Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Rezha Julio

Teriak-teriak Trump ga adil ke umat Islam tapi di negara sendiri ga boleh ada pemimpin non muslim. Mau jadi haters mbok ya konsisten.
Retweeted by Rezha Julio
ReactJS Redux, the Right Way. This is the online convention and tutorial's e-book for React.JS Developers. Learn … reactjs.co
Ibas ga ngasih saran ke Agus soal melawan macet? "Mas, kalo jalur macet, pake jalur berlawanan aja..."
Retweeted by Rezha Julio
.@IndosatCare untuk yg XXL tetap unlimited tapi kuota fup nya turun ya?
Caching at Reddit – Upvoted j.mp/2jYWRlF
Simple and Terrifying Encryption Story j.mp/2kio2pk
Big list of testing strings that cause issues and help find bugs in programs j.mp/2kD8cJe
Sepertinya Anies udah bingung mau ngapain lagi. Jd good guy, gak ngangkat. Jadi agresif, org makin gak simpati.
Retweeted by Rezha Julio
Mz.. @aniesbaswedan BUSWAY itu jalanannya BUKAN BIS-NYa Kalo bis-nya disebut TRANSJAKARTA Makasih
Retweeted by Rezha Julio
Terima kasih pak Anies untuk merangkum apa yang sudah dilakukan Ahok selama ini dalam 2 menit.
Retweeted by Rezha Julio
Mentang2 pengangguran banyak yang nyuruh gua ngamen. Nguli. Ngojek. Emang begitu remehnya ya pekerjaan mereka? Jangan gitu atuh
Retweeted by Rezha Julio
GoJakarta Meetup (with Farah Clarashinta) [pic] — path.com/p/2U9axd
@digembok om, melenceng dikit dulu yuk :D vote perwakilan kita di ajang MU, pke hestek #MissUniverse #Indonesia
Retweeted by Rezha Julio
FYI, if you're using @disqus comments, on Feb 8th you're getting ads on your site unless you pay $10/mo. Chances are you don't want the ads
Retweeted by Rezha Julio
Caching at Reddit – Upvoted j.mp/2jYWRlF
Simple and Terrifying Encryption Story j.mp/2kio2pk
.@JeniusConnect reset akun saja kok sampai 6 hari sih ? 😔
Demi apa kartu kredit ilang dan akun Jenius ga bisa dipake disaat yang bersamaan
The Line of Death – text/plain j.mp/2jp03Ux
#SahabatKAI, pesan tiket Kereta Api kini sudah dapat dilayani via aplikasi mobile dari mitra resmi terbaru kami:… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by Rezha Julio
GitLab 8.16 Released with auto deploy on Google Container Engine and Prometheus monitoring as part of GitLab j.mp/2jfdpW0
I am a giant nerd, but that's okay. #kaggle - kaggle.com/c/the-nature-c…
CPU Management in Docker 1.13 dockr.ly/2iKprb0
Ya Allah, Tuhan YME. Mengapa hanya dengan 2 tahun Tol Trans Sumatera bisa terlihat pembangunannya. Yang 10 tahun ke… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by Rezha Julio
Here's the reason why countries like China don't block WhatsApp – but block secure apps like Telegram: telegra.ph/whatsapp-backd…
Retweeted by Rezha Julio
As a dosen I'm more offended by this claim, which implies he represents academicians & education, when it couldnt b… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by Rezha Julio
Saya terganggu oleh retorika Anies tentang program anti orang asing. Jakarta kota inklusif. Merangkul. Anies meniru Donald Trump?
Retweeted by Rezha Julio
Agus menghindar dari pertanyaan tajam Djarot dalam debat tadi malam tir.to/n/cgW6
Retweeted by Rezha Julio
Remember all those experts bullshitting the public about how secure WhatsApp was? They might be working for US gov: theguardian.com/technology/201…
Retweeted by Rezha Julio
Cold Frappe di Fitsa Hats 😂😂 @ Mall Slipi Jaya-jakarta Barainstagram.com/p/BPMYDB4g7La/z3
Linode vs Digital Ocean vs Lightsail - j.mp/2imgTCp
you can access 243 free ebooks covering a range of different topics. j.mp/2jF8z5E
Free book! From Python to Numpy j.mp/2j3UGx8
Data munging cheat sheet j.mp/2jy0Syi
Scientific Python Cheatsheet j.mp/2jy3wnv
Bagusnya di setiap demo FPI disampingnya diadain job fair, biar pada punya kerjaan
JS & Dom - Tips & Tricks #2 j.mp/2jnvhuI
Resolved to write more in 2017? We have advice for you. j.mp/2j2cdpv
Anggota fpi itu ikut kelas Pancasila aja dulu. Belajar keragaman, kebinekaan dll. Baru ikut latihan bela negara!
Retweeted by Rezha Julio
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.