Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Nik
17 amazing followers in the last day and there will be more tomorrow. Growing with crowdfireapp.com/?r=td
Nak calon isteri yang faham rule offside, nanti dah nikah takde la asyik duk tanye je offside tu pebenda twitter.com/TwtLelaki/stat…
Retweeted by Nik
@TwtLelaki biasalar yg berduit saja yang dikejar, kalau baik je mana diorang nak.
Retweeted by Nik
Terkedu korang dengar R8 ye. Hilang terus yang kata sweet,caring,memahami, tak tinggal solat semua. Ahahha
Retweeted by Nik
Dah banyak aku RT tu. Pepandai korang nak say Hi kat dorang kay
Retweeted by Nik
Kenapa semua ciri ciri yang perempuan mahukan tu ada pada aku?? cc @TwtLelaki
Retweeted by Nik
aku tak memilih sgt, cukup yang original. almaklum lah zaman sekarang nampak mcm pompuan tulen, tp spesis aku juga twitter.com/TwtLelaki/stat…
Retweeted by Nik
KAD MERAH PERTAMA Nazmi Faiz... Kahhhh
Retweeted by Nik
Tl stuck 👻
The Last Airbender. Salah satu movie adaptasi yang tunjukkanlah west power. Fak, rosakkan kartun.
BIG BUNDLE kempas, JB -banyak giler runningshoes/hikingshoes -TNF,columbia,asics,NB,lafuma,merreldll -RM40-50 pic.twitter.com/YHgY3VMxKn
Retweeted by Nik
Awatnyaaaaaaaaa
To the end without a doubt 👻
Soalan dibalas RT.Membantu sangat gais:(
Retweeted by Nik
Selamat malam
Fruit is so confusing. Like, a pomegranate we literally only eat the seeds, but an apple? Seeds'll kill ya. Strawberry, seeds don't matter.
Retweeted by Nik
"Booo!!" Terkejut pastu tido balik. Takde bagi effect pape, dia dah teraburkan bilik dan tido 😂😂@HaiwanJalananapic.twitter.com/uLHSxeSdgEgE
Retweeted by Nik
Me: Ayah nak pergi lepas asar keee? Ayah: Mana ada pasar harini
Retweeted by Nik
sesiapa yang sedang dilanda kemurungan, jemput makan aiskrim bersama saya di kl sentral jakgi
Retweeted by Nik
member aku whatsapp "tolong, urgent. Kereta aku rosak kat jalan ni. Hujan lebat." Aku balas "Ok. Bye. Bila free nanti roger2 la lepak"
Retweeted by Nik
Bahang. Bukan hotstuff. Hotstuff tu abah kau
Retweeted by Nik
Nik tu nama aku lah, nama awek celah mana pulak 😑
Here's one titled 'Three months in Pahang in Search of Big Game' biodiversitylibrary.org/item/181440#pa…
Retweeted by Nik
If you remember and use people's names in conversations, they will like you more.
Retweeted by Nik
@ahmadmaslan saya ingatkan jenis tuitpic makanan ni kerja remaja tipikal je, tuan. Jangan sampai ada rakyat tunjuk apa yg mereka makan.
Retweeted by Nik
Toin + nabo = tona boleh boin boleh kahkahkah twitter.com/HaiwanJalanan/…
Retweeted by Nik
"ni, kau baca notes yang stephanie tu..." "stephanie meyer ke?" "ha ye la tu" weh stephanie meyer ni tulis twilight kau tau
Retweeted by Nik
@TwtLelaki paling benci bila laki cakap "semak"
Retweeted by Nik
@TwtLelaki tak betul, cuba sembanh dgn semak. org ckp gila bro
Retweeted by Nik
@HaiwanJalanan dayah + oyem + tamtam + bibi + mueza + Jacob = daoytambizaja xD
Retweeted by Nik
@HaiwanJalanan buya. hahaha nama dia bibu nama i meya kahkahkahkahkahkahkahkagahkagbanahbahanhs
Retweeted by Nik
astaghfirullahalazim
Retweeted by Nik
help i've fallen for you i can't get up HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Retweeted by Nik
Apa nama gabungan nama awak dgn kucing/anjing awak semua? asyik dengan kekasih je. Bosanlah!
Retweeted by Nik
@twitptptn nok tanyo ,bilo nok dapek duit sesi jun 2015 bagi politeknik ungku omar?
Retweeted by Nik
"So what do you want?" she asked. "A love that will make time stand still." "Oh." She grabbed my hand and unloosed the strap on my watch.
Retweeted by Nik
okay rock climb kat Malaysia ni banyak gak... untuk begineer kat Gua Damai,Gombak Gua Musang, Kelantan selain tu ade kat merata malaysia
Retweeted by Nik
@twt_outdoor untuk i, tight ni selain takut jatuh, dia macam bagi support nak naik atas gak haha nampak sangat tangan kaki lemah :(
Retweeted by Nik
@twt_outdoor jangan lupa double kan strap kat harness tu hahaha
Retweeted by Nik
@TwtLelaki best tak ada makwe ? Tak pernah ada makwe 😞
Retweeted by Nik
Paling viral dr Parlimen hari ini: AP Bagan Serai dgn yakin kata kerajaan tak paksa rakyat bayar GST #dutaGSTbaru pic.twitter.com/t259kTu73b
Retweeted by Nik
Hi, masih sempat lagi nak order. Cepaaaatt. Jgn lepaskan peluang ni ok? Nnt boleh pakai utk #AktivitiHaiwanjalanan 🐱�pic.twitter.com/r9C24wrj9x9x
Retweeted by Nik




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue