Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ewanvengers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
u aolls can call me ' awesomers '
Just the one new follower today found welcome tracked by unfollowspy.com
2 minggu lagi 😍
Just the one new follower today found welcome tracked by unfollowspy.com
When :) will :) you :) be :) mine :)
Retweeted by ewanvengers
Bidadari syurga ni gambar dia tak banyak/ takdak langsung dalam laman sosial sebab apa? sebab diorang mahal.😇
Retweeted by ewanvengers
Simpan je gambar cantik tu untuk suami yang, lepas tu tunggu pujian para malaikat dan bidadari syurga nanti.
Retweeted by ewanvengers
Just the one unfollower today found tracked by unfollowspy.com
Bukan sombong , bukan tak nak senyum tapi sebenarnya ... tak nampak .😔pic.twitter.com/iOkpQ0jt6II
Retweeted by ewanvengers
Ada ka patut depa nak samakan Penang dgn Kedah? Penang ni pulau yg power kot. Pulau yg semua org luaq nak mai.
Retweeted by ewanvengers
Ya Allah, please take care of my heart from falling in love with wrong people 😔
Retweeted by ewanvengers
You can't go back and change the past, so look to the future and don't make the same mistake twice.
Retweeted by ewanvengers
"Asyik aku ja kena mulakan conversation, kadang-kadang aku rasa yang aku ni syok sendiri."
Retweeted by ewanvengers
" Baik kau hargai dia weh. " " Sapa? Kekasih hati? " " Mak kau. " Deep.
Retweeted by ewanvengers
Mak kita power,time sahur dia boleh siapkan makanan utk kita,begitu juga berbuka.semoga mak dan abah diberi umur yg pjg utk aku balas budi
Retweeted by ewanvengers
Ayah, nak RM50 duit belanja "Zaman ayah dulu RM10 pun dah cukup" Zaman ayah dulu bukannya najib yang pegang
Retweeted by ewanvengers
Jika aku mula sayang, aku sentiasa ingin tahu, hari kau itu bagaimana. Adakah semuanya bahagia? Jika kurang, marilah cerita. Aku dengar.
Retweeted by ewanvengers
"Macam mana nak nampak kita ni wanita yang mahal?" "Labuhkan tudungmu, labuhkan pakaianmu. Orang akan menyifatkan awak seorang yg terjaga"
Retweeted by ewanvengers
Pernah tak ? "Kau kesian someone ni, kau buat dia happy jaga hati dia. And one day dia buat kau sedih, layan kau mcm sampah" Pernah ? 😥
Retweeted by ewanvengers
'' Cari lah aku sebab rindu, bukan sebab bosan.''
Retweeted by ewanvengers
Perempuan Kebanyakkan puasa tak penuh tapi baju raya smpai 5 pasang Lelaki Kebnyakkan puasa penuh tp pakai baju raya tahun lepas punya
Retweeted by ewanvengers
"Wanita mengaku dia salah" Ini antara satu perkara mustahil yang terdapat di dunia ini.
Retweeted by ewanvengers
Jika perempuan dipinjamkan mata lelaki, Cukuplah 5 minit, Rasanya nak upload gmbr pun takut, pakai baju apa, kena fikir banyak kali.
Retweeted by ewanvengers
Tudung labuh. Baju longgar. Stokin. Handsock. You know what, you look so beautiful. Like a princess. ☺
Retweeted by ewanvengers
" Pakai tudung labuh kau fikir alim ke. " Labuhkan tudung tu kan Allah suruh. Nanti minum susu Dugro, biar sel sel otak berhubung sikit.
Retweeted by ewanvengers
No Luxury in this world can compete with cradle of Mother. I love you Mom. pic.twitter.com/sAXaOgBrOq
Retweeted by ewanvengers
Hanya students yg jauh dari Mak je tahu betapa susahnya nk fikir makanan untuk berbuka kalau kat rumah ckp je Mak nk makan tu masak kn tau 😔
Retweeted by ewanvengers
3xy + 2y² = a-z. Cari ''x'' Ada dekat sebelah 3 antara y. Senang je math ni
Retweeted by ewanvengers
"Aku nak someone suka aku time aku selekeh buruk hodoh. sebab dia akan terima aku seadanya. dan aku akan cantikkan diri aku hanya untuk dia"
Retweeted by ewanvengers
2 people followed me today tracked by unfollowspy.com




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue