Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ewanvengers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
dapat mc gaiz . mohon jeles πŸ˜‚
sleep aa bro . nantok ngat dah nie . babai . sweetdream to me . goodnight to me also . #loner πŸ˜‚ ilovemyself . muah ciked . over acting πŸ’
@iwanridhzuan_ takyah nak bodek sgt. ni mesti nak apa apa ni πŸ˜’
Retweeted by ewanvengers
esok maksudnya hari ni aa
today means yesterday
tomorow means today
ehh dah masuk tomorow laa awaa
waiting for my room to be this clean and nice
Retweeted by ewanvengers
Perempuan, pakai tudung tp dedah dada tu haram tau. Aku dh pesan dah so jangan nk cari aku kat pdang mahsyar. Aku dh pesan dh tuh. #repost
Retweeted by ewanvengers
Rahsia air van Milo lagi sedap drpd yg engkorang buat dkt rumah. Selamat mencuba :)
Retweeted by ewanvengers
Running Nose πŸ‘ƒπŸ’§
I'm in blue . bcs i'm hungry 😭
"Dosa mengumpat tidak dihapuskan dgn solat,puasa dan sebagainya kecuali dgn memohon maaf kpd orang yg diumpat" Maafkan aku jika aku pernahπŸ˜₯
Retweeted by ewanvengers
Pernah ? Kau bagi kwn kau pinjam duit. Tapi , Kau yang rasa malu Kau yang rasa serba salah Nak minta dekat dia balik. Dia buat rilek je
Retweeted by ewanvengers
Cer bayang nanti masa konvo selain family, ada someone special dtg bg bunga dengan notes "congratulations Sayang, u did it! Jom kawin!" 😍
Retweeted by ewanvengers
Riuh ngat aihh . ingat aku jeles πŸ˜‚




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue