Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Nik
Kami dah buat elok elok, datang "orang pandai" habis pergi tukar. Pastu blah, kami kena adjust balik.
Mereka patut centralised. Arahan berterabur.
Beramb0s la gem0k πŸ˜‚πŸ˜‚ kat sebelah aku jugak kau nak barinpic.twitter.com/6fhmoPQ7oMoM
Retweeted by Nik
@UberFacts you know that didn't actually happen. Those were two different episodes. Also it seems you get your facts from Twitter pages.
Retweeted by Nik
Ajar su, ajar
Abam perati je adik adik tweet memacam pasal masuk poli ungku omar ni. Time msk nanti, sumpah seranah je adik adik tweet.
Hamsters are illegal in Hawaii.
Retweeted by Nik
Bagi yang tak paham isu Tabung Haji, meh nak suap guna grafik pulak. pic.twitter.com/oucPOxqPRD
Retweeted by Nik
Tasik banding ada line ke? πŸ˜…
FYI: CEO T.Haji = Ahli Lembaga Pengarah 1MDB Deputy CEO TH = Pengerusi anak sykt 1MDB Ahli Panel Pelaburan TH = Ahli Panel Penasihat 1MDB
Retweeted by Nik
"Iman anak pak long kamu dapat poli ungku omar tu" Dafuq. Seems like a "bala" gonna hit me.
Retweeted by Nik
Belanja makan the whole office beriyani from JM Beriani sebab dapat bayaran royalti utk #PINJAM n #PENTAS daripada @BukuFixi
Retweeted by Nik
#DUKE fatal accident, Myvi drivers, Mohammad Fizal Reza and Siti Noor Aini Mohd Said plead not guilty at the Magistrate's Court, KL
Retweeted by Nik
Wanna talk about Sodium? Na Nitric Oxide? NO Oxygen Magnesium Phosphorus Iodine Sulfur or Fluorine? OMg PISS OFF ...Potassium? K
Retweeted by Nik
Anak anak yang dapat UPU Politeknik Ungku Omar tu jemput datang yer. Yang lelain meh tengok robot. #FIRA #Puo pic.twitter.com/YesfBTxNbe
Guch NaichΔ“
Done tweet acah jiwang.
3:15 pagi, Mei 8, masih usya awak sorang.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Bro yg beli tee Iron Maiden td mmg vintage. Bkn budak baru nak up dgr A7X.
Retweeted by Nik
Oh tuhan, terhibur jap dgn tweet sendiri jom la cuci muka jap
Retweeted by Nik
Senang gak kalau dpt bini nama pendek ni, nak nikah senang, kiah binti mamat cthnya
Retweeted by Nik
Kawe pakat bui jah tuh πŸ˜…
Tedah sdaknya siktauk kaka πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Gaduh dalam coc. Semua dialek aku sapu. Muahahaha
Member kita ni rata-ratanya -kahwin kecoh -mengandung kecoh -beranak kecoh -yang ada hutang dengan kita ja senyap
Retweeted by Nik
Kan best kalau dekat rumah sewa nanti ada oven 😌
Retweeted by Nik
Oooooooooooooooioooooooooooooooooooooooooooo Cari i
Retweeted by Nik
Dua wifi hotspot. Unifi. Library #PUO. Kami bertiga konker. Muahahaha
Aku agak kesian dengan husky depan rumah ni.
Sebab semalam Curator nampak ada yg stay up sampai pukul 4 semata-mata nak scroll #BpJodoh -_-
Retweeted by Nik
Sunyinya timeline, mungkin kalau kita bukak #bpJodoh pepagi ramai yg bangun awal -___-
Retweeted by Nik
Anda akan lebih penat untuk memikirkan bagaimana hendak menghabiskan masa sehingga petang tetapi anda tiada kerja langsung.
Retweeted by Nik
Percayakah anda pergi kerja goyang kaki lebih memenatkan daripada ada kerja nak kena disiapkan.
Retweeted by Nik
Paling bising paling sunyi. πŸ˜₯
β€œAku bosan Rindu juga morning wish Kau pun, asyik aku wish kau. Kau tak pernah wish aku Makan hati dengan rara.” @IzzatZuhari
Retweeted by Nik
@twt_outdoor trun g.arong,tido tepi pantai,kol 3pg,tiba2 dpt massage start dr peha smpai ke telapak kaki.buka mata xde sape pon.hospitality.
Retweeted by Nik
Lia dah tengah malam mesti meroyan
Retweeted by Nik
Dari kes minum tu, hari hari aku mimpi aku terperangkap dkt kawasan perkuburan sampai dlm awal tahun ni dia hilang sendiri, alhamdullilah
Retweeted by Nik