Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
John Khomir
9 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for John Khomir”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
" Wis Jo...kowe melu ingsun wae ngaji neng ustade kidul kono.. Katimbang raimu elek mbesengut koyo kethèk ngono..... fb.me/1IPFNGpL4
Rep nyang Pasar...ngantuké puol... Zzz...zzz... — mengantuk
" Pokoke mengko bengi moro neng Padepokanku yo Jo..!! Kabeh kanca-kanca Kai Pang, Pemulung lan para kéré gedhibal... fb.me/7b47kK7Hl
フレンチ・キス プレミアムライブ❤ 最高の時間をありがとうー!! pic.twitter.com/5KbE79Sel6
Retweeted by John Khomir
" Dab...dab.. Kulo nuwunn...dab.. Assalamualaikum...dab...", Paijo dodog-dodog lawang kardus padepokane Ki... fb.me/6VipipJIj
" Payah iki dab..lé ku tetek neng prapatan juaann sepi tenan je dab.. Ra koyo adaté..dino iki mung entuk... fb.me/3O0n6sB7O
Kumpul keluarga., gayeng.. fb.me/1oHbub38v
Iki Emping rano kancané... Walla wuu... fb.me/3YPLucUwx
" Ada apa dab? Suwe ra muncul koq wajahmu mrengut elek ngono dab.. Kene saya hibur karo ngrungokké musik!!",... fb.me/1u6JcCQlv
Idol japanese girl band in big concert..
Karo leyeh2 nyekel garan walesan... — mendengarkan akb48 boku no sakura
Wah ga' iso melu.. Ga' duwe umpan & amunisi.. Nonton ro ndlongop ki.. fb.me/3f7eoxhDE
Futsal ntuk refresing brsama " Komunitas Mancing Galatama " #Tifosi fb.me/39WFKjLjx
Orang Bermasalah Ingin Raih Kekuasaan untuk Dapatkan Rasa Aman tribunnews.com/nasional/2014/… lewat @tribunnews
nyekar leluhur 30/7
Ngaturaken sugeng riyadi..sedaya kalepatan nyuwun pangapunten.. Selamat Hari Raya Iedul Fitri 1 Syawal 1435 H..