Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
nisa ❀
744 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
tu la, cerdik sangat.
"@Hafizul_Amin: Allah has already written your success story in His holy Quran. Open it and practice it."
not really in a good mood. wewee~
4 people followed me and 5 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: 2 followers, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: 2 followers, 3 unfollowers via uapp.ly
26 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: 10 followers, No unfollowers and followed 29 people via uapp.ly
"@Hafizul_Amin: @kyrunnisaSyaza hahaha, suka hati aku laahh.." hahah werkkkk :P
nampak x ada budak tu copy paste tweet ? hahah (@Hafizul_Amin)
"@ReggaeMarleyBob: Don’t talk, just act. Don’t say, just show. Don’t promise, just prove."
"@ReggaeMarleyBob: The most valuable thing you can make is a mistake- you can’t learn anything from being perfect."
berlambak dm aku. boleh pulak x perasan. wth pffttttt
"@Faiz_Annuar: Astaghfirullah. Maksiat berleluasa di merata tempat di Hari Merdeka ini."
"@ReggaeMarleyBob: Okay, ignore me, but one day you're going to miss how much I cared."
"@aKhMaLwInStOnS: Buat aku mcm tk wujud --""
x balas wasep sebab kusyuk tengok bola. k
"@haziqpoker: haha bengkak jer di maria . kalau boleh ckp melaka mesti dia da sound lahabau punya teammates 😂😂😂"
"@harimaumalaya7: menyu ni ambil la Van Gaal ke, Van Jenazah ke, Van ambulans ke, takkan menang punya sebarang piala season ni.."
"@Hafizul_Amin: Trust Allah, Dream Big, Work Hard and Success Will Come!!! InsyaAllah.."
aku dah x leh bezakan dah mana orang melayu mana bukan dekat twitter ni. heh
"@Hafizul_Amin: Saat kita sedikit kehilangan, kadang cenderung melupakan kenikmatan lain yang telah kita terima."
Aku harap sangat remaja Malaysia takde buat benda bodoh time malam ni. Fikir panjang sikit. Jangan malukan parents. Kesian diorang.
Retweeted by nisa ❀
being COLD and/or HEARTLESS is often a defense mechanism that people use to avoid getting hurt.
ko tengoklah @akbarazman, @Lucaspeebo dengan anna khayalan, ayat semua macam takde peluang nak hidup. femes jugak.
Retweeted by nisa ❀
I really hate when friends change just because they meet new people.
Retweeted by nisa ❀
Bosan jugak bila semua orang cuba jadi puitis dan berpuisi yang bongok-bongok.
Retweeted by nisa ❀
ek eleh lu, cari pasal ngan wa lak -,-'
Don't get mad when I start doing you how you did me.
"@Maestrouzy: Allah doesn't need us, but still loves us, we desperately need Allah, but don't really love Him, Why?"
Stop worrying about people that aren't worried about you.
"@fieyzafriy: T E R K A D A N G ORANG YANG KITA SAYANG macam P U K I M A K ! !"
Today stats: 14 followers, 2 unfollowers and followed 18 people via uapp.ly
"@PassionPosts: As soon as I wake up, I check my phone, hoping there's a message from you."
"@aweeee__: Bae makes me 😌 Bae makes me 😩 Bae makes me 😭 Bae makes me 😡 Bae makes me 😍 Bae makes me 😂 Bae makes me 😏 All in One Day"
"@syapiaqq: Jangan tengok sapa yg bagi nasihat. Tapi tengok apa nasihat yg dia bagi. -Ustaz Kazim Elias."
saya bercadang nak delete account insta saya. hmph hmph
Gaza dah menang, means kita akan masuk satu fasa baru. dan yang pasti fasa tu menghampiri penghujung hari kita. Allahuakhbar 😔#Gazaa
Retweeted by nisa ❀
"@raraaaaazhm: "Itu nak update. Ini nak update. Semak siaa". Eh eleh, biar lah. Account masing2. Biar lah nk update apa pun -,-"
Aku naik saksi bahawa tiada tuhan selain Allah & Aku naik saksi bahawa Nabi Muhammad pesuruh Allah.
Retweeted by nisa ❀
"@WoiFahmi_: "Allah nak beri bahagia, cuma belum tiba masa.""
"@PassionPosts: Before you give up.. Think about why you held on for so long.."
"@HatiAkuPedih: Hati perempuan mudah terluka, sekali kau lukakan hati dia. Dia akan ingat sampai bila-bila."
"@neverknownfacts: Psychology says, the more you care, the more you have to lose."
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 7 people via uapp.ly