Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
nisa
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Hershey's sundae pie burger king sedap.
Persoalannya kalau twitter dah update pun asal akaun aku macam corrupt je😢
Wow sekarang dah boleh view tweet activity eh. Nice
Best harini. Thanks 😚@AyinNadzreenn
6 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Aku tak boleh la kalau ternampak orang post gambar nak tanam kucing mati. Tambah2 pulak ada kucing hidup sekali kat situ. Sedih
Doa putus cinta (mengatasi kekecewaan). Sebarkan 😊y
Retweeted by nisa
Cara solat sunat taubat. Untuk Kita Pendosa
Retweeted by nisa
Tanam pokok ni depan future house nanti. Kalau merajuk boleh sembunyi dalam tu. Hehe
Retweeted by nisa
I have nothing but respect for this father 💯🙌5E3
Retweeted by nisa
happens all the time 😔7
Retweeted by nisa
Kenapa kubur wanita lebih dalam ?
Retweeted by nisa
Line buat hal la pulak😖
In rare circumstances it's possible to see a full 360 degree rainbow from an airplane.
Retweeted by nisa
Esok hari last teacher jadi teacher. Teacher dah berhenti dah haritu seminggu lepastu teacher masuk balik sebab rindu korang
Pepagi lagi dah kena starlight ngan ranting pokok. Berbekas k berbekas.
Bila lunch hours, nak pergi shanghai la.
Retweeted by nisa
Untung lawa , perangai jahanam pun orang still back up . Sampai orang yg kurang lawa je kena maki even ada ilmu and dia cakap betul .
Retweeted by nisa
This is what the inside of your brain should look like. Full of knowledge…
Retweeted by nisa
Niagara falls at night. ❤💙💚�Hc1Z
Retweeted by nisa
Anak teacher tadi balik taska main balik je, x salam pun 💁
11 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Gaiss tolong jangan sembur asap Vape ke arah kucing anda sebab binatang tu ada alahan anaemia dengan propylene glycol. Kesian dia.
Retweeted by nisa
abah cakap kalau pergi sekolah masa depan cerah. tapi kenapa aiman rasa gelap je ni, abah tipu aiman kan?
Retweeted by nisa
Bila lepak setable dengan budak budak vape.
Retweeted by nisa
I want to be a billionaire so fucking bad
Sebab rindu. Rindu anak2 taska
Morningningning 🌄🌞
Tweet aku penuh mention kau je minah. Terasa la terasa 😂😂
alahhhh. nyorok lah. okk. masheh lolipop. adik men jejauh eh 🚶�twitter.com/kyrunnisasyaza…Wt
Retweeted by nisa
Kepeng cantik ni yg aku dah x jumpa 3 tahun 😝@hatakeuzumaaV




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue