Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
Farid Najdi
249 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Raya tahun ni tak best." "Maybe sebab belum bersuami." "Bukan. Aku rasa aku tak hargai Ramadhan tahun ni betul-betul."
The moment bila dah lama tak jumpa sedara & they'll be like " Eh, kau dah besar dah " Me : Takkan mengecil pulak -,-
Doakan utk MH17 MH370 Doakan utk T. Guru Nik Aziz Doakan utk Gaza Doakan utk Syria Doakan utk seluruh ummat islam
Awak. Palestin perlukan doa kita. Untuk apa? untuk mereka kuat.
Enset sekarang tak kira canggih macam mane sekalipun tapi takde internet ibarat macam pakai NOKIA 3310.
Tahukah anda Mekdi Malaysia menyumbang 10% daripada jualan kasarnya kepada Mekdi Amerika; 5% untuk royalti dan 5% lagi untuk caj promosi?
Kena denda jika beri sedekah ? Malaysia. Jangan sampai Allah Swt turun kan bala baru nak sedar. pic.twitter.com/W2wnbA96Xy
Berita tv3, Neymar terpaksa lupakan piala dunia 2014 selepas mengalami keretakan tulang belakang. hmm :(
Ada 3 benda dalam DUNIA ni kita tak boleh TANGGUH . 1) Solat 2) Ajal 3) Kahwin ( Jodoh ) Renung-renungkan & Selamat beramal :)
Bila masuk sekolah: Tebalnya bedak yang awak pakai pergi sekolah. Kalau lempang sekali agak-agak jerebu tak tempat ni? -Pelajar Malaysia-
Penat menghadapi dunia ? Sujud lah di atas sejadah. Mengadu lah kepada-Nya.
Nak berjaya ? Jangan benci diri sendiri Jangan benci orang lain Jangan menyesal masa lalu Jangan takut masa hadapan - Prof Dr Muhaya
"Sesungguhnya orang yg paling dekat denganku pd Hari Kiamat adalah orang yg paling bnyk berselawat kepadaku" Betapa nabi kasihkan kita :)
Ambil pisau ni . Tikam aku dalam-dalam . Jangan kau tikam balakang-belakang . Tak gentle .
Jangan lupa update status FB, twitter, check in foursquare and upload gambar telekung kat ig bila pergi Terawih. Mana tahu dpt pahala lebih.
I like a song. I download it. I listen to it a million times and then I hate it
Come on dah nak bulan Ramadhan ni. Buang perangai buruk tu. Syaitan kena ikat nanti jangan diri sendiri yang jadi perangai macam syaitan.
Cinta Allah nombor satu, Cinta lain Allah akan bantu.
Retweeted by Farid Najdi
Perbanyakkan berselawat kepadaku pada malam dan hari jumaat (H.R Baihaki) اللهم صل على محمد وعلى آل محمد
Jika kita ingin istiqamah dan menjadi orang yg lebih baik , bergaul lah dgn orang-2 yg soleh dan rajinkan diri hadir majlis ilmu. InsyaAllah
@OfficialNLsAF: @NjwaLatif lagu baru tajuk apa wawa?” Aku,satu,dua. 😊
Retweeted by Farid Najdi
I have a new home page here twiends.com/lebaikeramat - check me out!
untuk sebarang tempahan design boleh berhubung ters dengan facebook.com/pages/Shark-De…
Jangan menilai dan menghukum seseorang itu dgn masa lampaunya. Past is past. Manusia boleh berubah.
: " Wanita macam mana yang paling terbaik ? " Rasulullah SAW menjawab "Apabila kamu melihat dia? kamu rasa riang." (HR An Nasa'i)"
Lelaki Merajuk Comel , Perempuan Merajuk Comel . Pondan Merajuk Mohon Disepak :)
Rupa tiada nilai di sisi ALLAH
Hati sedih ? Allah tempat mengadu ✔ Hati susah ? Allah tempat meminta ✔ Hati gembira ? Allah tempat bersyukur ✔ Allah Maha Mendengar ✔
Retweeted by Farid Najdi
please , jangan depan aku je baik. tapi belakang aku. hm. :'( *menangis*
Retweeted by Farid Najdi
Budak 8 tahun gelakkan aku sebab masih pakai Nokia 3310. Dia tak tahu natang nie boleh buat dia koma 3 bulan.
Jika hidup hanya untuk bersuka ria tanpa beribadah. Mungkin Hati kita sudah jauh dengan Allah Swt.
Retweeted by Farid Najdi
Jika rindu akan Rasulmu, selawat. Amalkan sunnahnya. Bukan meluahkan rindu di laman sosial. Cukup Allah saja yang tahu.
Biar dikutuk dan dihina "tidak cantik,tidak kacak". Rupa tidak menentukan kita ke syurga atau ke neraka. Iman kita adalah segalanya :)
Retweeted by Farid Najdi
Screen shot sebenarnya cara smartphone berselfie.
Retweeted by Farid Najdi
Bhentilah memikirkan tentang orang2 di masa lalu kita.Percayalah, ALLAH mempunyai alasan mengapa mereka tak bisa berada saat ini dgn kita...
Retweeted by Farid Najdi
Cara nk knl perangai sebenar kawan kita ✔Masa kita sedih ✔Masa kita susah ✔Masa kita senang ✔Masa kita perlukan,siapa yg selalu dgn kita
Ya Allah forgive me Ya Allah guide me Ya Allah increase my knowledge Ya Allah make me righteous Ya Allah make me successful Ameen
Hari Jumaat adalah penghulu segala hari. Sunat memperbanyakkan derma wang ringgit, bukan wang seringgit.
Retweeted by Farid Najdi
Al-Quran? Jgn kata baca,Tengok pun dah dapat pahala. Aurat lelaki, perempuan? Jgn kata sentuh, Tengok pun dah dapat dosa. #Renungkan
Retweeted by Farid Najdi
Kawan sejati ialah orang yang mencintaimu meskipun telah mengenalmu dengan sebenar-benarnya iaitu baik dan burukmu.
Retweeted by Farid Najdi
Perbezaan antara org yg berjaya dgn org yg gagal terletak pada rohaninya. apa yg dapat difikirkan menentukan apa yg akan dicapai.
Retweeted by Farid Najdi
Benar, syurga buat hambaNya yang taubat. Tapi syurga juga buat pendosa yang bertaubat. Allahuakbar. :') -Ukhti Haslinda-
Retweeted by Farid Najdi