Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Mark Ronson

Malam ni badmood gile
Harini rindu izni :)
Mari singgah. Sejukkan tekak dulu 😂3
Retweeted by Mark Ronson
Bila member yg tak bg sumbangn utk group esaimen dipuji lecturer. "Sabar.. sabar.. next time kite x ambik dia dah."
Retweeted by Mark Ronson
Someday you're gonna look back at all the progress you’ve made & be so glad you didn’t give up when you felt like that was your only option.
Bila kau terpaksa struggle belajar even kau betul betul takminat belajar tapi demi harapan family, kau belajar jugak. Thats a real struggle.
I think about my future a lot these days. It's time for it anyway. I need to start drawing up a plan but I need someone to guide me.
Retweeted by Mark Ronson
Asal time lapar ni byk lak tl pasal biskit lah ape lah. Time lapar slalu cmni hahaa
Nak balik nak makan nak makan nak makan nak makan nak makan nak makan.
Selfie ngan kucing be like hahahahaha
Nak cokelat kek lava jugax sia T.T
Sesiapa yang mak bapak dia suruh belajar tinggi-tinggi, boleh apply UiTM Kampus 'Puncak' Alam. Boleh tahan tinggi nya
Retweeted by Mark Ronson
Bila phone kau jatuh kat muka. Fikirlah. Kau terlalu comel sampai phone pun nak kiss kau. HAHAHAHAHAHAHA 😂
Retweeted by Mark Ronson
But when in public felt annoying je nak speaking. Shame of lah sgt
Still learning to improve my english speaking.
"Dahulukan mak, dan jangan ketepikan ayah"
Retweeted by Mark Ronson
So totally bored today. Nothing to do right now. Kalu ade canteen kat sini takpe lah gax. Boleh besar kan perut aq hahahaha
Tk guna jadi hipster, ambik gmbar sana sini, lepak Starbucks. Baju brand. Solat tk pernah. Masak tk pandai. Quran tak sentuh. Tak guna weh."
Retweeted by Mark Ronson
Hahaha tak taw lah cmne bakal isteri aku nnti twitter.com/sherilsheridan…
Today at plm labis be like dahell !!!
Tak mintak banyk pon nak naik pentas je T.T
There's no reason why this would happen
Dah ada girlfriend buatlah macam ada girlfriend. Takpayah gedik dengan perempuan lain. Nanti girlfriend kau benci perempuan tu, bukan kau.
Retweeted by Mark Ronson
Itupon kalau ade rezeki aku kan.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.