Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Shark Design
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Nak tahu sebab apa Islam sekarang lemah?? 1. Sebab remajanya sibuk mencari keseronokan & hiburan berbanding mencari ilmu dan agama.
Retweeted by Shark Design
Aku membaca ribuan buku, meneliti ribuan orang, namun lupa membaca dan meneliti diriku sendiri. Muhasabah.
Retweeted by Shark Design
BERANI UNTUK MENCUBA Hanya RM150
hensem atau tak, cantik atau tak bkn masalah dia, masalah dia perangai, dan cara hormat orang. biarlah perangai elok walau tak hensem/cantik
Retweeted by Shark Design
Dulu* " Raya nanti jgn main Mercun ye " Sekarang* " Raya nanti jgn main Handphone ye " Zaman Dahh berubah. 💁😂
Retweeted by Shark Design
Entah kenapa rasa gembira sangat bila teringat tinggal satu sem lagi :) Yeahh!!
Retweeted by Shark Design
"Bukan senang kan?" "Ha? Apa?" "Bukan senang nama kita nak ada di dalam doa seseorang. Kalau ada tu, Bersyukur. Hadiah terbaik" 😊. 
Retweeted by Shark Design
"Awak,suka biskut marrie tak?" "Suka sangat" "So,bila turn kita nak marry pulak?" #pickuplineraya
Retweeted by Shark Design
Sometimes kau kena tahu, Terlalu respect kawan sendiri pun tak boleh jugak. Kena makan diri sendiri baru tahu dia kawan ke lawan. Sabar je
Retweeted by Shark Design
"nak tau pebende yang lagi susah dari soalan exam? "pe?" "nama lecturer" "ada lagi susah" "pe?" "nama bapak dia"
Retweeted by Shark Design
Girls Be Like : " i nak lelaki yang boleh bimbing i " " Allah dah hantar Rasulullah 1400 lebih tahun lalu untuk bimbing . Awak ikut tak ? "
Retweeted by Shark Design
" mohon nanti raya jangan pakai baju kurung tau " " Kenapa?" " Cukuplah awak dah kurung saya dalam hati awak " #pickuplines 😒
Retweeted by Shark Design
Dunia ini ibarat pentas. Kita adalah pelakonnya. Maka berlumba-lumbalah beramal supaya hidup bahagia di dunia dan akhirat.
Retweeted by Shark Design
''Weh pinjam singgit boleh? esok aku ganti.'' ''Boleh tapi kau kena janji ngan aku yang kau ganti duit aku esok 5 ringgit.'' Bestfriend 💁
Retweeted by Shark Design
Makwe pipi pau ni memang idaman kalbu. Ada ke patut dia cakap nak kuruskan pipi ? Dia taktahu ke pau lagi sedap dari kerepek 😂
Retweeted by Shark Design
Many people turn to Allah when life has them down but forget to keep in touch with Him when He turns it all around. #islam #Ramadan
Retweeted by Shark Design
"Weh aku takut la" "Pasaipa ?" "Ramadan dah nak habis" "Jadi ?" "Aku takut tahun depan tak dapat jumpa Ramadan dah" "Allahurobbi" 😭
Retweeted by Shark Design
Sebenarnya pelajar yg buas kat sekolah "Still contact dgn cikgu" Pelajar cemerlang,terbilang,terhilang kat sekolah dulu "Hilang"
Retweeted by Shark Design
Tips pi beraya rumah awek hang. Hang pi raya jam 2 petang. Masuk rumah ja tanya "Makcik, kiblat tang mana." 99% calon menantu dalam tangan.
Retweeted by Shark Design
Sebelum berbuka - Saya sangat lapar saya boleh makan seekor gajah Semasa berbuka - Cukuplah ekor gajah
Retweeted by Shark Design
zaman aku dulu time malam ja aku, mama and ayah lepak ruang tamu tengok tv sesama. mana ada buat benda lain haa.
Retweeted by Shark Design




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue