Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

كاش

Bodohnya la orang yg kritik logo ipt tu, just for fun bana dia
Harimau melambangkan Malaysia. Hibiscus bunga kebangsaan negara. General knowledge kan. Macam mana boleh tak tahu? twitter.com/FahmyAzhari/st…
Retweeted by كاش
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Raccoons will wash their food before eating it. What happens when you give it some cotton candy?
Retweeted by كاش
Adik beradik anzalna adik beradik neelofa adik beradik senrose semua ada problem. Adik beradik bell ngasri jugak steady. cili cili padi.
Retweeted by كاش
Meet Fateme Hamami, an Iranian with 85% physical disability that can use her legs to draw. Pls retweet till @Cristiano noticed this
Retweeted by كاش
Luahan hati aku kat driver yang jenis kona tak bagi signal
Retweeted by كاش
Before and after Nah,nikmat photographer mana lg yg kau dustakan ?
Retweeted by كاش
4 people followed me and 4 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Kesian aejoy😂 dah kenapa dengan aliff aziz ni letak nombor orang lain9
Retweeted by كاش
Aliff Aziz curang keluar dgn Afifah Nasir tu satu hal. Pukul bini satu hal. yg Bf Afifah backup Afifah ni pehal? Sekumpulan org gila ke ni?
Retweeted by كاش
4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Once the sial side of me come out, you will not recognise me anymore
The 'sial' side of me takkan ada sesiapa yg nak rasa. Trust me
Ini adalah thread tentang tempat makan best di Penang yang student USM dan orang Penang selalu pergi! RT dan sebarkan kepada semua!
Retweeted by كاش
Jangan pisahkan perkataan yang blh bagi impak besar pada perasaan dan emosi.
Retweeted by كاش
Ada tu yg nampak kelakar oh my
It is ok to do anime tapi masa sanding x sesuai kot🤷🏻‍♀️
And ada bride yg req nak anime look masa sanding tf weird gila kalau camtu😅
Trend makeup anime I feel like....
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Long distance relationship ni sebenarnya sakit, dia punya rindu tu menusuk betul. Rindu satu hal, risau pasangan berubah hati pun satu hal.
Retweeted by كاش
Baru aku tau bila kucing hidu durian, mcm ni dia rasa. hahahaha
Retweeted by كاش
cucu: "macam mana atuk kenal nenek?" atuk: *tunjuk video* sejak itu, atuk tau she's the only one"
Retweeted by كاش
Thread Kisah Zulqarnain, dan benteng besi yang dibina untuk menghalang Yakjuj & Makjuj.
Retweeted by كاش
Sibuk pasal lead singer linkin park meninggal. Korang sedar tak imam masjid al-aqsa kena tembak? Sedar tk zionis tk bg solat kt al-aqsa?
Retweeted by كاش
*kenduri* "Aaaa mintak tlg kereta wira plat ACD 6721 alih kereta sat, orang takleh keluaq. Mintak tolong tolong noh" twitter.com/bizzleosikoya/…
Retweeted by كاش
This is the best video ever
Retweeted by كاش
Sayang itu bila dah kena cakar tapi masih lagi nak main dengan dia setiap hari :')
Retweeted by كاش
Watercolour paintings by Hieu
Retweeted by كاش
Semalam waktu nak ambil kaf siswa dekat BR Bangsar, beratur & menunggu lagi tu dah satu hal. Ada awek ni, lawa, berkebaya biru & bertudung.
Retweeted by كاش
Siapa edit ni hahaha. Baik mengaku cepat😂😂TBA
Retweeted by كاش
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Pengetua : Saya tak berniat nak berucap panjang.... *bla blaa blaa 1 jam kemudian Pengetua : Itu baru mukadimah heheh Pelajar :
Retweeted by كاش
Bagi yang belum tahu, ini video anjing rabies. Kalau jumpa jangan pegi dekat pulak ye. Report kt jabatan veterinar #rabiesawareness
Retweeted by كاش
Selalunya memang dah kalau tido bila terjaga susah tido balik
And then, lately macam insomnia pulak
So yeah come on
X pela, kita je tahu diri kita family kita hidup kita. Org lain ngan hidup org lain la kan
Susah x de ayah, bukan merungut tapi tanggungjawab tu lebih besar nak nak aku sulung tapi ada org x faham, i just cant
Asal cuti sem balik rumah x lekat rumah sampai cakap kat ibu ayong balik rumah tapi x duk rumah😅
Bangun kemas rumah nanti uruskan adik2, then tolong ibu kat sekolah x pun masak, nampak cam aku free tapi x rupanya
Penat jugak anak sulung, perempuan lagi. Rumah nak cover, keperluan nak cover
Hari2 ada hal, haritu raya. Ni bawak ibu bawak nenek bayar bil la beli barang la, adik masuk plkn la beli baldi mangkuk bagai
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.