Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
nisa ❀
862 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
You must be strong, be good, be amazing, be smart, and be anything you want. But the most important thing is be yourself.
Retweeted by nisa ❀
"@iamlolopedro: Life is so much better when you laugh and not worry. ☺😊"
Jangan tunggu orang yang sempurna untuk nasihatkan kita sebab takda manusia yg sempurna di muka bumi ini.
Retweeted by nisa ❀
Rasulullah SAW kata : " akan datang diakhir zaman golongan ruwaibidhoh " apa itu ruwaibidhoh ? orang yg bodoh tapi bercakap tentang agama
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
"@aisyahsidi: "Solat 5 waktu, tapi cari keburukan orang, hebahkan keburukan orang. Syurga mana nak terima orang macam ni?" - ustaz"
busy seharian -,-'
hahah. aku kalau tengah berapi memang banyak nau typo dia. XD
pakat ngan yaya x pegi sekolah harini. cuti lagi kot. banyak hal nak sette lak tu. x nyempat2 la nak buat benda alah tu. pfffft
mornight world :')
"@WaniStrawberri: If get angry, don't throw any words. You didn't mean it actually."
okay jom istighfar.. heheh
hahah. astaghafirullahalazim
aku dapat agak apa nak jadi nanti. tengok la kau macam mana
lepastu expect semua orang kena ikut cakap kau, kena sama macam kau ? pffft kolot
pantang orang bercakap ada orang mencelah ni
Today stats: 6 followers, One unfollower and followed 7 people via uapp.ly
ingatkan nak call aku, rupanya nak call center. hahah k perasan :P
Eid Mubarak to everyone celebrating today .x
Retweeted by nisa ❀
assalamualaikum :) blessed to see another day. good morning. salam aidiladha ♥
Aku paling BENCI orang yang twitcon punya lah seksi pastu ada hati nak tweetislamik pulak.Kau insaf dulu la cik kak hoi.. JanganMainGila
Retweeted by nisa ❀
14 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers and followed 2 people via uapp.ly
malas nak tweet. suka tengok je. heh
"@PassionPosts: Go for someone who is proud to have you."
think to much. sigh 囧 囧
Today stats: 5 followers, 2 unfollowers and followed 5 people via uapp.ly
"@WoiFahmi_: "bersyukur dilahirkan dalam keadaan Islam""
tweet yang ke 4624: bismillah. good night, have a nice dream. assalamualaikum :')
"@Mohd_TarmiziJDT: Bila kita nak marah, diam sekejap.... Fikirkan adakah marah aku ini akan mendatangkan lebih kebaikan atau keburukan?"
Today stats: 14 followers, No unfollowers and followed 15 people via uapp.ly
"assalamualaikum and good morning everyone, may Allah bless our day ♥"
finally! siap gak. ahhoiii. shutdown. kemas2
"@Custeeer: If you don't take a chance, you don't stand a chance."
"@mrsaica: Yela. Betul. Memang betul dia si hebat yg hebat berbicara dan mencantas bila kita si dungu berbicara."
macam mana aku x tengok pic kau, dah wallpaper wasep aku pun gambar kau. duhh XD
21 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
hey awak. saya x tahu awak perasan ke x. tanpa sengaja awak muncul kat noti saya. lama x nampak awak. nak cakap hai tapi x berani. hmhm
"@CikStrawberi: Jika susah, jangan merasa pilu. Ada Allah tempat mengadu."
too much time & effort wasted on people who don't even give a fuck
Retweeted by nisa ❀
Don't judge me. You can't handle half of what I've dealt with. There's a reason I do the things I do, there's a reason I am who I am.
Retweeted by nisa ❀
"@Anjingnators: Tolong kejutkan vokalis GreenDay, ckp kt dia september dh habis. Skang ni giliran Awie pulak nk bt Tragedi Oktober." lolll
Jangan terbang terlalu tinggi Nanti jatuh, Sakit sangat-sangat. Jangan terlalu mengharap Nanti kecewa, Sakit sangat-sangat 😔
Retweeted by nisa ❀
"@minatolee19: You never know what true love can bring you if you don't take chances."
"@Darius_M4: Surround yourself with positive people 💯"