Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Farid Najdi
215 followers
I like a song. I download it. I listen to it a million times and then I hate it
Come on dah nak bulan Ramadhan ni. Buang perangai buruk tu. Syaitan kena ikat nanti jangan diri sendiri yang jadi perangai macam syaitan.
Cinta Allah nombor satu, Cinta lain Allah akan bantu.
Retweeted by Farid Najdi
Perbanyakkan berselawat kepadaku pada malam dan hari jumaat (H.R Baihaki) اللهم صل على محمد وعلى آل محمد
Jika kita ingin istiqamah dan menjadi orang yg lebih baik , bergaul lah dgn orang-2 yg soleh dan rajinkan diri hadir majlis ilmu. InsyaAllah
@OfficialNLsAF: @NjwaLatif lagu baru tajuk apa wawa?” Aku,satu,dua. 😊
Retweeted by Farid Najdi
I have a new home page here twiends.com/lebaikeramat - check me out!
untuk sebarang tempahan design boleh berhubung ters dengan facebook.com/pages/Shark-De…
Jangan menilai dan menghukum seseorang itu dgn masa lampaunya. Past is past. Manusia boleh berubah.
: " Wanita macam mana yang paling terbaik ? " Rasulullah SAW menjawab "Apabila kamu melihat dia? kamu rasa riang." (HR An Nasa'i)"
Lelaki Merajuk Comel , Perempuan Merajuk Comel . Pondan Merajuk Mohon Disepak :)
Rupa tiada nilai di sisi ALLAH
Hati sedih ? Allah tempat mengadu ✔ Hati susah ? Allah tempat meminta ✔ Hati gembira ? Allah tempat bersyukur ✔ Allah Maha Mendengar ✔
Retweeted by Farid Najdi
please , jangan depan aku je baik. tapi belakang aku. hm. :'( *menangis*
Retweeted by Farid Najdi
Budak 8 tahun gelakkan aku sebab masih pakai Nokia 3310. Dia tak tahu natang nie boleh buat dia koma 3 bulan.
Jika hidup hanya untuk bersuka ria tanpa beribadah. Mungkin Hati kita sudah jauh dengan Allah Swt.
Retweeted by Farid Najdi
Jika rindu akan Rasulmu, selawat. Amalkan sunnahnya. Bukan meluahkan rindu di laman sosial. Cukup Allah saja yang tahu.
Biar dikutuk dan dihina "tidak cantik,tidak kacak". Rupa tidak menentukan kita ke syurga atau ke neraka. Iman kita adalah segalanya :)
Retweeted by Farid Najdi
Screen shot sebenarnya cara smartphone berselfie.
Retweeted by Farid Najdi
Bhentilah memikirkan tentang orang2 di masa lalu kita.Percayalah, ALLAH mempunyai alasan mengapa mereka tak bisa berada saat ini dgn kita...
Retweeted by Farid Najdi
Cara nk knl perangai sebenar kawan kita ✔Masa kita sedih ✔Masa kita susah ✔Masa kita senang ✔Masa kita perlukan,siapa yg selalu dgn kita
Ya Allah forgive me Ya Allah guide me Ya Allah increase my knowledge Ya Allah make me righteous Ya Allah make me successful Ameen