Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
izzat
To gain weight, you must eat more and stimulate muscle growth. #GAINWEIGHT
Retweeted by izzat
me: *sees ur message right away* me: *doesnt respond right away so u dont think i was waiting* me: *forgets to respond*
Retweeted by izzat
Guys, read this comic! Rich student vs Less-fortunate student. Fair competition?
Retweeted by izzat
Nama: Suhaimi Taliban Jawatan: Ayahanda Parti: UMNO Ditangkap membaling mercun kearah peserta Bersih4 ptg semalam
Retweeted by izzat
Pagi 😪 letih laaaa
Program Jejak Merdeka Raya bersama @twt_outdoor di Gunung Irau. Selamat Hari Kemerdekaan buat Tanah Air Tercinta!
Retweeted by izzat
"EPL" "Futsal" "Dota" "FIFA" "Gym" "Lepak" "Vape" "Bikes" Nak aku sambung lagi tak? Sedih nanti kaum perempuan. twitter.com/ayeitsdeehere/…
Retweeted by izzat
Terkejut jugak lah aku. Mana taknya. Kawan engko tu sikit punya pailang. Warden pun dia lempang. Tapi dia ingat mak ayah dia. Pawer tak?
Retweeted by izzat
Dulu, zaman aku belajar dekat maktab dulu, zaman ramai kawan nakal. Ada satu kawan ni pesan, "Aku pergi kelas ni, sebab mak ayah aku je"
Retweeted by izzat
Nak bodek najib punya pasal pemimpin umno kutuk mahathir. Orang tua tua kata pokok kalau dah tumbang kura kura pun nak panjat
Retweeted by izzat
Erti #merdeka , #merdeka itu bebas, Kalau dulu, maknanya bebas dari jajahan, Hari ini? Pada aku? Bebas kontrol Jurutera MY Kakakakakakaka
Retweeted by izzat
Now Released!! Jom menonton official MV #bawahtanahayer.. Thank Kaseh & sebarkan guys youtube.com/watch?v=HWIQqc…
Retweeted by izzat
Esok 10am didepan IPD Ampang. Semoga semua termasuk sorang crew twtmuzik dibebaskan. [Admin] #SoladiritiRumahApi twitter.com/kakiseni/statu…
Retweeted by izzat
selamat hari kebangsaan! (or should it be selamat hari Merdeka?) 😉 (p/s: happy 58th to Tanah Melayu & happy 52nd, Sabah!)
Retweeted by izzat
(Sarawak has already turned 52 on the 22nd of July, after all)
Retweeted by izzat
Kat tl aku ada sorg nama izzati sorang nama izzat . Tiap kali salah sorang rt mesti kena tengok betul betul sapa yang rt 💁
Retweeted by izzat
"Abang nak ambil wudhu ke bang? Ada di sini" Cairrrrr 😂😂hAJ
Retweeted by izzat
2 daily unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
Can I not run and instead just sit and stare at his face. By the way there's too many people to list down haha twitter.com/twt_marathon/s…
Retweeted by izzat
#Bersih4: Serbuan ke atas #RumahApi undang rasa tidak puas hati karyawan, belia bit.ly/1NNbtfW
Retweeted by izzat
Peserta2 Konsert AF nyanyi lagu dan laung 'merdeka'. I just can't brain this. AF should be banned, same as corrupted government.
Retweeted by izzat
Orang yang diperhambakan dunia mengatakan diri mereka 'merdeka' Orang yang diperhambakan akhirat pun… instagram.com/p/7A2UqFtadK/
After Effect can't continue. Hahahahahahahahahagagaghahsgwiwutwjsosjsv
Pakai movie maker je laaaaaaaaaa
Kalau dah cukup power, application kau yang tak power.
3.1Ghz belum cukup power lagi untuk video editing.
Peserta #bersih4 bukan Islam menjulang sepanduk ini. Rakannya pula umum henti acara bagi hormati masuk waktu Maghrib
Retweeted by izzat
Lepas Bersih yang pertama tu Paklah resign. Ni Najib memerintah dah berapa kali Bersih ni. Kotoran degil memang sukar ditanggalkan.
Retweeted by izzat
Sorg lelaki Cina sedang membantu seorang lelaki Melayu Islam mengambil wudhuk utk solat Asar. #bersih4 @501Awani
Retweeted by izzat
Dah tiga kali ni stocking aku hilang.
Retweeted by izzat
Boys : kalau satu batch 450 orang maka 450 laa kawan dia Girls : "eh tak tak dia bkn kawan I. Tapi I kenal laa dia. Tapi dia bkn kawan I"
Retweeted by izzat
OAG di Port ipoh 8 pm . Jumpa malam ni warga ipoh , jmpa korang malam ni and sebarkan guys
Retweeted by izzat
Sayang faz sangat sangat
Retweeted by izzat
Duhhhmakk asal si faz ni baik sangat
Retweeted by izzat
Back to hectic life
just another day of not being rich and famous
Retweeted by izzat
Tiada yang bisa mengisi ruang di hati
Retweeted by izzat
✫ .    *             ⋆ ˚      ✵ · .     ✺ *     ·   ✫ . ⋆     .   .       ✫    ˚   *
Retweeted by izzat
Family members not allowed to see detainees.Caught a glimpse of some detainees and sad to see some of them in cuffs #RumahApi
Retweeted by izzat
Tahun 2015 dah tp utusan masih mainkn sentimen perkauman. Patut la Msia tak maju2. Ketinggalan zaman la editor ni.
Retweeted by izzat
Jika 100 anak punk ditangkap di #RumahApi, ada 1 juta anak punk lagi di seluruh dunia mahu mereka tangkap, #muzikbukanjenayah
Retweeted by izzat
Yang penting aku nak gi kat tempat lavender tu 😍
Retweeted by izzat




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue