Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Mark Ronson

913 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
when u step out of ur room and there's guests in the living room
Retweeted by Mark Ronson
James Bond pun katakan tidak pada android. Retweet jika anda #TeamiPhone
Retweeted by Mark Ronson
Alhamdulillah. Skrg baru aku tau pentingnya Al-Quran dalam hidup kita. Sebarkan bagi semua mengetahui rahsianya. 😊I
Retweeted by Mark Ronson
"When you're not around, I'm feeling like a piece of me is missing."
Kal ho naa ho 😭😭😭😭😭
"Semasa sujud , jangan lupa minta 3 perkara. Mati dalam husnul khatimah, taubat sebelum mati, dan syurga"-Imam Sharif
Retweeted by Mark Ronson
Tinggal last beberapa keping RM 20 lipat simpan dalam dompet. RT jika anda buat cam ni XD
Retweeted by Mark Ronson
Siapa still selekeh even dah 2015? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
"Hipster-hipster sekalipun, mesti menepati syariat." Wake up girls πŸ˜ƒοΏ½O2
Retweeted by Mark Ronson
"Aku tak faham mcm mana org boleh bisik bisik dlm selimut time otp. Aku time otp la jdi manusia paling pekak" πŸ˜’
Hahaha pickupline dia "nak berlari ke hati abang-abang"πŸ˜‚E
Retweeted by Mark Ronson
"Dahulukan mak, dan jangan ketepikan ayah." Redha Allah terletak pada mereka.
Kalau takut lipas aku faham, kalau takut kucing, entahlah.
Retweeted by Mark Ronson
Nak tahu quote paling deep pernah aku baca? "Get up when you listen to the azaan, just like when you hear your phone ringing"
Paris baru berapa hari, Palestin dah bertahun tahun kena bom, roket semua. 😒
Semakin aku besar ni semakin banyak duit yang aku nak kena pakai. Nak mintak kat parents rasa segan pula. Hm
One day I really hope that one day I would take trip with you at this beautiful places :)
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Mark Ronson
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?