Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

hazwani

Teringin nak pergi Bora Bora tapi bila tengok bank account ni kita borak-borak je la.
Retweeted by hazwani
YOUR LOCAL KLANG GIRL JUST MET ANSEL ELGORT WHATS UP
Retweeted by hazwani
Mcm ni lah. Biar aku buat thread pasal diri aku. Dan aku buat sebab aku dah penat dah asyik nak kene bash je.
Retweeted by hazwani
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Confident level 200% Nazrin Ibrahim. Size badan bukan alasan 👍🏻👍�DsKHnB
Retweeted by hazwani
Aku terparking kat taman syurga ke...
Retweeted by hazwani
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
me: "weh tak habis study do" friend: "sama la do sapkok ah tembak je" me: 15/30 friend: 28/30 twitter.com/nirvananokwe/s…
Retweeted by hazwani
Yang nak travel tapi tak mampu, boleh cuba dapatkan produk ini. Wow.
Retweeted by hazwani
Member aku baru kahwin lepas raya haritu. And harini aku dapat tau yang Khamis haritu depa pi mahkamah fail cerai.....
Retweeted by hazwani
Apa jadi kalau Wany Hasrita bercinta dengan aku? Jadilah Wany HasAnep.
Retweeted by hazwani
My eyes must be broke cause I thought she was dabbing... twitter.com/lavishjimin/st…
Retweeted by hazwani
4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
why would blind people dri....... you know what you're right twitter.com/PatsKam/status…
Retweeted by hazwani
Khurafat dah, munafik dah. Lepas ni boleh buat lah cerita syirik ke riddah ke. Senang nk revise tajuk f4 agama nnti. Takyah tngok buku...
Retweeted by hazwani
wehhh only 20 and 50 notes wehhhh 😂😂😂�4o3Ijr
Retweeted by hazwani
Adab makan kuih raya kt umah orang, tinggalkan satu supaya tuan rumah tau balang ni kuih apa.
Retweeted by hazwani
Gila Babi this guy. From Melaka want to fetch me.
Retweeted by hazwani
Tiap tiap tahun gambar check nadi dah kenapa nak mati ke twitter.com/zeppelinacid/s…
Retweeted by hazwani
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.