Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
m a n d a
133 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
selembar selembar, ujong2 selesaiii gakk.. peee kehh -_-
misalkan kebahagian itu Mata uang, seberapa kaya anda sekarang?
baru kali ini baca buku ampe nangis :'( ohh buku rekeningkuu :((((((((
Waktunya Adzan Subuh untuk Wilayah Kota Pontianak dan sekitarnya.
Retweeted by m a n d a
mari berkicau ( lagiiiiii ) xD
Offer defense bro !
kamuu, kamuuuu, sejukkan hatikuu... #mendadakmeloww
kalah kau di, kemaren kau dapat 200 yak kan?? :p @ardiiiiii_ @detikcom
Hei masalah besar aku punya tuhan yang lebih besar
Retweeted by m a n d a
Ngalah yak lah -_-
happy birhtdays @mandalabayuu jaya terus, WYATB lah pokoknye buat kau, ambek kau laa tu semuenye hahaha
Aku izin buat selamak2nye hahahah RT @muss_gunners: Ko berenti ke ape
Sing a song.. mari meleparrr hahahah
Hahahah. Cukop dah aku ngabdi disanak. Gileran kau laa ngabdi sme deepositive tuu. Haha RT @muss_gunners: Haha, kwn berenti nda, #diam2 :D
Postingan tak jelas haha
Oi ape? Kau rupe e mus haha diam2 yee hehe RT @muss_gunners: @Kapuas_attack nda?
new years, new job :D
I’m not an idealist anymore, I’m a bitter realist.
Jalan terdekat untuk meraih kemuliaan adalah dengan berusaha keras menjadi apa yang Anda inginkan dan sesuai dengan apa yang Anda pikirkan.
mamposs, warkop yang ade wifi gratis satu2 nye di pontianak cuman ade di aur*l cafe malam ini.. bwakakkakak
SELAMAT TAHUN BARU 2014 ! JAYE BUAT SEMUENYE.. YANG NDAK ADE KERJAAN TIAP HARI NGUROS KERJAAN ORANG, SEMOGE CEPAT DAPAT KERJAAN.. AMIIN :D
dear i-net.. bise ndak tenjak sikit? sikit yakk,, aku nak nginstall bahhh :'(
akhirnyaaa resign juga selama hampir 3 tahun.. sorry masbroo, loyalitas saya tidak pernah dihargai -_- welcome ARKANINDO !
Hidup bukanlah menunggu badai berlalu, tapi belajar bagaimana menari di kala hujan.
balek2 tetap tekapar aku nih >.<
there are a lot of things when we start to silence .. we can, just not accustomed..
ngape ginik benar hari ini nih??? babi !
you belong with me. ahahahayy~~
siape bahh budak yang aku pinjam kabel usb nye tadik di 7co tuh??? kalik gak ketemu same budak nye di twitter nih :v
lalu tak ingat nak balek..
ndak sholat, kire ngape lah.. rupe maen criminal case di fb -_____-
tiap hari maken kering cayy >.<
lalu ape nak dibuat ? -_-