Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Kimberly Ryder
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Kimberly Ryder”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Merry Riana #bts! Tayang 24.12.14!
Last day of shooting! So much fun working with you. I'll miss all our craziness... See you guys next year! πŸ˜„πŸ‘ #kelliescastle
When you lose someone important to you, you start to realize what little time you have with the ones you love. You should never take them and your time together for granted. I love you mom. ❀️
Hi guys! Aku mau rekomendasiin GUDANGNYA SWEATER, COAT & JACKET coba deh cek @desilfloua buaaaanyak pilihan motif yang lucu, unik dan ready stok!β™₯ Untuk masalah harga jangan khawatir karena : - Harga sweater paling mahal hanya 65rb - Harga coat hanya 80rb - Harga jacket rata-rata 85rb Eiits untuk k
Purty 😘 RT@MerryRianaa: LIVE dari backstage@latenights_ttvv :) Trans TV. Akan masuk di segment 2. Tungguin yah :)pic.twitter.com/ttiV9yGvYgg
wit da malaysian krΓΌ πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
Ada olshop yang jual salah satu nga? Yang ready stock buat iPAD MINI 2. Tolong line asistenku ya di 'kimbrlyryderofc' kalo ada yang punya. Yang cuman sembarangan ngeadd akan di BLOCK. Maaf ya linenya cuman buat business doang. Makasih!
Only 1 stock left! I have the same exact pair! 😍
OLshop, bukan tempat... 😏
Shooting in Malaysia done! Bye Kellie's Castle!
Bleeeeeeeeeeeeee πŸ˜›πŸ“±
Ini paket bodycare Bali Ratih dari @baliratih. Wanginya enaaak bgt. Pilihan aromanya ada banyak dan enak semua wanginya. Cepetan ke @baliratih distributor resmi #baliratih tangan pertama langsung dari pabriknya lho, sering ada GRATISAN lagi! πŸ˜„ #paidpromote
Meet the gang. "KELLIE'S CASTLE" πŸ‘»
Currently shooting a movie based on this place titled 'Kellie's Castle'. Tomorrow is the last day of shooting here in Ipoh, Malaysia! Thanks @optikseis for my D&G sunnies! 😎😍
Yuk olshop yang pada demen ngespam dan yang suka ngespam minta follback di stop ya kalo nga di delete accountnya sama Instagram. βœ‹
SMP reunion in KL! My batik top is from @charm_batik.
New movie shoot in Kuala Lumpur. #day1
The cast of MERRY RIANA at @optikseis! Thank you for our new sunnies! Luuurve... 😎 MERRY RIANA tyg 24.12.14 di bioskop! πŸŽ„