Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
❀حيرونيسا شاذ
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers and followed 3 people via uapp.ly
6 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
UnfollowerStats : 4 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
Datang tak sampai sejam dah balik rumah balik. Ya Allah, astaghafirullahalazim, marahnya aku. Baik tukar taska ni jadi nama aku je
Dan hujan pun berterusan sampai tengah hari, ni sekarang dah berhenti. Masalahnya, mana bos taska ni. Jangan amek kesempatan lelebih 😒
Pagi tadi aku sampai taska ni dalam keadaan basah kuyup. Sanggup sejuk2 berdiri bawah kipas nak keringkan baju
Today stats: 7 followers, 2 unfollowers and followed 7 people via uapp.ly
UnfollowerStats : 2 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
Waktu dia nak kat kita, dia beriya. Waktu dah dapat kita, kita pulak yang beriya. Itu namanya tak reti nak menghargai.
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ
Kan best kalau bulan puasa ni aku dah berhenti kerja taska. Ni aku kerja sampai habis raya 😌
Bos mestilah nak buat perangai macam bos kan, duk goyang kaki pe semua tu. Hm
Kadang penat buat benda ni, bkn penat apa, perasaan x seronok tu bila aku sedar diri aku ni x ubah macam hamba abdi. Dah aku sorg je pekerja
Aku tahu, naik cuti ni berkemungkinan besar akan ada 2 baby umur 2 bulan atau lebih akan masuk. Baby2 tu under aku.
Hm. Dulu masa mula2 keje anak jagaan aku cuma 3 orang je. Ni sekarang nak masuk 8 orang. Baby k. Aku buat sorang. Hm
Budak2 transit yg datang taska lepas habis sekolah lak, kadang aku yg uruskan kadang bos. Since aku sorg je pekerja, aku yg kena kemas taska
Dia terbahagi kepada 2 bahagian. Aku jaga budak dari umur 2 bulan-2 tahun. Bos jaga budak umur 3 tahun dan ke atas yg lum sekolah
Minggu depan budak dah mula sekolah. Bilangan bebudak kat taska ni pun nanti kembali normal, ramai macam biasa. Hm ada budak baru sekali
UnfollowerStats : 2 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
Harap harini lebih baik dari semalam. Harap hati ni tak sakit2
5 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
UnfollowerStats : 2 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 3 people via uapp.ly
Ada lagi 4 minggu nak dapat gaji. Awal bulan lagi ni, baru dapat gaji tapi dah kira hari bila nak dapat gaji lagi. Dapat gaji je yg best 💁😌
(>^_^)># I made you a waffle #<(^_^<) But then I was like... (>^#^<) "I'm hungry..." (>^_^)> So I ate it.
Asyik menggoogle resepi je. Obviously, aku lapar -,-
UnfollowerStats : 1 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
Today stats: One follower, One unfollower and followed 2 people via uapp.ly
Bosan 😭😭😭😭😭😭
UnfollowerStats : 1 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
UnfollowerStats : 2 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
Today stats: One follower, 2 unfollowers via uapp.ly
11 lebih. Awal masuk kerja ? Sial rupa kau
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 2 people via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Dah mula dah buat perangai malas nakharom kau tu
UnfollowerStats : 2 new followers and 0 unfollowers via unfollowerstats.com/?r=ntf
4 people followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
hahahahahahahahahaha hambar dan gua give up
Retweeted by ❀حيرونيسا شاذ




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue