Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Jihan
147 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Setiap rasa cemburu bisa beralasan, bisa juga tidak. Tapi, rasa sayang bisa begitu jujur diungkapkan melalui cemburu.
Retweeted by Jihan
Cemburu itu: Sulit dijelasin, susah diucapin, kesal, sedih, nyesek dan cuma bisa dirasain atau dipendam.
Retweeted by Jihan
Life's a happy song when there's someone by your side to sing along. –Gary (The Muppets)
Retweeted by Jihan
“is writing a message...” adalah kebahagiaan kecil. Selanjutnya bikin senyum-senyum sendiri.
Retweeted by Jihan
Kata ayahku, ini adalah hidupmu jadi lakukan apapun yang kau sukai. -Saitou Renjo (D. School Q)
Retweeted by Jihan
〃Tidak ada yang namanya kalah dan patah hati dalam cinta〃 [Dong Min - It’s Okay That’s Love]
Retweeted by Jihan
Menyayangi adalah perasaan saat kau selalu ingin bersamanya dan kau akan merasa berdebar jika bersamanya. -Suguha (SAO)
Retweeted by Jihan
Someday, I will be a beautiful butterfly, and then everything will be better. –Heimlich (A Bug’s Life)
Retweeted by Jihan
Wanita rata-rata butuh waktu lebih lama untuk mengambil keputusan. Tapi ketika sudah diputuskan, mereka lebih konsisten dibanding pria.
Retweeted by Jihan
#sahabatitu punya telinga yang tak hanya mendengar cerita gembira , tapi juga cerita sedih sahabatnya :)
Retweeted by Jihan
Kebanyakan gaya, tapi otak gak ada apa-apanya! Kasian banget lo!
Retweeted by Jihan
Hunny is sweet, but friendship is sweeter. –Pooh
Retweeted by Jihan
Ego yang tinggi adalah satu dari lima besar penyebab gagalnya suatu hubungan.
Retweeted by Jihan
Smaug adalah tokoh Fiksi terkaya di dunia dengan nilai harta Rp. 585 tirliun. [versi Forbes tahun 2012]
Retweeted by Jihan
I'm like a shooting star, I've come so far. I can't go back to where I used to be. –Jasmine (Aladdin)
Retweeted by Jihan
Kalo sama pacar sendiri cuek, sama pacar orang perhatian banget.. PUTUSIN!
Retweeted by Jihan
sahabat baik itu ga harus selalu bersama mereka juga punya kehidupannya sendiri
Retweeted by Jihan
2015 ~ I hope this year will be a fun year★
Last day in 2014~
It's up to you how far you go. If you don't try, you'll never know. –Merlin (Sword in the Stone)
Retweeted by Jihan
I won't pretend that I'm someone one else for all time. –Mulan
Retweeted by Jihan
Everybody has problems. Everybody has bad times. Do we sacrifice all the good times because of them? –Phoebe (Enchanted)
Retweeted by Jihan