Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
James owen sullivan
331 followers
makin banyak aja nih followersnya pake aplikasi ini gg.gg/9rgo?221 limitnya cuman 5 menit untuk 70 follower follback
WAAHHH! AUTO FOLLOWERS UP 70 FOLLOWERS. NO HOAX! ASLI DI gg.gg/9rgo?439 follback
#Sagittarius adalah pribadi yg selalu rela membantu selama hal tersebut tidak merugikan nya
Retweeted by Kilang putra perdana
#Retweet yang udah ma'af2 an sama mantan :p
Shit , simcard nya suka error klw di pke internet gara2 di pake maen game mulu..
follow yah akun saya yang satunya @kilang_pp #mention aja yang mw di follback
Last 24 Hours = 3 Followers and 5 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 3 Followers and 9 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 2 Followers and 12 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 0 Followers and 9 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 3 Followers and 10 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 2 Followers and 9 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 4 Followers and 11 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 1 Followers and 11 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 8 Followers and 17 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 8 Followers and 20 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Last 24 Hours = 8 Followers and 22 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com