Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Johan Arrif d As'ari

Tanggungjawabku adalah memilih untuk sentiasa ada fikir risau umat,berdoa&berhajat hanya kepada Allah SWT. #Pray4Gaza
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
Thank u love“@ewankinda: Me with @emma_maembong & botak @JohanAsari di Jelajah @abpbh Village Mall . ”
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
Merdu je dengar Neelofa mengaji malam-malam macam ni 😊L
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
fuhhh save date 29/9/2016 xsbr nk tgk aksi botak @JohanAsari daim @ZahirilAdzim sekali lagi tuk kali ke tiga. .
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
Save the date guys! Lega ada sambungan Sbb still tak puas hati dgn juvana 2 haritu 😂.@JohanAsariif
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
#CintaElysa lagi.. Kali ke brp pun x ingat. Citer best..Artis pun 👍👍👍 layann@JohanAsaria@FashaSandha1ha1 ❤️iyT
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI yang mulia sobat2 ku sayang. Gembira selalu.. 💘�5m
Wait for us on 25 August 2016.. In cinema!!! Kanang Anak Langkau The Iban Warrior With my bro @JohanAsari
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
Ada lagi baju @JohanAsari fan club ni hahahahahahahahhaahhaahhah😂h
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
Salam Sinema; Sesekali berjumpa,bergelas gelas air dimeja.konklusinya #kamisokongkamil
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
Mengalah dengan ayah,so tengok tv kecik pun jadi lalalala demi @JohanAsari 😄 #hujanmalamituud
Retweeted by Johan Arrif d As'ari
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.