Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
janakabay
119 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Eling ndroo RT @aref_slemania76: Aku tidak bisa menjanjikan sebuah perasaan, tapi aku akan selalu menjanjikan sebuah kesetiaan @piipin_cahya
Melu dik RT @aref_slemania76: Aku raiso bahasa inggris dik"@piipin_cahya: Mas pesen jus dong | (cont) tl.gd/njifhl
:)) RT @GIBOLofficial: Pak LNM ini ngurusin sepak bola aja dlu itu biar bisa dinikmati masyarakat, kober debat sama bulu tangkis. Saket!!
Sante ja nunggu ekonomi stabil dulu :)) RT @ragilagillo: Awal bulan wae "@kotrek76: Semoga taun iki aku yo iso melu tuku #JerseyPSS :))"
Semoga taun iki aku yo iso melu tuku #JerseyPSS :))
Sekali lagi salut #respect buat sleman fans yang sudah membeli #JerseyPSS #saatnyaterbangtinggi PSS SLEMAN
Semua demi sang kebanggaan PSS SLEMAN #mandirimenghidupi #JerseyPSS
Pahami dengan benar makna dari #mandirimenghidupi bukan gur cuma melu melu biar keren
#respect sing do rela ngurangi jajan trs di tabung go tuku #JerseyPSS,daripada sing gratisan
Kan emang dari dulu bol,miskin prestasi n kompetisi yg amburadul RT @GIBOLofficial: Sepak bola merana
Kui lho ndroo jaluki polbek :)) RT @HusnunTifah_: @aref_slemania76 follback kak
Hoaaaam RT @aref_slemania76: Suwun dikque "@piipin_cahya: Mas moooooooooon...Semoga lancar nggih operasinya :*@aref_slemania76"
Koe wis melu komunitas,ora wani ajak" aku :( RT @indrapn21: Au yo ola @Htanto31: Au ra diajak derby 🙍twitter.com/kotrek76/statu…t
Sori ndanku tak pikir isih fokus karo junior og ya :)) RT @Htanto31: Au ra diajak derby 🙍twitter.com/kotrek76/statu…V
Ok shapss RT @aref_slemania76: @kotrek76 nuwun, mau bengi aku arep dolan tapi wes tutupan dadi rasido. Sesuk nek wes mulih tak dolan
Oh iya buat @aref_slemania76 yang besok mau operasi jaga kondisi yes biar lancar n cepet balik ke tribun lagi
Yang kerja,kuliah udah diatur to schedulenya biar tetep bisa hadir pas derby besok
Pokoe nanti kita rembuk bareng2 gimana baeknya biar besok lancar pas derby
Fix derby hari senin tgl 27 April udah pada siap to mbeskem community ??
Nanti malam mbeskem ya ngobrol2 buat derby besok RT @Harrizwans1991: @ragilagillo @kotrek76 panglimaque {}
Ra po2 kan gurune ibumu RT @ragilagillo: Nek bolos tak kandake bu guru lho "@kotrek76: Taun wingi pas derby yo bolos,sesuk yo bolos mneh :))
Mosok yo pertandingan derby j di liwatke :))
Taun wingi pas derby yo bolos,sesuk yo bolos mneh :))
Matchday 1 langsung mbolos nguli,jiaan jadwale ki ra yeis tnan og :(
Gmn kalo kita test juga: Retweet yg dukung Menpora, Favorit yg dukung La Nyalla. Silahkan kawan-kawan :))
Retweeted by janakabay
Kartini masa lalu: sibuk nulis buku | Kartini masa kini: sibuk selfie
Retweeted by janakabay
Mbok kene sing do ngrayake hari kartini ki aku dicritani pie perjuangang nyata bu kartini ben aku ora salah paham
Ra mutu blas :)) RT @IniSleman: Copas ciyeee RT @KupatMbakTatik Penghijauan, Pemkab Sleman Libatkan Masyarakat bit.ly/1cSqtdI"
Di hack kui lik :)) RT @AngkringanBola: Wes waras to? >>> @KompasBola: Nurdin Halid: Menpora Sudah Benar kom.ps/AFrkRL"
Kog ga di RT :)) @PSSl__FAI: Banyak mention ke kami yang menyesalkan langkah gegabah Menpora membekukan PSSI. Apa pendapat kalian tuips?
Thousands of Persebaya 1927 fans protesting against Indonesian football federation (PSSI) #SurabayaMelawan 18/04 (2) pic.twitter.com/qVglnUrya1
Retweeted by janakabay
Thousands of Persebaya 1927 fans protesting against Indonesian football federation (PSSI) #SurabayaMelawan 18/04 (3) pic.twitter.com/ht4Xu3wzix
Retweeted by janakabay
Joss tetep semangat RT @aref_slemania76: Tetep tak nggo pelajaran leh mu ngandani mau bengi mas @kotrek76
:)) RT @detikcom: La Nyalla Terpilih Jadi Ketum Baru PSSI, tapi PSSI Sudah Dibekukan Pemerintah detik.id/Vv0sdf @detiksport
BEKUKAN PSSI HARGA MATI!!!!!! SETUJU RETWEET SEKARANG JUGA!!!!! BANYAK MAFIA BERTOPENG ATAS NAMA SEPAKBOLA INDONESIA.
Retweeted by janakabay
Cuma bisa bantu doa buat bonek semoga di beri keselamatan dan kelancaran #Surabayamelawan #SavePersebaya1927
Layak dari yg terburuk RT @infocasuals: Siapa Layak Pimpin PSSI? LNM, Jokdri, AQ, Atau? bit.ly/1D6e8I7 #News #Update
Pokoe pikir nyante wae nek iso yo teko pancal,wis lanjut nguli mneh ndak juragane mecucu :))
Aku durung mental ultra j,dadi yo iseh rimih gon bab duit :((
Ewedes mbantul ki yo cerak ning yo iso 24 jam tkan omah :))
Nek duwe akik genah adol akik wis turah go modal ewedes :))
Musim wingi yo ra nyongko iso tekan banyuwangi,musim iki nek iso yo mundak adoh :))
Nek raono perubahan incerane ewedes meduro genah well mugo mugo iso
Nek gon bab duit koyoke bakal keteran taun iki :(
Ijin ra kerjo ki pikir keri,nek emang pngen neng stadion yo wis bolos,koyo taun wingi yo ngono og :))
Pnting ono duit nek pas selo yo langsung pancal stadion
Wis males save jadwal liga,paling delit mneh yo ono revisi
Bisa di tumpaki ga RT @arie_0809: haloo @kotrek76 Invite dong | PIN:29ca022d | buat nambah teman BBM, Thx :)