Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Izzat
Those who really loves you, loving you even during your bad day. And those who don't, well, you know they don't.
Retweeted by Izzat
Pak Lang masuk TV, aku hanya dapat imagine je. Rumah aku mana ada TV. TV tu kadang2 boleh jadi jahat. Tu yang aku takde TV.
Retweeted by Izzat
owh, kalau bleep ni time darjah 4 dah test. nak masuk SSBJ dulu, tapi failed hahaha
"..Ujian amali (BMI, Bleep, Bangkit tubi variasi, Kilas, dan Lompat Kuadran)..." nak masuk upnm setakat BMI je, ni latihan komando ke ape?
okeh, delete ah
aku cabar mg tok delete, haha
Buka berita tamil dan tengok macam orang paham.Power pak aku ni.
Retweeted by Izzat
bereh, takut sabik la pulok nati haha
ni oke dok balas ni?
Tak berat ke matahari kat bahu?
Sunshine on my shoulder - John Denver
*tulis surat mintak cuti*
Received twits banyak mention pasai #janjijaslina letak Arjuna Beta dalam drama.Pihak kami takdak dapat surat apa pun.
Retweeted by Izzat
It's not even my native language 9gag.com/gag/azbBGob?re… via @9GAG
"Anwar Ibrahim everywhere, Anwar Ibrahim everywhere." Anwar la yang telah mencipta teknik ninja 'Kage Bunshin No Jutsu'. #FaktaAnwar
Retweeted by Izzat
Awal pagi nanti, disyaki Anwar Ibrahim akan menggantikan tempat Wayne Rooney demi membantu MU menang menentang Bayern. #FaktaAnwar
Retweeted by Izzat
Anwar adalah orang pertama yang achieve perfect score dalam game Pac-Man. #FaktaAnwar
Retweeted by Izzat
Nama sebenar band Meet Uncle Hussain adalah Meet Uncle Anwar, tetapi ditukar setelah Anwar hantar pakciknya jumpa ahli kumpulan. #FaktaAnwar
Retweeted by Izzat
Anwar hampir menerbitkan kompilasi 'Puisi Dalam Penjara' tetapi ditolak pihak Dewan Bahasa dan Pustaka kerana ia terlalu indie. #FaktaAnwar
Retweeted by Izzat
"Why did you kill her?" I asked. "Because I want our love story to have a happy ending," Malena answered. read more bissme.blogspot.com/2014/02/the-wo…
Retweeted by Izzat
24,000 calon lepasan SPM 2013 memohon untuk IPG 12,000 di senarai pendekkan 5,000 telah tersenarai untuk 1st Stage 3,000 shj yg diterima
Retweeted by Izzat
Projek memiskinkan Bahasa dari Dipatmen Prizen Malaysia. pic.twitter.com/ulS0h8I13f
Retweeted by Izzat
Tanpa hak bersuara, hak-hak lain tak akan wujud.
Retweeted by Izzat