Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
_nrulhzwni
Want to Grow Your
Social Media, Free?
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
entahlah, i'm getting tired taking care of everyone's feelings while mine, sorang pun tak pernah fikir. penat sangat, tawar hati dah.
Retweeted by ;
Make friends, but don't be too desperate. Cari yang boleh share interests and paling penting sekepala, they tend to stick with you longer.
Retweeted by ;
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Just posted a photo @ Sunway Pyramid Ice Skating instagram.com/p/2NeJbRFUiZ/
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Just posted a photo @ The Royale Chulan Damansara instagram.com/p/1gpy0fFUoJ/
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
My mum's friend found him at masjid in that Vincci paper bag ๐Ÿ˜ข kesiannya ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญpic.twitter.com/SsqPYdMsWlPYdMsWl
Retweeted by ;
Rue from the hunger games turned out cool pic.twitter.com/LYCyuqa2Cq
Retweeted by ;
I found this in tandas awam. Sangat mendalam, sedalam kerak bumi๐Ÿ˜‚pic.twitter.com/QF751Cuv6ZZ
Retweeted by ;
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
I'm not really close to anyone. I'm here and there, and everywhere.
Retweeted by ;
i wanna be nice but ppl are so asjskskdlske
Retweeted by ;
Simple rule of buat baik: don't if you're going to ungkit.
Retweeted by ;
My 'sia' and 'doh' tak ada kena mengena dengan sial ke bodoh ke. Saja tambah macam kau tambah 'haha'. Salah?
Retweeted by ;
โ€œ@kapitkelabu: IS NAK SERANG MALAYSIA pic.twitter.com/e98Yr9Jn2Aโ€ waktu kita tgh asyik tgk abpbh, kita ada satu ancaman besar yg kita tak sedar
Retweeted by ;
jatuh kerana manusia, bangunlah kerana Allah.
Retweeted by ;
Susah betul dapat kawan macam duit syiling ni
Tahukah anda, pada bulan ramadhan ,semua makanan dan minuman sedap.kan kan kan ?!
Retweeted by ;
If you lose my trust once, don't expect it back.
Retweeted by ;
Wearing black is a lifestyle
Retweeted by ;
Nak tengok someone tu suka kita jugak or kita yg terhegeh-hegeh, here is one of the ways. Well said faiz! ๐Ÿ‘pic.twitter.com/73iAPz1DD00
Retweeted by ;
Pernah Tak? " Bila typo sikit je dekat group kelas benda tu jadi bahan ketawa, sampai bawa ke kelas, dorang gelak macam babi angry bird๐Ÿ˜‚ "
Retweeted by ;
Zayn Malik is no longer a member of One Direction... BRB, we can't... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญpic.twitter.com/k61lMLjESiESi
Retweeted by ;
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Aku diam, banyak benda dalam hati.
Retweeted by ;
Tudung dah beli banyak. Tapi asyik pakai yang sama sebab selesa. Pastu orang ingat takde tudung ๐Ÿ˜ข
Retweeted by ;
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
late night conversations dgn crush crush ajak sembang pasal crush dia HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MAMPUS KAU MEREPUT SENSORANG
Retweeted by ;




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue