Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Kimberly Ryder
1M!!! What an amazing milestone! Sending out my love to all of you!!! β€οΈπŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’œ Here's a #throwback to one of my favorite photoshoots ever... I might do something crazy at 2M... Any suggestions?
Daddy-Daughter Day out! Happy Birthday dad! πŸ‘¨πŸ»πŸ‘§πŸ»
Happy World Ballet Day! (yesterday) πŸ‘―πŸ‘―
Bonjour.β˜€οΈ #CandidinParis #tumemanques Please follow @qlcosmetic! Indonesian professional brand of makeup!
Bebih @wolf_ryder so smart! I miss youuu!!! 😍😘😘😘❀️
HP di bajak mulu sama temen... Gini lah kalo aktor pada suka gaya. πŸ˜‚w
@pakecarvil #Carvil πŸ‘–
πŸ’›πŸ’™β€οΈ #throwback @happyshowttv #nofilter
What a beautiful day!β˜€οΈ Ngincer Raybans ini dari last December... My blue sunnies match the blue skies here. Love them! Thanks @optikseis!πŸ’™
"Smile, the worst is yet to come. We'll be lucky if we ever see the sun."🎢
Sepatuku ini nyaman & ga pasaran.. Lagi DISKON 100 RIBU dari harga aslinya loh, khusus sampe tgl 15 september aja! Follow ya --> @favelist @favelist @favelist #paidpromo
🌲☁️☁️🌲 #nofilter
Jangan lupa nonton adikku @natasharyder di RUMAH UYA @king_uyakuya setiap hari senin-rabu, jam 5pm, di @officialtrans7!
Casing baru aku baguus yah dr @yellowlinewood. Bisa custom casing nama sendiri, foto sendiri dan hasil cetakny juga baguus bangeet.. Bisa but byk tipe hp gak cmn iphone looh.. Yuk pesen di @yellowlinewood
"Chewie, we're home." #chewbacca

Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.