Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Mark Ronson
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"Merasakan kehinaan dan kehancuran hati dihadapan-Nya menjadikan seorang hamba lebih baik daripada yg lainnya."
Retweeted by Mark Ronson
Merame ? Bapak typo hahaha
Nntie merame seumur hidup
Dont drop you iphone 6
Jangan mengharap lebih. Doa yang harus lebih.
Retweeted by Mark Ronson
Me whenever i see babies 😚�pO
Retweeted by Mark Ronson
Ni nak pesan kat bakal bini, tolong download apps waze kat enfon awak. Pastu waze lah jalan ke hati saya. So far saya tengok awak mcm sesat.
Retweeted by Mark Ronson
Allah uji kita dgn dosa supaya kita lakukan sesuatu yg dicintai-Nya iaitu taubat. Org² yg bertaubat akn mndapat kecintaan khusus d'sisi-Nya.
Retweeted by Mark Ronson
When you want to text bae but you don't want annoy her.
Pepon brazil dihati. Haha
Ouhhh chile menang copa. Baruu taw
nak pokok ni kat dpn rumah pastu kita date bawah pokok je k huhu jodohku silalah baca ni hahahahahah
Retweeted by Mark Ronson
Why banyak sangat kat tl pasal sailang² ni. Ek eleh
Retweeted by Mark Ronson
Tanda kau dah matang bila raya dah nak dekat & kau masih cool takde baju/kasut/handbag raya, cukuplah sekadar dpt beraya dgn family tercinta
Retweeted by Mark Ronson
i went to bahaman yesterday, and guess what, makcik bella dah tak jadi makcik guard! hahahahahhahaha
Retweeted by Mark Ronson
anak sedara aku dah reti ajak pegi carnival tengok artisss 😏
Retweeted by Mark Ronson
Nak dia jodoh awak? Baca Surah Yusuf, ayat 4. Baca doa Al-Makthurat, niat dalam hati nama dia. InsyaAllah 😊
nak makan aiskrim
nak pergi istanbul




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue