Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
izzat
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for izzat”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Bila hang tengah tidoq pastu ada sedara mara yg kurang digemari mai rumah. pic.twitter.com/U80U2Qg6CH
Retweeted by jat
Mutu padang kat Bukit Jalil ni sama macam padang aku main bola petang-petang kat Bagan Serai dulu.
Retweeted by jat
TENGOK DEDIAM TAK BOLEH KE?? SEMUA NAK TWEET GOL, PENALTI JENUH LA NAK SCROLL TIMELINE!
Retweeted by jat
Saya taknak KL Zombi, saya nak Zombijaya.
Retweeted by jat
@anasuhani Hahaha.Tau2 bwk mai nasik 2 pinggan mggunung. Aku tgk muka hg, muka kebuluq.Aku pun ambikla,mkn sesuap dua,paihtu aku pass kat hg
Retweeted by jat
Timeline aku tengah penuh Pahang - Johor tetiba orang Sarawak upload gambar Laksa Sarawak. Tu je mampu. ๐Ÿ˜‚@Onionymousspic.twitter.com/msg0ryPp4ww
Retweeted by jat
KL Zombie ni kalau adapt terus dari Zombiejaya mesti tak macam ni, mesti tak hampeh macam ni
Sama sama nak chow dah.
Makan malam dengan brader serawak.
Kepada yg berada di stadium, selamat meredah jam selepas match habis.
Retweeted by jat
Disclaimer: Tidak menyokong mana2 pasukan since pasukan favourite kalah 5-0 di semi final. #PialaMalaysia2014
Retweeted by jat
@twt_buku kami berjuang untuk semua. Hari tu aku berjuang untuk #Eksotikata yang mintak duit tapi tak dapat. Fak KJ.
Retweeted by jat
Swans only have one partner for their entire life - If that partner passes away, they can die of a broken heart.
Retweeted by jat
Aku nak off hp dulu. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Tak silap gua ada 3 acara je kat Bukit Jalil; 1) Final #PialaMalaysia 2) Perhimpunan Anak Sarawak 3) Perayaan... fb.me/3K5VeAunh
Retweeted by jat
Alhamdulillah hujan rahmat pade petang 1november ni. Tapi kesimpulanye patutkah abg terajang piring Astro rumah abg!!
Retweeted by jat
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ great job KJ
Saya test sendiri kekuatan tiang corner flag apabila diterajang. pic.twitter.com/FgmcsbQpnP
Retweeted by jat
Hai semua. Buat mende tu? Nak sarung jersey pahang pun awal lagi. Hehehehe.
Retweeted by jat
"@UberFacts: On the surface of your eyeball, countless mites are mating and creating colonies." Jangan assabiyah sudah. Aku letak eye mo kan
Baru ada balik ๐Ÿ˜ฅ
LMAO ๐Ÿ˜‚@ErikMiller33: Send your kid to my door dressed like this tonight and he's getting dropkicked across my lawn.pic.twitter.com/waSoy5rmuqq"
Retweeted by jat
Perlu bantuan orang ramai kesan lelaki yg pecah masuk 1 rumah di Rawang pd Khamis 30 Oktober 2014 lalu. @PDRMsia pic.twitter.com/l8TzJjskxs
Retweeted by jat
Manusia berjiwa | Wanita yang hidup susah kembalikan $10,000 yang ditemui dijalanan. Miskin harta tapi kaya jiwa. pic.twitter.com/9ajjmnDQxP
Retweeted by jat
Alang motor join group ah ๐Ÿ˜ฒ
Isi backpack. Study letak tepi dulu.
Satu keluarga sebiji banglo setingkat dgn tanah, di lembah sebalik kondo2 sombong Damansara Perdana ini.
Retweeted by jat
rombongan ahli ahli muzik serta keluarga ke ipoh like ze old days y'all tema hari ni adalah 'duit minyak tol dan segalenyew'.
Retweeted by jat
Ni rumusan apa yang kami, media dari Southeast Asia โ€œfahamโ€ tentang โ€œseditionโ€ pic.twitter.com/3S4yjF8y4G
Retweeted by jat
Azmi Sharom lecturer law di UM. Dia beri pendapat dia tentang law sebagai seorang academic. And dia still kena tuduh menghasut
Retweeted by jat
Sekarang ancaman baru, media pun boleh kena dakwa di bawah Akta Hasutan (Sedition Act). Pada aku ni tak lain tak bukan nak tutup mulut kami
Retweeted by jat
"@TheTumblrPosts: I just found a wild Squirtle ๐Ÿข๏ฟฝpic.twitter.com/pzhewdBLbYbY" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Retweeted by jat
Akhbar politik lain pun RT @adzimshahabudin: harakah sampai sekarang lesen printing "utk ahli sahaja" kan? Tak boleh mass mcm bh/utusan
Retweeted by jat
Apa kaitan PKR dgn kami??? Kalau boleh, kami nak SEMUA media bebas cover event Umno DAN PKR. Tengok PAS, relax je kasi Utusan cover Muktamar
Retweeted by jat
Tapi online media pun di anak tirikan. Kami tak dikira โ€œofficial mediaโ€. Walaupun ada dapat media pass dari Jabatan Penerangan
Retweeted by jat
Ini semua sebab kerajaan takut dissenting views. Sebab tu scene alternative/online media subur, sebab tak regulated sangat
Retweeted by jat
Malaysiakini sampai sekarang tak dapat2 permit untuk print. Sebab mereka sangat kritikal terhadap kerajaan
Retweeted by jat
Kita tengok hari tu The Heat punya permit kena suspend (allegedly sebab ada story pasal Rosmah). Now diorang jadi online je tak silap
Retweeted by jat
Under Printing Presses and Publications Act 1984 (PPPA), papers kena regularly apply printing permit. Kalau kjaan x suka, permit kena rampas
Retweeted by jat
Logo eksotik kata ni macam logo tv9, inversekan kemudian buang warna putih kat tengah.
Bila orang ejek team bola kita, kita marah. Patut kita marah juga bila hutan kena gondol, balak kena rembat, tanah kena rampas.
Retweeted by jat
Bukan nak cakap apa la tapi laptop pun suka sos i ni sis #Testismoni pic.twitter.com/cgm9f7IAGb
Retweeted by jat
woi gila aku tak jual la sos cili tuuu aku terjumpa dalam laci jeeee woii
Retweeted by jat