Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
nisa naurora™
1,512 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Eh itu beneran apa ? Kak Olga meninggal ?
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
3 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
6 people followed me and 4 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
6 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Jasa melukis sketsa & karikatur (Pensil & berwarna) Pin BBM : 7F34B4FE Harga terjangkau :) pic.twitter.com/PwJmSYy92L
Retweeted by nisa naurora™
Mau tau siapa yang sering stalking twiter kamu? 1. Buka goo.gl/76fQvs 2. Terus masuk 3. Taraa selesai deh pic.twitter.com/NWIiYLXJqQ
Retweeted by nisa naurora™
Siapa temanmu yang paling pintar? — Alhamdulilh gue selalu punya temen pinter dr SD-SMA ask.fm/a/c0bdd5di
Lebih milih cowok yg biasa2 aja atau yg mapan ? — Jelas gue lebih milih cowo yg biasa" aja dri segi materi,tapi ... ask.fm/a/c0bd8h6i
Menurut lo cewek bego itu gimana ? — Modal cantik doang,bokap nyokap tajir tp pea maunya aja dimanfaatin sama co... ask.fm/a/c0bd2e5a
dasar bocah,..gangguin downloadan gue
Before + after dong kak :) — before -pendiem -jaim -lumayan jutek after - anak nya asik -paling suka ciecie sama... ask.fm/a/c01aqapb
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
mainmain ke RU kapan? — next time bakalan come back again ke RU kalo ada temen ke indralaya si. off anon boleh :) ask.fm/a/bq9jl9df
story dong yang bisa bikin mules gue kasih gift gamba... — story nya waktu gue nostalgia 2 tahun yang lalu,gue i... ask.fm/a/bqldj278
Apakah kamu pemimpin atau pengikut? — pemimpin ask.fm/a/c016hdhn
Dan sekarang gue bener' jatuh tanpa ada seorang pun orang disamping gue,
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
saya belum sanggup buat jadi cewek yg feminim...
Apakah pemanasan global itu benar terjadi? Apa yang m... — mungkin hatii gue bakalan luluh sama matahari wkwkwk ... ask.fm/a/bq7dlajg
kalau pdkt terus dia ga respect gimana ? terus kalau ... — yg pentingkan dia ngerespect bang terserah mau jauh d... ask.fm/a/bq14ppqb
kalau pacaran beda 3-4 tahun gimana rasanya ? hehehehe — kalo 3-4 tahun ma biasa bang,kalo udah beda 6 tahun ini... ask.fm/a/bpnn1lp6
dan sekarang gue bener" ngerasa konyol saat gue nostalgia dan inget dia -.-
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Astagfirullah berat badan naik 4kg :'(
I've shared 37 memories with my friends on #Path - see them now at path.com! #thepersonalnetwork pic.twitter.com/hoAwv5nsTl
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com