Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Ja'far Bin Syehbu

THE WAIT IS FINALLY OVER! Are you ready to be a part of the most exciting high school party?!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Grab your tickets right here right now! Presale 1: 60k (SOLD OUT) Presale 2: 80k Ots: 110k VIP: 200k (SOLD OUT)
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
This super cool senior high school project will be held at: Thursday, december 17th 2015 in Grand City Convention Hall
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
SMAN 5 Surabaya proudly present: ๐ŸŽ‰ -NOUVEAU 2015-๐ŸŽ‰ -"Eternity of Felicity"-
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
With our special guest star: -KAHITNA -Yovie & Nuno Also special performances by: -Jvmpvetter Dj Team -ITS Jazz - and many more!!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Kalian juga bisa add official account line Nouveau 2015 di Line@ id: @hfd1863r . Jangan lupa pake '@' yaaaa!!! Hehehehe
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Ayooo coba tebak siapa guest star pertama kita hayoo!?!?! Pasti tau kan ?!?! heheheheh๐Ÿ˜‚
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Revealing Now!!!!! โฉNouveau 2015 will be held on Thursday, 17th of December 2015!!!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Terimakasih mbak.. mas.. rek.. yang udah ngeluangin waktunya untuk hari ini.. terimakasih udah relaโ€ฆ instagram.com/p/9D1iASq4pm/
Here goes our dance winners! Stag, Sinlui, Smada! (Left to right)
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
And the girls! Sinlui, Sixteen, 1 Wonoayu, Smantig!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
And the boys! Smala A, Sinlui, Smekda, and Smala B!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Selesai sudah SmalaCup basket tahun ini, sampe ketemu di opening SmalaCup futsal 2015 tanggal 23 Oktober!๐Ÿ˜„
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Dan selama SmalaCup berlangsung, kalian yg mau daftar futsal langsung aja ke GOR Kampus C Unair, kita standby disana tgl 9 dan 10 Okt!๐Ÿ‘Œ๐Ÿพ
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Daftar langsung di SMAN 5 Sby, Jl Kusuma Bangsa 21. Hari Senin-Rabu jam 15.30-16.30, Kamis 15.00-16.00, Jumat 13.00-16.00, Sabtu 8.00-14.00!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Biaya pendaftaran untuk basket dan futsal 300k per tim, dance 125k. Untuk dance, sekolahmu bisa ngirimin 2 tim lho! Asik kan?!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Malem semua! Udah H-10 aja nih untuk SmalaCup basket! Mau ngasih tau aja, kl kuota untuk basket cewek tinggal dikit bgt nih :(
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Cara daftarnya gampang banget! Langsung aja ke Sekretariat Nouveau di lobby SMAN 5 Surabaya di Jl. Kusuma Bangsa 21๐Ÿ‘Œ๐Ÿพ
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Jangan nunggu lama-lama ya guys! Soalnya pendaftaran bisa ditutup sewaktu-waktu jika kuota sudah penuh :( ga mau ketinggalan kan?!
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
So, tunggu apalagi?! Buruan daftarin tim kebanggan sekolahmu di SmalaCup 2015! Selamat malam, sampai jumpa, dan salam olahraga!โšฝ๏ธ๐Ÿ€๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝโœจ
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Untuk kalian abas-abas kece๐Ÿ€, futsal-futsal sangarโšฝ, dan dancer-dancer hitz๐Ÿ‘‘. Ayo adu skill kalian di SMALACUP!!๐ŸŽ‰
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
kalian bisa daftarkan tim basket dan futsal kalian hanya dengan IDR 300K sedangkan tim dance hanya dengan IDR 150K!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
Jadi, tunggu apa lagi? langsung aja cuz ke SMA Negeri 5 Surabaya untuk mendaftarkan tim ecii kalian di event paling hitz yaitu SMALACUP๐ŸŽ‰
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
masih pingin kepo-kepo? Follow Ask.Fm kita di @Nouveau_15 atau contact Iqbal di 083849099028 atau Dika di 081217500960 ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Retweeted by Ja'far Bin Syehbu
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.