Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ewanvengers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Still in love with the same favourite person💗😘
Retweeted by ewanvengers
Kalau dia jodohku, jodohkanlah kami. Kalau dia bukan jodohku, hapuskanlah perkataan bukan dalam dunia ini
Retweeted by ewanvengers
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
aku nak tgok transformer weyh 😭😭😭
semalam last terawikh,subuh tadi last sahur,hari ni last puasa.Apakah masih bertemu lagi wahai Ramadhan tahun depan. Insyaallah
Retweeted by ewanvengers
"@mohdilham_: Ketua pramugari tanah melayu airlines ✈️ #BroCuba "
Retweeted by ewanvengers
i'm really need a cat 🐱
cibs di pagi hari 😒
awk takyah main mercun sgt la nanti putus jari mnis mcm mane saye nak sarung cincin nanti #brocuba
Retweeted by ewanvengers
"Tahun ni awk raya mne?" "Tak ke mne pun" "so kita jodoh la?" "huh?" "Kn kalau jodoh TAK KE MANA" "k. Aku raya dkt kampung" #RayaPickupLines
Retweeted by ewanvengers
Antara wechat dan facebook, aku lebih suka instagram sebab twitter best.
Retweeted by ewanvengers
girl yg pkai tdung jenis 'crepe' sama mcm ni ka ? klau sama . i suka sngt 😍😍�twitter.com/foodbible/stat…ZOvT
Dah nak masuk 2015, baru aku tahu warna yang ada dkt tag roti menunjukan hari roti itu dibuat.
Retweeted by ewanvengers
dilema seorang student : cuti - mereput tak cuti - nak cuti dah cuti - mereput lagi
Retweeted by ewanvengers
Ni la budak melayu baru famous sikit kerek haram siaa. Mati nanti nak tengok kau pakai kain kafan brand apa
Retweeted by ewanvengers
Latest Stats = 1 Followers and 1 Unfollowers (tracked by unfollowspy.com)
Just the one new follower today found welcome tracked by unfollowspy.com
Try TapCash! Tap goo.gl/O7tbyC and use code 7221291 for 100 free Credits! via @tapcash_com




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue