Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Sentap ke?
942 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@Iqhbal_Haqim: "Aku ni jahat, aku ni ego" Better jangan dekat dengan aku."
Retweeted by Sentap ke?
Dulu pernah cakap macam ini kat kawan "kalau nak tweet apa-apa, fikir dulu" Sampai sekarang dia masih berfikir.
Aku benci betul bila datang lambat pergi sekolah lepastu pelajar lain pandang aku macam baru lepas bunuh 10 orang 😏
"Taknak couple, nak kahwin nak kahwin nak kahwin nak kahwin nak kahwin nak kahwin" πŸ˜‚
Kenapa wanita yang mengandung bukan lelaki? Sebab wanita jeritnya halus dan cantik. Cuba bayangkan lelaki yang menjerit time nak beranak?
Janganlah selalu makan hati, sesekali makanlah nasi jugak.
"Asal kau tak pakai tudung?" "Panas dohh" "Oh, baru aku tau yang dekat neraka tu ada air-cond”
"Bro, kau tengok minah tu, dedah aurat sana sini konfem kena jilat api neraka ni bro. Tak senonoh" *Kau ngumpat ni, nak ikut dia ke apa?*
"Allah hantarkan tenteranya dalam bentuk air sebagai peringatan supaya kita kembali beriman kepadanya"
"Aku ni jahat, aku ni ego" Better jangan dekat dengan aku.
"Jangan sayang sebab rupa bro. Ingat, rupa boleh berubah" 😌
Asal main phone and senyum sikit mula ah pikir aku text dengan boyf ewah tolong sikit my friends are hell so funny k 😏
Al-fatihah buat mereka yang telah pergi meninggalkan kita pada 2014. Al-fatihah jugak untuk diri sendiri, mungkin 2015 giliran kita.
"Betul ke orang kata rindu lagi sakit dari hiris jari dengan pisau?" "Itu semua dusta, aku try hiris jari dengan pisau sakit bhai menangis"
"Jangan pernah nak bercinta kalau agama pun ke laut" πŸ’
"Kalau aku rindu someone, aku tak text or call dia. Aku hanya sampaikan doa"
"Kaya macam mana pun kau, jangan lupa kat atas tu"
study kimia umpama ftffffffffffff
addmath ari isnin.. mati ahh --"
love like a rose .
i was there for you in the darkest time
sugar yes sweet !
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly