Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

īzzat

Rakam then bagi dia dengar suara dia. Baru dia tahu erti sengsara. twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
Jangan bagi orang confuse kau menyanyi ke baca lirik, dah la twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
Baiki muka kasi cantik or hensem. Terus org tak kisah sedap ke x. Lol twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
Siti Nurhaliza in an interview pernah cakap latih bernafas bawah curahan air shower. And kerap2 la berenang. twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
1. Perbanyakkan berenang di laut bersama jerung. 2. Menjerit di dalam air. 3. Tidur je lah. twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
Kena yakin,so bila menyayi tak betul,hang akan rasa hang betul jugak,kalau ada org ckp tak betul,dia boleh fuckoff. twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
Tips dia yang sebenarnya adalah minum air pisang muda yang direbus. Kulit pisang itu disimpan 7 purnama lalu sapu dekat tekak.
Retweeted by īzzat
@twt_muzik kena amalkan makan cicak kobeng.
Retweeted by īzzat
Sound engineering. Rakam, alter digitally. twitter.com/twt_muzik/stat…
These are so cute! 15% of proceeds are donated to #SaveTheTurtles 🐢💕 Get them atShopGaiaNYC.comwBZ
Retweeted by īzzat
👈 ride ipoh - batu feringhi pakai selipar. Kaki terbakar belang belang 🐄😂
@twt_muzik prh ada mat kpop ckp kat aku. Lagu metal ni jerit2 bkn fhm pun. So aku tyne die fhm ke lagu gangnam style. Smpai skang tak tegur
Retweeted by īzzat
#TeamUltron! Check on Ultron Fb/Instagram/Twitter for more.
Retweeted by īzzat
'Ay yo priest, how's ur day?' 'Nah nothing much, preparing for xmas, u?' 'Just got back from mosque' 'Cool'
Retweeted by īzzat
Ey sakit pulak hati ckp dgn jat ni
Retweeted by īzzat
Terima kasih En. Haram. Terharu pula nak ucap sampai buat banner. 😂y
Retweeted by īzzat
Untuk lebih motivasi & tak cepat boring utk berlari bila berlari dgn makwe Atau berlari di kawasan yg banyak makwe twitter.com/1naksihat/stat…
Retweeted by īzzat
Syurga - Projek Pistol Semua Tentang Kita - Peterpan Patience - GunsNRoses Dont Cry - GunsNRoses Fix You - Coldplay twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
@twt_muzik lagu2 dlm album suns by daarchlea cerita pasal akhir zaman
Retweeted by īzzat
oh, so now star wars is the best thing you've ever seen, is it? "yes, and?" so you've forgotten about the time we saw a snake wearing a hat?
Retweeted by īzzat
Korang punya kelakar tu kadang kadang rasa bodoh pun ada.
Retweeted by īzzat
Aku pernah bukak lagu I Revival depan member dan dia pun berkata, "Lagu murtad apa kau dengar ni?" twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
"But that day, she wanted somebody to talk with."
Retweeted by īzzat
Jiran pak Abu yg duduk ujung kampung. Dia tu blekmetel teruk2 tu. Sama la dgn anak pak abu si Kasiman Soulkiller. twitter.com/twt_muzik/stat…
Retweeted by īzzat
Kali ini, selang sehari je, muslim sambut hari lahir Muhammad s.a.w,… instagram.com/p/_opkaltaXk2Z…
I'm at Kampung Baru in Pasir Mas, Kelantan swarmapp.com/c/dDDs1D0qz9N
OCK bukan metal...
@twt_muzik Tres Empre , SOG , Massacre Conspiracy , The Padangs , Young Thousands , Maddthelin . Jangan lupa OhChentaKu !
Retweeted by īzzat
RT jika awak berumur 18 tahun
Retweeted by īzzat
On handset dia tracking lagi, mendatar je graf dia. Hahaha.
handset mati separuh jalan •︹•; I just ran 1.62 km @ a 9'35'' pace with Nike+. go.nike.com/05lsl845 #nikeplus
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for īzzat
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?