Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Farid Najdi

Siapa nak duit raya ?! Rt tweet ni. Dm no telfon di insta saya. Pemenang akan diumumkan di insta story saya !
Retweeted by Farid Najdi
Kalau nak selfie sama jom la, jangan dok jauh. RT sampai budak perempuan ni jumpa tweet aku. 😊y
Retweeted by Farid Najdi
Bimillah, tolong saya. Kucing sy hilang di area Puncak Saujana Kajang, Teh masih perlukan ubat sebab baru lepas operate batu karang 😭 cont..c
Retweeted by Farid Najdi
tak menyesal ke bersara lepas tu buat come back tapi kalah.. jangan marah..aku tanya je ni..
Retweeted by Farid Najdi
Benda yang aku paling rindu bila nak dekat raya adalah movie ni. Dah 13tahun dah. 90an punya budak je banyak tahu.
Retweeted by Farid Najdi
Cara lipat sejadah pun ada adabnya. Jgn lipat tempat sujud bersama tempat letak kaki Kongsi video ini kpd yg lain
Retweeted by Farid Najdi
This Seniman Bujang Lapok scene was unscripted & spontaneous. Sudin was pranking Aziz for real! Comedy back then was so pure and simple. RIP
Retweeted by Farid Najdi
Rakyat malaysia meninggal akibat influenza di Australia memerlukan bantuan kalian bagi menguruskan pengebumian jenazah. Mohon bantuan.
Retweeted by Farid Najdi
Jangan berhenti bersedekah, biasakan diri kita dalam perjalanan menuju Ramadhan. #RamadanBersamaPalestin #AmanPalestin Jom sumbangkan..
Retweeted by Farid Najdi
Sorry PKNP ai x sengaja cabut undi hampa lawan dgn kedah.. 6-1 💃🏻
Retweeted by Farid Najdi
Zaman sekarang ni, tak pelik dah awek cantik, bf tak hansem semua tu. "Yang pelik kau tu takde orang nak sampai sekarang" Hahahahahahahah😂
Retweeted by Farid Najdi
Versi kedua 'kisah rogol' Cikgu Mohd Ezlie Azram Mohammad Khasasi. Hang baca sat. Sorry Meran tak letak pic awek tu. Kang tidur lokap lak.
Retweeted by Farid Najdi
Anisa dah buka pintu hati ke ? #KeranaAnisa
Suami isteri bisu , tapi burger dia sedap gais , harga pon okay sangat . Location Kg Melayu Majidee ,Jb , depan sekolah agama .
Retweeted by Farid Najdi
Sementara melayu sibuk condemn semua benda bangsa sendiri, ini adalah conversation mat saleh tweet puji speech Faiz Subri
Retweeted by Farid Najdi
sebarkan luas luas doa ni. moga bermanfaat. in shaa Allah. 😊q
Retweeted by Farid Najdi
Antara 5 perkara yang coco taksuka. "Makanan Melayu"
Retweeted by Farid Najdi
Dihina sebab bapak kerja nelayan? Zaman moden mcmni pun ada kes mcmni ke? Satu je nak cakap. Jgn sedih, at least awak masih ada bapak 😊k
Retweeted by Farid Najdi
Jangan tunggu gelap baru cari cahaya. Hargai cahaya walaupun dlm terang, jangan tunggu diuji baru ingat Tuhan. Igt lah saat diri sdg teguh.😔
Retweeted by Farid Najdi
Nakkan resume mcm ni . Wassap laju laju 011-1456 9344 .MURAHH
Neelofa unfollow fattah di instagram sibuk siar dekat surat kabor. Habis yg Umat islam sekarang ramai unfollow ajaran islam tak nak kecoh ke
Retweeted by Farid Najdi
Skarang adik ini sakit cacat kaki & tangan...Ringankan hati anda untuk mendoakan adik ini.Semoga adik ini cepat sembuh..Amin..😊y
Retweeted by Farid Najdi
Heartbreaking... #Yemen child uses ripped garbage bag as blanket when sleeping after 20 months of war left him homeless & hopeless.
Retweeted by Farid Najdi
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.