Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Kimberly Ryder
Teman shooting hari ini @almond_cheese_nomnom Ada rasa original, green tea, and chocolate. YUM. πŸ‘…
New host of #SelebritaSiang! ☺️🌟 Besok jangan lupa nonton lagi ya jam 11am di Trans7!
Coat from @errin_ugaru. Tiffany&co sunnies from @optikseis.
Hey guysss, di akhir bulan ini SMAN82 Jakarta mempersembahkan sebuah acara pensi yang bertemakan trip - tone - inc yaitu KRESIKARS 19 acara ini akan diselenggarakan sabtu 31 januari 2015 bertempat di Tennis Indoor Senayan,jakarta selatan. acara ini akan diramaikan oleh NAIF,SHEILAON7,SANDE,THE SIGIT
Thanks to the girls over at @touchbeautyasia buat pelayanan yang superrr kemaren.πŸ‘ŒπŸ’ƒ
Your worst nightmare. πŸ’‰
Yang suka comment "ini olshop kesukaan kakak ya @.........?" BUKAN. Doyan ngespam banget sih. INI olshop kesukaan aku πŸ‘‰ @KEYLOVEFA. Thank you for the original Michael Kors watch. So beautiful... LOVE.
Udah pada nonton beluuum? Hmmm hari ini aku mau nonton lagi ah...
❀️❀️❀️ RT @MerryRianaMovie: Bersama anak yatim di Meet & Greet Film MERRY RIANA @MerryRiana riana pic.twitter.com/169X20YYoM
Retweeted by Kimberly Ryder
Fun in the sun the other day. Kok jadi ketemuan di sini yah? πŸ„β˜€οΈ
πŸ‘’ ladies. β˜€οΈβ˜οΈ
Happy New Year 2015! These were my best moments in 2014... #merryriana #runaway #sisters #colorrun #jokowi #memoiconosquare
Top of the mountain! πŸ™† #nofilter
One of the things I'm most thankful for the past year is great friends. They're crazy and they lift me up and keep me going! HAPPY NEW YEAR 2015! May it be even more amazing than 2014... @premieremerryriana #merryriana (This is a repost of an even better picture with even more friends!)
Special Price until tomorrow! 1st Jan 2015. High Society Jeans by Nasty Gal imported from USA. ONLY IDR. 900.000 Normal Price : 1.100.000 Limited Stock #KeylovefaCelebratesNewYear πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜πŸ˜πŸ˜ #paidpromote
@sweetyfreezy salah satu es potong singapore yang memiliki 20 macam rasa & enak bngt ! Guys Sweety Freezy membuka waralaba ( franchise ) kemitraan untuk kalian yang berminat bisnis. Ingat ! Jangan sibuk mencari pekerjaan, tapi bukalah lapangan pekerjaan, kalau anda bisa menjadi bos untuk apa memilih
FTV 'Mendadak Ganteng'! Tayang hari ini, jam 11am, di Trans TV!
Dijual Makeup Silver hard case table with dimmer lamp at @prelovedbyaldoakira! Harga di GrandIndonesia 18jt, di @prelovedbyaldoakira cuman 5jt!!! contact through Line - endorsealdoakira