Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
❀حيرونيسا شاذ
Want to Grow Your
Social Media, Free?
5 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Mood nak cuti je berkobar2 dah ni. Dah takda hati dah nak g kerja
Macam hantu lassiaaaaa. Terasa diri hipesetur ke tu ? 💁
Paling aku tak suka bulan2 puasa ni banyak cekadak pulak mak bapak suh bukak taska awal bagai
6 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Saya perlukan cuti panjang. Cc: bos
Pakai pakaian or something yg mahal tak semestinya kaya. Kadang org tu usaha kumpul duit nak merasa pakai something yg mahal. Its worth tho.
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ
Totally freakin me out. Bahaya nya 😱 be carefull guys. Ramai peniaga guna pelaris.pic.twitter.com/cL8xuxPtoWW
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ
5 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Senyum kalau fake memang penat nak senyum, penat nak buat-buat happy. Rasa sakit atau lenguh-lenguh kat pipi. Hm
Be a good person to satisfy yourself , not because you want others to be good to you .
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ
Tahukah anda kata utk mengawal kegawatan ekonomi zmn skrg jangan balik kampung kata seekor beruk. Kepala bapak kau! pic.twitter.com/O7H9kHS7vl
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ
Bila masuk 10 malam terakhir tiada lagi org mahu berjemaah di masjid krn sibuk menyiapkan persiapan raya be like, pic.twitter.com/IGtkhnFoVq
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ
4 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Awak kata terdedah sana sini tu comel? Kaplabana awak ☺
It's been a long day without you my friend And I tell you all about it when I see you again
one person followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّدٍ
Don't act like you don't know
3 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Honestly, aku tak pernah pun maksudkan apa yang buruk2 aku cakap tu.
Tiba2 notification dia mention aku haritu hilang. Macam tahu2 je dia pergi harini. Haih
"Saya sayang awak, tapi boleh tak kita jadi macam dulu?" Permintaan yang selalu dibuat.
10 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Harap2 ada la rezeki nak sambung belajar. InshaAllah
6 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Main mercun baru hari ke 6 puasa ok lagi, dah bukak lagu raya tu apa citer ? 😂 😂




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue