Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
John Khomir
9 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Mak... Nek nggoleki aku, aku lagi mancing neng kene yo....!! #Kolam_Tombro_Jambon fb.me/3wKhWsmGX
End of an Era: Sayumi Michishige’s Graduation from Morning Musume.|Tokyo Girls' Update fb.me/6UOwbumGT
Hpku anyar........ dramati Lek Arun Budiarto
Ini SMS Ki Slamet kepada Paijo.. Ditranslate ke Bahasa Indonesia.. " Kolegaku Paijo... Tetapkan keyakinan dalam... fb.me/3wtSRiR1R
" Koq bangga banget.. Rumangsamu uripmu sesuk ra nganggo tua lan loro po Jo...??", pitakone Ki Slamet marang... fb.me/6UivZPxrp
" Dadi kuwi usulé bakulé Dawet Jo...??", Ki Slamet mendelik lambéné menjeb.. " Ho'oh dab...ning semua tergantung... fb.me/1yVImn23K
" Wis Jo...kowe melu ingsun wae ngaji neng ustade kidul kono.. Katimbang raimu elek mbesengut koyo kethèk ngono..... fb.me/1IPFNGpL4
Rep nyang Pasar...ngantuké puol... Zzz...zzz... — mengantuk
" Pokoke mengko bengi moro neng Padepokanku yo Jo..!! Kabeh kanca-kanca Kai Pang, Pemulung lan para kéré gedhibal... fb.me/7b47kK7Hl
フレンチ・キス プレミアムライブ❤ 最高の時間をありがとうー!! pic.twitter.com/5KbE79Sel6
Retweeted by John Khomir
" Dab...dab.. Kulo nuwunn...dab.. Assalamualaikum...dab...", Paijo dodog-dodog lawang kardus padepokane Ki... fb.me/6VipipJIj
" Payah iki dab..lé ku tetek neng prapatan juaann sepi tenan je dab.. Ra koyo adaté..dino iki mung entuk... fb.me/3O0n6sB7O
Kumpul keluarga., gayeng.. fb.me/1oHbub38v
Iki Emping rano kancané... Walla wuu... fb.me/3YPLucUwx
" Ada apa dab? Suwe ra muncul koq wajahmu mrengut elek ngono dab.. Kene saya hibur karo ngrungokké musik!!",... fb.me/1u6JcCQlv
Idol japanese girl band in big concert..
Karo leyeh2 nyekel garan walesan... — mendengarkan akb48 boku no sakura
Wah ga' iso melu.. Ga' duwe umpan & amunisi.. Nonton ro ndlongop ki.. fb.me/3f7eoxhDE