Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
Izzat
<< takde selfie raya. Tak boleh acah tukar profile picture.
Jadi, macamana raya anda?
Animal Planet aired a fake documentary about the existence of mermaids that convinced thousand of viewers... Twice.
Retweeted by Izzat
"@SafwanSeth: Slow je timeline. Semua tengah berzikir sampai ke isyrak rasanya. Aku je dalam kereta ni ha." Isyrak? Hehehe
Retweeted by Izzat
My week on twitter: 7 Mentions, 11.4K Mention Reach, 24 Replies, 32 Retweets, 4.96K Retweet Reach. via sumall.com/myweek
Tapi dia lain, ucapan untuk dia aku buat sendiri. Sebab dia ada tempat istimewa dalam hati.
Tips mencari isteri yang bersopan santun.. Kau try langgar kete die tengok macam mana pergi dia..
Retweeted by Izzat
"@TwtLelaki: Bak kata afdlin shauki dlm Miasara. Lelaki ni tak perlu cakap cinta. Dorg perlu buktikan cinta." Dalam Papadom la bang
"@NureenSabri_: @twt_kelantan nasi dagey, satay sedak jgok terrr.huhu" Hmmm.Sedapnyo.
Retweeted by Izzat
kerana impaknya adalah untuk melahirkan masyarakat yang lebih demokratik dalam tempoh masa jangka masa panjang. #twt_seni
Retweeted by Izzat
"Because all of me, love all of you"
ada cahaya jingga diwajahmu;sepertinya bulan sedang tidur nyenyak dihatimu.
Retweeted by Izzat
"Kelik awal ko kelik lewat.. Outputnyo samo jugok." kata seorang pelajar IT yang akan balik esok malam.
Retweeted by Izzat
"@terfaktab: Buka apa hari ni?" Buka hati untuk awak
"@IzzatZuhari: @twt_kelantan muto abe, nyo bulih lari ko jem. Dok gak sumbat parok" Yolo.
Retweeted by Izzat
Dah, dah siap backpacking.
"@_mrCaptain: siapa sini orang pasir mas? kampung sana ke.." saya!
"@szwanyy_: 3 bag utk dibawa pulang. Hoho" pompuan
Telah masuk waktu solat fardhu Asar (16:48) bagi kawasan Ipoh & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by Izzat
Sapa rumoh pahni nok make mace mace. Ya allah nikmat
Retweeted by Izzat
Sy baru selesai pnulisan ttg manifestasi seni & komuniti utk buku naratif seni msia vol4. sy blh kongsi dsini, selebihny tunggu buku rlease
Retweeted by Izzat
Last kelas dah habis. Aktiviti seterusnya, balik kampung.
Fly them to safety, into Your arms. Al-Fatihah #MH370 #MH17 #GE222
Retweeted by Izzat
jenis jenis pemalu tok nak, kmk rasa its very cute. lol kbai. in a certain way lahhh. mun malu mintak puji lain k.
Retweeted by Izzat
"@twt_kelantan: "@twt_dewasa: Pendek di Kelantan. Sebutannya bukan macam ko sebut "pen" tapi macam ko sebut "PENdiam" kita panggil E pipit.
Bismillah. Ayuh qiam beramai2 bersama sultan Kelantan pada 24 Julai, 9 malam di Masjid Al Sultan Ismail Petra, Kubang Kerian Kelantan.
Retweeted by Izzat
kenapa masa kecik dulu kita tengok orang dewasa macam best tapi sebenarnya tak best langsung
Retweeted by Izzat
Layan pasang takbir raya.
Kau sayang benda kau biarkan dia ikut cara dia, kalau kau halang lama lama dia "mati" bro
Bro, lain tukang kebun lain cara dia jaga bunga. Kau suka sekat bunga kau, itu cara kau. Aku biarkan dia hidup cara dia, itu cara aku.
Massive Attack #UK Concert standing with #GazaUnderAttack pic.twitter.com/ClCUbp5MNQ #Gaza has been occupied OR under restriction since #1948
Retweeted by Izzat
"Awak tengok apa?" "Saya tengah hayati keindahan ciptaan tuhan" "Mana?" "Awaklah" #RayaPickupLines
"Why did you burn all the books in the library," the police inspector ask "Because nobody was reading them." she said #cerpentwitter
Retweeted by Izzat
"@shamiminjw: Tobak eh rindu kelate. Hati duk kelate doh. Duk napok dh kuih akok. Pah puteri mandi." Pah netbak pah cekmek pah jalo mah
[admin] YB Tuan Guru sedang dirakamkan ucapan sempena Idulfitri 1435H di pejabat beliau pagi ini. fb.me/1C8XBg1Qj
Retweeted by Izzat
Balik dari ziarah kubur tok, ternampak batu nisan yang tertulis nama aku sendiri.
Retweeted by Izzat
escape kelas pun kmk still ada test malam tok 😔
Retweeted by Izzat
Ada makwe baru masuk ofis ni maka dah sampai masa untuk aku berpenampilan kemas bermula bulan depan.
Retweeted by Izzat
"kenapa balang kosong je ni.. kuih habis ea" "balang kosong awak sedar.. hati saya kosong takde awak, tak sedar ye hmm" #rayapickuplines
Retweeted by Izzat
Gap 5 jam, heavennyaaaa