Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Mark Ronson

Aku jenis yang : "Takpe, benda kecik je" "Alaa, koyak sikit je" "Biarlah, selekeh sikit aje" "Lantaklah" "Okay aje"
Retweeted by Mark Ronson
Kadang-kadang twitter ni menghiburkan hati ๐Ÿ˜‚twitter.com/LelakiJelita/sโ€ฆd
Hmm boleh lah lepasni suruh your wife pakai tudung berzip dari Nora Danish tu
Retweeted by Mark Ronson
Ya Allah my heart is screaming comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Retweeted by Mark Ronson
Rt kalau wallpaper ws bukan gambar kau selfie ๐Ÿ™„
Retweeted by Mark Ronson
Jangan tanya kenapa anak anak zaman sekarang makin kurang ajar.
Retweeted by Mark Ronson
I can't wait to have my own family ๐Ÿ˜๏ฟฝtQ
Retweeted by Mark Ronson
Memerlukan pembedahan segera,RT untuk sebarkan!!
Retweeted by Mark Ronson
I miss you ๐Ÿ˜ข
"Selepas spm maka dengan ini tiada lagi budak-budak 90-an๐Ÿ˜‚๐Ÿค”๐Ÿ™ƒ
Retweeted by Mark Ronson
Al-Fatihah. Nampak ringkas. Tapi Jika tersalah baca, maka tak sah solat. Sebarkan demi ummah sejagat.
Retweeted by Mark Ronson
If Tun M are selected as one of the participation for the election. What is your choice malaysian? RT - Tun M Favโ€ฆ twitter.com/i/web/status/7โ€ฆ
Retweeted by Mark Ronson
Orang Pahang ni mmg cantik2 ke? ๐Ÿ˜
Retweeted by Mark Ronson
Kawan masa dekat Tadika: ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ Sekolah Rendah: ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ Sekolah Menengah: ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ Universiti: ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ Kerja: ๐Ÿšถ
Retweeted by Mark Ronson
Geng Baju Merah (dibaca = UMNO) upah dak dak WeChat nak robohkan Malaysiakini ke macam mana?
Retweeted by Mark Ronson
Italy will always have the best food
Retweeted by Mark Ronson
If you love someone, pray for them. โœ… Pray for their peace. โœ… Pray for their growth. โœ… Pray for their success. โœ… Pray for their happiness.
Retweeted by Mark Ronson
Baby: I gotta go, I'll talk to you later. I love you Me:
Retweeted by Mark Ronson
Aku ingat manusia je yg batak nak naik motor mcm ni, rupanya monyet pun batak jugak weyyyy !!! nak pecah perut akuโ€ฆ twitter.com/i/web/status/7โ€ฆ
Retweeted by Mark Ronson
Member 3.46 alahai sikit lagi dapat dekan hahaha ๐Ÿ˜‚
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.