Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Farid Najdi

Kalau bercakap dengan niat nak sakitkan hati orang . Baik kau tutup mulut kau rapat-rapat . Jangan kumpul dosa banyak sangat .
Retweeted by Farid Najdi
bila kau bengap tapi nak acah-acah jadi Tarbiah Sentap.
Retweeted by Farid Najdi
RT untuk Matluthfi Fav untuk Faiz Ibrahim
Retweeted by Farid Najdi
The moment a father finds out his daughter is alive after a bombing in Syria ๐Ÿ™‚๐Ÿ™fNL
Retweeted by Farid Najdi
kenapa budak2 yang belajar kat luar negara boleh hepy2 melancong sana sini. sedangkan kita kat sini belajar macam nak mampus? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Retweeted by Farid Najdi
Akan ada kereta bodoh atas highway yang dia tak kira sesak macam mana pun dia kerja nk bg high beam ja. Dasar myvi!
Retweeted by Farid Najdi
Majalah Kerabat diraja england Berkata. raja nazira anak sultan perak. Berada dalam top3 anak raja paling comel.
Retweeted by Farid Najdi
*whatsapp* Me "Result kau brapa?" "Jai is typing..." "Jai is typing..." "Jai is typing..." *bluetick*
Retweeted by Farid Najdi
"Cawan besar Rm5 tu kn. Ais je lebih. Bdk2 ni beli sbb acah hipster je" Tak kot. Aku minum sbb haus. Kalau banyak komplen pergi buat sndiri
Retweeted by Farid Najdi
Perempuan bukannya nak lelaki kelakar yg 24/7 buat dia gelak. Ada time serius, serius. Ada time bergurau, gurau. Jangan miskin sudahlah.
Retweeted by Farid Najdi
Tak pernah ada mood nak jeles dgn relationship goals org. Mood jeles dgn kerjayaan org banyak. Paling banyak mood lapar nak makan nak tidur.
Retweeted by Farid Najdi
At least someone can use this doa in their solat ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜ŒNaM
Retweeted by Farid Najdi
Ada masa aku memang prefer jalan sorang. Makan sorang. Semua sorang. Jangan kau datang and say "sedih nya sorang." I did not feel sad at all
Retweeted by Farid Najdi
"weh sedut weh sedut" "rsa apa doo?" "rsa madu sial" *walaupn x rasa pape pon senarnya just 90'an kids know this!
Retweeted by Farid Najdi
JUNIOR SEKOLAH SAYA DAHULU PERLUKAN BANTUAN. BELIAU ANAK YATIM. BAPANYA TELAH MENINGGAL. MOHON RT DAN VIRALKAN ๐Ÿ˜”O
Retweeted by Farid Najdi
TIGA juruterbang wanita dari Royal Brunei Airlines, menerbangkan pesawat terbaru dari Brunei ke Jeddah. Allahuakbar!
Retweeted by Farid Najdi
Amboi, bukan takat pakai celak kat mata je, kat hidung pun dia pakai ๐Ÿ˜‚๏ฟฝoh
Retweeted by Farid Najdi
Hitam Legam Tapi Sedap gais!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sedapnyaaaa Follo@twt_dessertr2J
Retweeted by Farid Najdi
Adik tengah buat apa tu? "Tengah mandikan ikan keli ni. Kesian dia tak mandi2 lagi" WTFFFF ADIKKK ???? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๏ฟฝil5f
Retweeted by Farid Najdi
0956hrs Status kemalangan di Jambatan Pulau Pinang Km 5.3 dari Perai ke Pulau. Insiden selesai . Trafik masih perlahan. Harap maklum.
Retweeted by Farid Najdi
Good morning. Hari ini topik ialah Perumahan dan Kemiskinan Dalam Bandar
Retweeted by Farid Najdi
Ignore the rude people who talk about you behind your back. Thatโ€™s exactly where they belong, behind your back!ย 
Retweeted by Farid Najdi
Bahagian Ibadat, form5 Pengertian mahar, "pemberian wajib drpda suami kpd isteri smada dlm bntuk wang atau sesuatu yg bernilai"
Retweeted by Farid Najdi
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.