Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
hazwani
386 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
High school is basically 4 years of never getting any sleep, stress, and getting in trouble for stupid things
Retweeted by hazwani
i just wanted to make the video to push myself more, and to push you guys to dream big and go for shit. go crazy and try your best
Retweeted by hazwani
I hate it when.. teacher: "Ok topic ni malas nak ajar sebab korang dah belajar masa form 1" students: pic.twitter.com/fK4C33cMMm
Retweeted by hazwani
Dah sebulan lebih tak tidur awal, lepastu nak paksa tidur awal sebab esok sekolah. Memang tak ah kan.
Retweeted by hazwani
Excited for friends. Not really for studies
Retweeted by hazwani
4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
"Yang bertudung pegang tangan bf tak melenting pulak. Asal kpop semua bising." Ini bukan soal kpop atau tak. Ini hukum. Jangan ambil mudah.
Retweeted by hazwani
Ada beza ke yang peluk B1A4 tu dengan pelakon yang ada adegan peluk tu ? Tak ada pulak dikeji dimaki . Hahaha pelik aku malaysian ni .
Retweeted by hazwani
"since when malaysian amik tahu psl peluk ni. bukan da biasa ke? cuba kalau yg hot stuff tu fu bukan main i ship pe lancau bagai" paling win
Retweeted by hazwani
Azwan Ali ni sedap je cakap prmpuan peluk artis kpop tu bawa bala. Dia tak sedar pondan mulut pukimak macam dia tu pun bawa bala.
Retweeted by hazwani
Bodohnya lelaki mcm ni. You shouldn't deserve any girl at all. Patut mereput je sorang sorang. pic.twitter.com/3VyXkbzbu4
Retweeted by hazwani
artis kpop cium muslim: HARAMMM *BASH HABIS-HABISAN* plakon yg bkn mahram bpelukan: SWEETNYERR pic.twitter.com/0KITVLogTm
Retweeted by hazwani
when people think you wear the same black leggings everyday pic.twitter.com/mS3M0hF8Ui
Retweeted by hazwani
this girl can kill 10 people in a fight and still look as gorgeous as she'll ever be pic.twitter.com/tC7QnxnLPS
Retweeted by hazwani
pernah tak menggeliat bila baru bangun tidur but then kaki cramp.. pic.twitter.com/4SDc81ga7M
Retweeted by hazwani
Absolute dream to write with the @broodsmusic dudes for the last couple of days! Can't wait for you to hear this ✨💕pic.twitter.com/OddAeMJJjMM
Retweeted by hazwani
dah tak sama kelas dengan member nih rase macam taknak datang sekolah terus lah
Retweeted by hazwani
school , doctor stranger , pinocchio lee jong suk still looks hot as usual 😍😍😍
Retweeted by hazwani