Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Marek Hamsikツ
942 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Ukhwah persahabatan yg terbina aku cuba kekalkan walaupun pelbagai pahit maung dihadapi aku tak nak dari sahabat jadi strangers .
bodoh berak dalam tandas pon nk tweet
malas dah nak rapat dengan sesiapa
Lelaki handsome leklek je takde girlfriend, yg paling over selalunya lelaki tak handsome lah acah acah playboy awek ramai. Puii
Retweeted by Marek Hamsikツ
The best way to show gratitude to Allah is to worship Him, to obey Him and avoid displeasing Him.
Retweeted by Marek Hamsikツ
That moment bila kawan sekolah menengah yang berapa tahun tak jumpa, text random and terus tanya, "Kau dah berpunya ke belum?"
Everyone: you're just having a bad day Me: yeah well my "bad day" has lasted 1 yrs. And I'm sick of it
So sweet tengok bf gf pagi buta tak mandi pun boleh berjumpa atleast diorang tak hipokrit macam kau nak dating pun kena lawa lawa 💁
Nak move on ni senang je kau cuma perlu cari kawan yg kelakar and funny guys sebab orang camni je yang boleh lupakan segala masalah engkau 💣
When you ask a girl "whats wrong?" and she says "nothing" but then you go on twitter & see those powerful indirect retweets about you 👀😂
Feel like i want to cry and scream at the same time because it hurts so bad ..
Be who you want to be, not what other people want to see.
Aku:"nak pegi makan tak?" Dia:"ok jap,nak mandi jap" *20 minit Aku:"dah?" Dia:"kau pegi la,malas la pulak" Dugaan berkawan dgn org gila
Cuma nak pesan ☺ "Berkahwinlah kamu wahai perempuan dgn org yg bersungguh menginginkanmu, bukan pada org yg kamu bersungguh" 💓
why ami I so rindu :(
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: 2 followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
biarlah dier..adik aq giler
Saya ambik biology. Saya suka tweet ni. Lalu saya pun nak tekan button RT, tak boleh, rupa-rupanya pic.twitter.com/ImSmkicROK
Retweeted by Marek Hamsikツ
bukan aper tak suke tgok citer bodoh mcm tue..haha
hahaha lain macamnyer mood dier arini...sekejap sejuk sekejap panas..kalu ari2 sejuk kn bgus
Today stats: One follower, One unfollower and followed 10 people via uapp.ly