by Shark Design
SHARK DESIGN (sekitar Kedah) Menawarkan Perhidmatan design utk : 1)Kad Kahwin 2)Banner Sebarang Maklumat : 011-1959 2148 (Mohd Farid Najdi)
"Raya tahun ni tak best." "Maybe sebab belum bersuami." "Bukan. Aku rasa aku tak hargai Ramadhan tahun ni betul-betul."
The moment bila dah lama tak jumpa sedara & they'll be like " Eh, kau dah besar dah " Me : Takkan mengecil pulak -,-
Doakan utk MH17 MH370 Doakan utk T. Guru Nik Aziz Doakan utk Gaza Doakan utk Syria Doakan utk seluruh ummat islam
Awak. Palestin perlukan doa kita. Untuk apa? untuk mereka kuat.
Enset sekarang tak kira canggih macam mane sekalipun tapi takde internet ibarat macam pakai NOKIA 3310.
Tahukah anda Mekdi Malaysia menyumbang 10% daripada jualan kasarnya kepada Mekdi Amerika; 5% untuk royalti dan 5% lagi untuk caj promosi?
Kena denda jika beri sedekah ? Malaysia. Jangan sampai Allah Swt turun kan bala baru nak sedar. pic.twitter.com/W2wnbA96Xy
Berita tv3, Neymar terpaksa lupakan piala dunia 2014 selepas mengalami keretakan tulang belakang. hmm :(
Ada 3 benda dalam DUNIA ni kita tak boleh TANGGUH . 1) Solat 2) Ajal 3) Kahwin ( Jodoh ) Renung-renungkan & Selamat beramal :)
Bila masuk sekolah: Tebalnya bedak yang awak pakai pergi sekolah. Kalau lempang sekali agak-agak jerebu tak tempat ni? -Pelajar Malaysia-
Penat menghadapi dunia ? Sujud lah di atas sejadah. Mengadu lah kepada-Nya.
Nak berjaya ? Jangan benci diri sendiri Jangan benci orang lain Jangan menyesal masa lalu Jangan takut masa hadapan - Prof Dr Muhaya
"Sesungguhnya orang yg paling dekat denganku pd Hari Kiamat adalah orang yg paling bnyk berselawat kepadaku" Betapa nabi kasihkan kita :)
Ambil pisau ni . Tikam aku dalam-dalam . Jangan kau tikam balakang-belakang . Tak gentle .
Jangan lupa update status FB, twitter, check in foursquare and upload gambar telekung kat ig bila pergi Terawih. Mana tahu dpt pahala lebih.
I like a song. I download it. I listen to it a million times and then I hate it
Come on dah nak bulan Ramadhan ni. Buang perangai buruk tu. Syaitan kena ikat nanti jangan diri sendiri yang jadi perangai macam syaitan.
Cinta Allah nombor satu, Cinta lain Allah akan bantu.
Retweeted by Shark Design
Perbanyakkan berselawat kepadaku pada malam dan hari jumaat (H.R Baihaki) اللهم صل على محمد وعلى آل محمد
Jika kita ingin istiqamah dan menjadi orang yg lebih baik , bergaul lah dgn orang-2 yg soleh dan rajinkan diri hadir majlis ilmu. InsyaAllah