Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
amin
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Alumni batch 7e ramai sekali tadi hehe Sori admin batch lain hehe
Retweeted by amin
ade perpatah baru di pagi hari. 😂
terlajak perahu boleh diundur terlajak kata mana boleh cancel.
magic sim dengan umobile power macam power lagi best.
mane la @NsythFrs ni.. hmmmm
time raya je dapat jejumpa kekawan lama. terima kasih datang. #exskgk #0106 #eid6th #24july15 instagram.com/p/5hIXMLMmT_/
Orang bergaji 15k, pakai lenovo. Orang bergaji 4k , pakai I Phone. Tak bermakna kita pakai barang mahal, kita tu kaya raya.
Retweeted by amin
bila la nak kaya ni.
dah give up.
Tahukah anda dengan hutang 1MDB RM42 bilion apa kita boleh dapat. pic.twitter.com/roHLSNquOz
Retweeted by amin
kalau ws tinggal bluetick je malas doh la nk ws..😪
kreatif betul sekarang buat kad2 jemputan kahwin ni.
terkejut. first time dijemput pergi kenduri orang sediakan passport dan flight tiket return skali 😌pic.twitter.com/pZ0WiD6WV44
Retweeted by amin
format phone x ingat ke coc nasib boleh sign balik.
emma maembong ada gong badak.. dekat doh ni..ketor pale doh ni..tulang rusuk kiri getor doh.. guane ni..
acah acah sado macam hok tengoh. 💪💪💪 #eid2einstagram.com/p/5SIfDdMmTU/ySWQ
jom tngok dubsmash raya.. 😁twitter.com/NsythFrs/statu…z
Rendang rendang jugak jangan lupa sedekah Al-Fatihah buat ringgit Malaysia. 1 USD = RM 4.00
Retweeted by amin




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue