Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Shark Design
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Sakan betui pemegang peha lembu ni food hunt hari ni. Hmm
Retweeted by Shark Design
Awal Ramadan selalu ke bazar, hujung Ramadan selalu ke Kamdar, terlupa sudah Lailatul Qadar
Retweeted by Shark Design
"Kuih puteri mandi RM2 cik" "Nahh" "Ni kuih je, puterinya?" "Ni yg tengah jual kuih ni" "Igt lawak ke makcik?" "Kau yg start dulu shaiton"
Retweeted by Shark Design
" Perempuan ni dia punya jauh overthinking boleh round satu dunia , even kau cuma cakap satu ayat simple yang buat dia terasa ."
Retweeted by Shark Design
Bahagiakan keluarga sebelum orang lain. Mereka la yang selalu ada, saat orang tinggalkan kita, menerima saat orang lain menolak.
Retweeted by Shark Design
SOLID FOCUS Produk terbaru daripada S-Line
Nak tahu sebab apa Islam sekarang lemah?? 1. Sebab remajanya sibuk mencari keseronokan & hiburan berbanding mencari ilmu dan agama.
Retweeted by Shark Design
Aku membaca ribuan buku, meneliti ribuan orang, namun lupa membaca dan meneliti diriku sendiri. Muhasabah.
Retweeted by Shark Design
BERANI UNTUK MENCUBA Hanya RM150
hensem atau tak, cantik atau tak bkn masalah dia, masalah dia perangai, dan cara hormat orang. biarlah perangai elok walau tak hensem/cantik
Retweeted by Shark Design
Dulu* " Raya nanti jgn main Mercun ye " Sekarang* " Raya nanti jgn main Handphone ye " Zaman Dahh berubah. 💁😂
Retweeted by Shark Design
Entah kenapa rasa gembira sangat bila teringat tinggal satu sem lagi :) Yeahh!!
Retweeted by Shark Design
"Bukan senang kan?" "Ha? Apa?" "Bukan senang nama kita nak ada di dalam doa seseorang. Kalau ada tu, Bersyukur. Hadiah terbaik" 😊. 
Retweeted by Shark Design
"Awak,suka biskut marrie tak?" "Suka sangat" "So,bila turn kita nak marry pulak?" #pickuplineraya
Retweeted by Shark Design
Sometimes kau kena tahu, Terlalu respect kawan sendiri pun tak boleh jugak. Kena makan diri sendiri baru tahu dia kawan ke lawan. Sabar je
Retweeted by Shark Design
"nak tau pebende yang lagi susah dari soalan exam? "pe?" "nama lecturer" "ada lagi susah" "pe?" "nama bapak dia"
Retweeted by Shark Design
Girls Be Like : " i nak lelaki yang boleh bimbing i " " Allah dah hantar Rasulullah 1400 lebih tahun lalu untuk bimbing . Awak ikut tak ? "
Retweeted by Shark Design
" mohon nanti raya jangan pakai baju kurung tau " " Kenapa?" " Cukuplah awak dah kurung saya dalam hati awak " #pickuplines 😒
Retweeted by Shark Design
Dunia ini ibarat pentas. Kita adalah pelakonnya. Maka berlumba-lumbalah beramal supaya hidup bahagia di dunia dan akhirat.
Retweeted by Shark Design
''Weh pinjam singgit boleh? esok aku ganti.'' ''Boleh tapi kau kena janji ngan aku yang kau ganti duit aku esok 5 ringgit.'' Bestfriend 💁
Retweeted by Shark Design
Makwe pipi pau ni memang idaman kalbu. Ada ke patut dia cakap nak kuruskan pipi ? Dia taktahu ke pau lagi sedap dari kerepek 😂
Retweeted by Shark Design




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue