Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome


Nobody can drag me down~~
Follback ki β€” Done vegaa:)
Apa perkataan favoritmu? β€”
It's crazy how you can go months or years without talking to someone but they still cross your mind everyday.
Retweeted by Kirana
This chapter was simply AMAZINGπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚οΏ½#SasuSakuu#Saradaa#Uchihac#NarutoGaidenaAGvyr
Retweeted by Kirana
Earphones in. Volumes up. Ignore the world. Escape reality
Retweeted by Kirana
In the end, God know what the best for us.
Alhandulillah \(^0^)/
Pasrah aja lah ya :')
Orang ekstrem (otak) kanan mampu berpikir secara visual dengan laju mencengangkan, 32 gambar/detik
Retweeted by Kirana Selamat Ayu Gani! Gadis Cantik Indonesia, Juara Top Model Asia
Retweeted by Kirana
bsk kemana gitu yu kii bosenn β€” Gue mau istirahat tik... gue sibuk seminggu ini nih wkwk
dih yg lu inget ajaaa β€” Gue lupa beneran .___.
dih yg lu inget ajaaa β€” Mau banget ya? Wkwk
imp gue ki?tp di ask gue aja hhe β€” Mupeng :p
When one of your friends said, "Ga bosen2 lo sama SNSD." My reaction:
Retweeted by Kirana
Apakah film terakhir yang kamu tonton yang benar-benar bagus? β€” Ini! Haha
ehi meraviglia potresti seguirmi e mettermi dei like perfavore? sono @federicograndiventuri scusa... β€” English pls?
Evento da meβ™₯ @XxiliaxX β€” I don't understand your language.... English pls?
Apa film terbaik yang kamu tonton akhir-akhir ini? β€” Pinocchioooo .-.
Musik apa yang sedang kamu dengarkan saat ini? β€” Rihana - cry
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.