Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Nik
Harem tak boleh bukak cpp, woi coding aku tak buat lagi lah
Scientists created a lab-grown burger that took 3 months to grow and cost over $300,000 in research.
Retweeted by Nik
When politicians say, "That's a good question," they are actually steering back to their talking points and away from the question.
Retweeted by Nik
Okuk slalu natong mu'u - kmk selalu teringat ktk :)
Retweeted by Nik
tadi aku hampir sesat di bandar Ipoh. lama juga aku tak balik.
Retweeted by Nik
Sesiapa yang jauh dari family bolehlah luahkan rasa rindu dgn family daktok ; Kuk jobong d ingan!!!! - kmk rindu ktk!!!
Retweeted by Nik
Comel comel je perangai budak UIA ni. Geram aku. pic.twitter.com/I1FyhUa3UC
Retweeted by Nik
.@n_izzah desak @Zahid_Hamidi mohon maaf kpd @niknazmi atas layanan buruk. "Sirul lari, Paul Phua dpt surat, Nik Nazmi dilayan sebegini!"
Retweeted by Nik
Dari respon kat twitter, ramai juga yang anggap filem2 lakonan 'based on true story' sebagai non-fiction. Boleh ke? What do you all think?
Retweeted by Nik
Habislah feminis dah serang. Hari tu pergi kota wanita tak?
Retweeted by Nik
Lagi satu, sebagai suami, sutan baginda romanrik. Pickup line dia power.
Retweeted by Nik
Pemalas pasal tiap kali pergi rumah dia samada dia tidur ataupun main laptop, tu je kerja beliau.
Brader ni walaupun addicted smoker dan pemalas tapi aku respek stamina dia.
Kuai private, nak rt 😥
Sapa ada beskal area tc? Nak pinjam buat cycling
A photon checks into airport. Security asks: "Do you have any luggage?" The photon responds: "Nope. I'm travelling light." #nerdjoke
Retweeted by Nik
Pemimpin PR yang serah diri ditahan reman, menteri Ismail Sabri bagi alasan sebuk dibiar begitu sahaja - @n_izzah
Retweeted by Nik
Semalam 19 bangkai penyu hijau ditemui di Pulau Tiga di Sabah,dipercayai utk tujuan pemerdagangan. Sadis, cukup sadis pic.twitter.com/rvsW6nhqmX
Retweeted by Nik
😴😴😴😴
Sapa malu lapar
Mengantuknyaaa
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama si kucing belang. RT kalau anda panas
Retweeted by Nik
Jat mengalah, cuwitnyeee hahahaha
Retweeted by Nik
Esoklah semua kerja ni aku buat, mengantuk yang amat
Napok ado funfair nk bukok di RTC Tunjung. Blh g ramai2 la main kreto lago. -PH-
Retweeted by Nik
Ye la, ang comel.
Sepet tu typo, sepatutnya spek.
Mataaa,mataa dia bolatt
Kucing tak tayang dahi. 🙈
Anis mengalah, cuwitnyeee hahahaha
Harry potter. Titik. Noktah. Seru. Eh?
Anis tertukar mat dengan harry potter. Sian anis.
@twt_muzik honestly, listening to this makes me feel like i'm travelling through space and galaxies 🌌pic.twitter.com/nTAPmNcmsPP
Retweeted by Nik
Ihasan kata masa @bukujalanan start dulu hampir semua ahlinya lelaki. Tapi saban tahun dah mula berubah dan mempersoalkan diri sendiri.
Retweeted by Nik
Ayuh gerakkan kakimu, hidupkan kapcaimu, kita pergi cari makanan. Untuk bulan bulan yang sengkek!
Tapi pasaipa macam harry potter? Bukan sepatut macam cina ke?
@speaksarawaklah Bangsa Selako, minoriti Lundu sik terkategori dlm bidayuh, cuma sida b'naung bwh BDNA (Bidayuh Dayak National Organization)
Retweeted by Nik
However it was said that her beauty would make the moon so embarrassed when compared to her beauty.
Retweeted by Nik
Letak twitcon mat bukan boleh hilang lapar pun. Tetiba.
Eh lupak tanya soalan penting. Ingan moh man keh? - Kamu sudah makan ka?
Retweeted by Nik
Mat mat mattt
Aku - okuk Kau - muu Kamu - ingan Mama - sindok (not senduk) Bapa - samak Aunt - noyung Uncle - somba
Retweeted by Nik
Oghang nogori mano? Rm35 short / rm40 long Open pre order sampai 15 Mac. pic.twitter.com/9rIyBPqjH3
Retweeted by Nik