Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ewanvengers
572 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Last 24 Hours = 1 Followers and 1 Unfollowers (stats by unfollowspy.com app)
Welcome to my new 1 followers and goodbye to 1 unfollowers (FREE stats by unfollowspy.com)
Sejak bila kau bertutup litup ni siap berstokin lagi? "Sejak aku tahu setiap aurat wanita yg terdedah semua akan dijilat api neraka" - Hawa
Retweeted by ewanvengers
Frozen pon boleh jdi crta πŸ˜ͺ
sakit pala oii 😭
nite sweetie 😘 ily �@mvrnixmirxrx
laki mmg bukan dilahirkan utk mengemas 😡
nnti kalau jdoh gua pjgn . boleh aa buat crta kt aku punya pewaris en . hahah kenai kt ig tau uolls . cple kt wc dting kt vber . gedik kt ws
Perempuan kalau nak pakai tudung tu memg elok sangat tapi jgn lah lilit mcm pocong. Takut org yg ade sakit jantung terkejut tengok awk.
Retweeted by ewanvengers
Member aku namanya izwan, semalam aku jumpa dia, jadi aku ckp la "hai wan". Lepastu dia maki aku macam aku kutuk dia. Apa salah aku? Hmm.
Retweeted by ewanvengers
Sesunguhnya depa ni yg dok tkq dp ws boh gmbaq hantu pastu kol aku mmg celakaaa.
Retweeted by ewanvengers
sedih weyhh 😭
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
aku free hair ? hahahahhha . sbb aku laki laa . kau free hair asal ? laki jugak ?
sapa yg pm aku MORE FOLLOWERS bagai . ketiak dia masam πŸ˜’
saya suka rmbut saya . macam lebat jaa . macam rosmah jaa πŸ˜’pic.twitter.com/9rlHpLBIYyy
GIRLS πŸ’ sukar diramal 😎
my girl tido laa awaa πŸ˜ͺ
buat gila kt sni . agak2 lepas dak security 😏
aku bosan bangang dah nii πŸ˜‚
busy betoi πŸ’nyampah lak πŸ˜’
Retweeted by ewanvengers
#Dewiyusra#Radenamzar#RadenDewiAmani#RadenAffan😚😚😚novel timee Diaisteriluarbiasa😍
Retweeted by ewanvengers
@iwanridhzuan_ amboii boii . ingt lawa kaa eyebag tu ? boleh letak buku buku skolah dh tau dkπŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ’”πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’
Retweeted by ewanvengers
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
Just the one new follower today found welcome tracked by unfollowspy.com
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
2 people followed me today tracked by unfollowspy.com
semalam main phone dalam gelap, pastu aku rasa mcm ada org intai je . aku dah rasa seram semacam. rupa rupanya lipas. #KisahSeramMalamJumaat
Bakal suami mohon tunggu saya habis belajar. Mungkin saya akan abaikan awak sebab belajar. Tapi kalau betul sayang, tunggu lama pun okaykan?
Retweeted by ewanvengers
APAHAL RM50 SEKARANG BOLEH HABIS SEKELIP MATA JE. PADAHAL I SPENT MY MONEY JUST ON FOODS. I REPEAT, ONLY FOODS!!!!!!!!! 😩
Retweeted by ewanvengers
memang awak tak tahu hati saya macam mana tapi saya jujur yang hati saya gembira sangat bersama dengan awak selama ni sayang
Retweeted by ewanvengers
Running Man aa 😏
Aku marah pun pendam , Hg sikit2 marah then block Haih alahaiii
Retweeted by ewanvengers
@iwanridhzuan_ ok ok. Sok jgn p mana mana. Tggu aku. Kbye. Muahh. Hahahahahahhahahahahahahaha
Retweeted by ewanvengers
@iwanridhzuan_ 😴 org ngantok daa. Hg dok bt gay pa tweet ngn aku. P kt pmpuan nuh. Hahaha
Retweeted by ewanvengers
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com